Gecenin bu vakti bunalmis vaziyette size yaziyorum gercekten biktim herseyden ...2 bebegim var normalde eh iste denecek evlilik hayatim var...Ayrica Annede ve teyzemde meme ve yumurtalik kanseri vardi bende pazartesi gidiyorum ve yumutalik ve rahmi ardindanda memeleri aldiriyorum bu stresimin uzerine
derdim babam kendimi bildim bileli uzerime yuk olan babam kizlar 19 yasindan 38 yasindayim hala beni bizi maddi sömuren baba annemi 17 yasinda kaybettim psikolojik hastaydi intihar etti babamin sorumzuzlugida hasta etti .onu neyse yillarca calistim didindim ,borcunu odemez borclu kapiya gelir kumarda yedi ona buna borc takti .simdide Zorla bir ev aldi kredi cekerek borcun yarisini benle kizkardrsim kapadik yine bizimkisi 3 aydir borcunu odemedigi icin kıçı kirik evi banka satiyor .Lanet olsun 2.hanimi ve kiziyla o evde yasiyor 40m2lik evide tutamadi elinde zaten kalp hastasi offfff ki ne offf ben cok darlandim banka gecikmis borcu odememizi kabul.etmiyor tamamini ay sonuna kadar kapatin diyor.65 bin nereden bulunur evde ha deyince satilmiyor Vallahi saatlerdi internette bankanin sahiplerini yonetim.kurul uyeleri e mesajlar atiyorum yalvariyorum.Simdide aklima geldi acaba bankanin genel mudurunden randevu alsam bi sekilde gorusebilirmiyim derdimi anlatsam kizlar biir moral bi akil hic iyi degilim kendi sagligimi mi dusuuneyim babamimi biktimm
Nefret ettim ondan hayatimin icine ettikTek bende var bir sorumsuz baba zannederdim yalnız değilsin bende varım bu kervanda. Annem vefat etti 2 sene önce bana annem yerine sen olmuş olsaydın bunlar olmazdı dedittirdi resmen
Konut oodugu icin kefil yok zaten evi satip yok paraya tahsilati yapiyorÇok geçmiş olsun, bir bilgim yok ama yüzyüze görüşmek daha etkili olabilir.. Kefil kim kredide?
Zaten evi satip parasini aliyor banka kefil degilim ama stres yaptim isteKefil misiniz babanıza da bu kadar kosturuyorsunuz ikinci eşi de varmış ya bı zahmet kendi de derde düşsün borcu yapan o evde oturan o dışarda kalacak o ve eşi siz niye strese sokuyorsunuz kendinizi ? Tabiki kendi sağlığını düşün
Bence artık kendinizle ilgilenme zamanınız gelmişte geçiyor bile. Siz arkasını topladıkça hiç büyümeyecek. Benzer bi olayı tanıdığım insanlar yaşadı,borçları yüzünden evlerini sattı babaları,sürekli borç ödüyorlardı, babaları en sonunda yüklü bir miktar borç yapınca kızlar evi terkettiler, 15 belki daha uzun zamandır çalışıyorlardı ama kendilerine bir çöp bile alamadılar borç ödemekten. Babaları ödemezseniz intihar ederim demişti amaGecenin bu vakti bunalmis vaziyette size yaziyorum gercekten biktim herseyden ...2 bebegim var normalde eh iste denecek evlilik hayatim var...Ayrica Annede ve teyzemde meme ve yumurtalik kanseri vardi bende pazartesi gidiyorum ve yumutalik ve rahmi ardindanda memeleri aldiriyorum bu stresimin uzerine
derdim babam kendimi bildim bileli uzerime yuk olan babam kizlar 19 yasindan 38 yasindayim hala beni bizi maddi sömuren baba annemi 17 yasinda kaybettim psikolojik hastaydi intihar etti babamin sorumzuzlugida hasta etti .onu neyse yillarca calistim didindim ,borcunu odemez borclu kapiya gelir kumarda yedi ona buna borc takti .simdide Zorla bir ev aldi kredi cekerek borcun yarisini benle kizkardrsim kapadik yine bizimkisi 3 aydir borcunu odemedigi icin kıçı kirik evi banka satiyor .Lanet olsun 2.hanimi ve kiziyla o evde yasiyor 40m2lik evide tutamadi elinde zaten kalp hastasi offfff ki ne offf ben cok darlandim banka gecikmis borcu odememizi kabul.etmiyor tamamini ay sonuna kadar kapatin diyor.65 bin nereden bulunur evde ha deyince satilmiyor Vallahi saatlerdi internette bankanin sahiplerini yonetim.kurul uyeleri e mesajlar atiyorum yalvariyorum.Simdide aklima geldi acaba bankanin genel mudurunden randevu alsam bi sekilde gorusebilirmiyim derdimi anlatsam kizlar biir moral bi akil hic iyi degilim kendi sagligimi mi dusuuneyim babamimi biktimm
Kapima gelmesin sildim artikYeni eşiyle halletsin bence siz karışmayın, zaten sağlık açısından kendi derdinize düşmeniz lazım.. Ha ev satılınca babanız sizin başınıza kalırsa, size muhtaç olursa bilemem!
Küs olmayın ama mesafenizi ayarlayın. Herkes kendi hayatına baksın benim fikrimceKapima gelmesin sildim artik
Bu kadar derdinizi içinde birde sorumsuz babanızın evini dert etmeyinZaten evi satip parasini aliyor banka kefil degilim ama stres yaptim iste
O kadar hastalığın sıkıntın var niye uğraşıyorsun. Sen ve kardeşlik devamlı arkasını topladığı için bu adam böyle. Sence eve üzülüyor mu? Nasılsa öder onlar diye dert ettiğini bile sanmam. Bırak yeni karışı düşünsün. Öbür çocuklar kaç yaşında bilmem ama bırak biraz da baban düşünsün. Ben kızıyorım böyle kambur edinenlere. Emin ol baban dert bile etmiyorGecenin bu vakti bunalmis vaziyette size yaziyorum gercekten biktim herseyden ...2 bebegim var normalde eh iste denecek evlilik hayatim var...Ayrica Annede ve teyzemde meme ve yumurtalik kanseri vardi bende pazartesi gidiyorum ve yumutalik ve rahmi ardindanda memeleri aldiriyorum bu stresimin uzerine
Stres yapacak bir durumunuz yok babanız sizden ayrı bir birey kendi evini de kalacak yerini de kendi düşünsünZaten evi satip parasini aliyor banka kefil degilim ama stres yaptim iste
Bir deneyin belki olur Allah sabır versinGecenin bu vakti bunalmis vaziyette size yaziyorum gercekten biktim herseyden ...2 bebegim var normalde eh iste denecek evlilik hayatim var...Ayrica Annede ve teyzemde meme ve yumurtalik kanseri vardi bende pazartesi gidiyorum ve yumutalik ve rahmi ardindanda memeleri aldiriyorum bu stresimin uzerine
Zaten evi satip parasini aliyor banka kefil degilim ama stres yaptim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?