- 24 Mart 2020
- 10.017
- 36.246
- 598
- 32
- Konu Sahibi pandoraksk
-
Benim gri ve ne almışsan onla siliyorum sabit bir marka ile istikrarlı bir temizlik sürdürmüyorum yaniSlm Bir sorum olacak:Ocak yeni ama silsem de istediğim gibi olmuyor.Rengi siyah.Siz bu konuda neler yapıyorsunuz.Belki çalışan bir kadın olarak gerekli ilgiyi sevgiyi göstermiyorumdur
Benim temizlik planında da sıkıntı olabilir.Yağ döküldüğü anda silsrm sorun olmayacak.Öteliyorum.Sorun büyüyor.Benim gri ve ne almışsan onla siliyorum sabit bir marka ile istikrarlı bir temizlik sürdürmüyorum yanisiyah olup kullandığından memnun olan varsa yazar inşallah sana
Evet kuruyunca zorlaşıyor lekeler. Elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz işte ne yapalımBenim temizlik planında da sıkıntı olabilir.Yağ döküldüğü anda silsrm sorun olmayacak.Öteliyorum.Sorun büyüyor.
Ev işi zulüm bana dişarıda gün boyu çalışsam yorulmuyorum.Öğrenciyken de sevmezdim.Üniversiteyi ailemin bulunduğu şehirde okudum.Annem evi otel gibi kullanıyorsun.İşlerden hiç haberin yok derdi.Evet kuruyunca zorlaşıyor lekeler. Elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz işte ne yapalım
Öğrenciyken çoğumuz otel gibi kullanıyorduk mecbur ama şimdi sorumluluk daha farklı. Bana da bazı işler çok zulüm gibi geliyor toz almak, ütü yapmak falan gibi ama ufak ufak yapılıyor mecburEv işi zulüm bana dişarıda gün boyu çalışsam yorulmuyorum.Öğrenciyken de sevmezdim.Üniversiteyi ailemin bulunduğu şehirde okudum.Annem evi otel gibi kullanıyorsun.İşlerden hiç haberin yok derdi.
Benim ocağım da hiçbir zaman istediğim gibi olmuyor siyah ocak aldığıma pişmanım.Slm Bir sorum olacak:Ocak yeni ama silsem de istediğim gibi olmuyor.Rengi siyah.Siz bu konuda neler yapıyorsunuz.Belki çalışan bir kadın olarak gerekli ilgiyi sevgiyi göstermiyorumdur
Evet önceden beyazdı.Oda her lekeyi hemen gösteriyordu.Siyah da iyi değilmiş.Benim ocağım da hiçbir zaman istediğim gibi olmuyor siyah ocak aldığıma pişmanım.
Roman okumayı seviyorsan Kitap Okuma Günlüğü diye bi konu var orası da teşvik edici oluyorBen sabah kalktimm kahvaltidan sonra 25+25 50 dk ders calistimSonra azicik kitap okudumm mutfagi toparladimm kendime Kirmizi odayi izleme suresi verdim
Daha sonraa izleyecegim ders videosunu izledimm ve simdi camasir katlayacagimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?