- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
- Konu Sahibi pandoraksk
-
Al benden de o kadar nasıl toplarım ne ederim sonra diyorum toplasam ne sonra hemen aynı ama toplamadan da olmuyorŞimdi biraz dağınık mesela. Ama yapasım gelmiyor çok uykum geldi. Sabah kalkacağım o dağınıklığı toplayıp bu sefer kahvaltı dağınıklığı çıkacak. Sonra aksam yemeği dağınoklığı höff
Yazdıktan sonra tam olarak sizin düşündüğünüzü düşündüm ve ütüyü yapıp bitirdimKeske utu isini aksamdan halletseydin
Daha kolay olurdu
Selam kizlar 27 yasinda 2 cocuk önlisans mezunu 5 kecisi 1 oglagi 5 civcivi olan bir anneyim
Bugun ekmek yaptik 5 paket yufka hazirladik kislik
Aksam kisa hazirlik ev supuruldu halilar serildi
Caamasirlar toplandi yerlestirildi
Havlular carsaflar katlandi yerlestirildi
Bulasik makineye atildi buyukler elde yikandi
Esim balkonu yikadi cogu iste yardimci oldu saolsun
Yarin oglumun dis hedigi var
Wc yikanacak
Pogaca hazirlanacak
Makineye camasir atilacak
Camasir serilecek
Simdi banyoya giricem
Bu arada esimde yatagi isitir
Ohh ellerinize sağlık Harika görünüyorlarSelam kizlar 27 yasinda 2 cocuk önlisans mezunu 5 kecisi 1 oglagi 5 civcivi olan bir anneyim
Bugun ekmek yaptik 5 paket yufka hazirladik kislik
Aksam kisa hazirlik ev supuruldu halilar serildi
Caamasirlar toplandi yerlestirildi
Havlular carsaflar katlandi yerlestirildi
Bulasik makineye atildi buyukler elde yikandi
Esim balkonu yikadi cogu iste yardimci oldu saolsun
Yarin oglumun dis hedigi var
Wc yikanacak
Pogaca hazirlanacak
Makineye camasir atilacak
Camasir serilecek
Simdi banyoya giricem
Bu arada esimde yatagi isitir
Günaydın. 9da uyandım, yarım saattir kahvaltılık tarif arıyorum35 yaşında evliyim. Bir kızım var. Yarına,
İnşallah erken kalkılıp güzel bir kahvaltı yapılır. Ardından
1. Banyo temizlenecek, halıları makineye atılacak.
2. Mutfaktaki gereksiz alet edevat kenara toparlanarak.
3. Fırın, mutfak dolapları silinecek(ertelenebilir
4. Ütü yapılacak.
5. ATM ye gidilip para çekilecek.
6. Yemek yapılacak(ertesi gün için)
Yazdıkça içim bunaldı.
Gece cevap yazmaya bile üşenip uyumuşum ben maalesef benden cacık olmicak : )Vallahi bu başlığı açarken bu kadar motive olabileceğimi düşünmemiştim.. Yapmayı düşündüklerini yazıp sonra da gelip yaptım demek insana iyi geliyormuş..
Hocamm sana katılıyorum gerçekten bazen ne kadar abartıyoruz sadece yer kaplıyor ruhumuzu daraltıyor bazı eşyalar ben de geçenlerde kıyafetleri eledim aynı senin gibi, bazı çekmeceleri düzelttik eşimle baya rahatlattık. Sırada ayakkabılar var onları eliycem inşallahBir öğretmen de benim
51 yaşında siz 25.5 deyiniki koca çocuk annesiyim. Minimal yaşama çok ilgim var bu uğurda yaptıklarım da vardır. İkinci TV , mini bar buzdolabı, katı meyve sıkacağı, eliptik bisikletimi gözden çıkardım sattık gittiler. Fazla giysilerimi ayakkabılari takilarimi ihtiyacı olanlara verdim. Eşiminkileri giysi kumbarasina attım. Bu şekilde ev rahatlıyor ve müthiş bir hafiflik hissediyorsunuz.
O kadar çok saklama kabı almışım ki sırada onlar var. Kavanozlardan da kurtulmaliyim. ...
Pes etmek yooooook olur olur gayet de lezzetli cacık olur üzerine kekik pul biber oh misssGece cevap yazmaya bile üşenip uyumuşum ben maalesef benden cacık olmicak : )
Geldi mi enerjiiiGünaydın herkese. Bugün modum düşük pek bir iş yapasım yok. Tek istediğim dışarı çıkıp biraz hava almak. Belki ondan sonra enerjim yerine gelir.
Biri 32 aylik oglum 14 aylikOhh ellerinize sağlık Harika görünüyorlar
Sağlıkla afiyetle yiyin inşallah çocukların yaşı kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?