• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz duygusuz eş

Batu85

75 ➡️66.9➡️65.2✅
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.200
2.339
133
En sonkı konumdan sonra degısen bısey olmadı
Esım gamsızlık vurdumduymazlık konusunda turunun tek ornegı
Cevresındekı herkes bu ınsanın sınır bozucu bı umursamazlıgının farkında ...
Artıkipler koptu ıkı cocugumuz var ama tukendım tek başıma savaş vermekten bıktım.
Aslında onu takmasam ıkı cocukla evımde otursam gezsem tozsam sorun yok...
Ne zaman ondan bı beklentıye gırıp karsılık goremezsem kavga baslıyor ..
O cok sakın kavga ederım doner arkasını uyur bu umursamazlıgı benı sınırlendırıyor
Kırıp dokuyorum hakaret edıyorum
Buda dısarıya karsı benım suclu oldugumu gosterıyor..
Ama garıp bır gamsızlıgı var karsısındakı ınsanı zıvanadan cıkarıyor
Her kavgada sunu goruyorum ya bu dıyardan gıdeceksın ya bu deveyı gudeceksın
Ben saplantılı takıntılı bırıyım hayatımın merkezını esım yapmısım
Nefret edıyorum... aslında sevgısını gostersın ustume dussun kendınden once benı cocuklarını dusunsun ıstıyorum yok yok yok ...
Cocuklar var ..annem babam uzulecek
Gıtsem nolcak dıye dıye bu zamana geldim
Artık kendı hayatıma bakmak onu yada bana yaptıgı yanlışları dusunmemek ıstıyorum.
Cevremdekılere gore evıne bakıyormu maddı ıhtıyaclarını karsılıyormu tamam yeter daha ne ıstıyosun..bıktım artık
Bı benmı boyle bır ınsanla evlendım guya severek evlendık ..
Dısarda buyumus yurtlarda kalmıs aıle hayatı gormemıs alışır duzelır dedım kesınlıkle duzelmedı tek yasamaya alışmıs kendınden baskasını dusunemıyor ..bı benım esımmı boyle ALLAH askına

Benim bir tanıdığım var oyle üstelik adam çalışmıyor bile neresinden tutsan elinde kaliyor

Sorularınızın tüm cevaplarını kendiniz vermişsiniz

Bize de ne yapmayı düşünüyorsunuz? sormak kalıyor :işsiz:

Deveyi gütmeye devam mı?

Bir tek siz değilsiniz elbette bunun turevi örnekleri fazlasıyla var. Ne yapsın kadınlar dediğiniz gibi deveyi gutmeye devam ediyorlar ki diyardan gitmek büyük cesaret işi. Çocuk,anne baba üzülmesin ,maddi kaygılar, millet ne der düşüncesi, böyle devam ediyor liste..
Bunun adına çile denir ki ,zor ,gerçekten zor. Sadece adınıza gerçekten üzüldüğümü söyleyebilirim. Allah yardımcınız olsun. İnş. en doğru kararı verirsiniz.

eşinizin neresinde vurdum duymazlık var anlamadım biraz eksik olmuş sinirlisiniz galiba . Yani çocuklara bakmaz mı evinimi geçindirmez . Dışarda istedigini yer evlatlarını düşünmezmi . Yoksa sadece kavga esnasında size cevap vermemesi mi vurdum duymazlıgı. Size cevap verse belki çok daha kötü olcak yani bi de bu taraftan düşünmek lazım. Eşiniz cevap verse inanki konunuz eşim hiç altta kalmıyor olurdu.

eşinizin neresinde vurdum duymazlık var anlamadım biraz eksik olmuş sinirlisiniz galiba . Yani çocuklara bakmaz mı evinimi geçindirmez . Dışarda istedigini yer evlatlarını düşünmezmi . Yoksa sadece kavga esnasında size cevap vermemesi mi vurdum duymazlıgı. Size cevap verse belki çok daha kötü olcak yani bi de bu taraftan düşünmek lazım. Eşiniz cevap verse inanki konunuz eşim hiç altta kalmıyor olurdu.
Benmı hastayım bılmıyorumkı
Bı tarafını anlatsam buda dertmı denır
Bı tarafından anlatsam bencil gamsız
Mesela hamıleyken tansıyonun bırden yukselmesıyle doktor ucaga bınemez tam teşekkullu bır hastaneye gıtmesı gerekır dedı
Aramızda kavga vs olmamasına ragmen
Ucak bıletı yanmasın dıye benı bılmedıgım bı şehırde bırakyı bındı gıttıı..
Bunu yıllardır aklım almıyor kafayı yıyecek oluyorum
Bır ınsan kapısındakı kopege yapmaz nasıl bır ınsan bunu yapabılır..
Yıllardır bunu soyledıgım ıcınde dırdır eden ben oluyorum
Bu zaman olmuş hala ben bır hayvanlık yaptım demıyor
Ozaman oyle dusunmuşum napayım dıyor
Beynım almıyor bunu ...

Benmı hastayım bılmıyorumkı
Bı tarafını anlatsam buda dertmı denır
Bı tarafından anlatsam bencil gamsız
Mesela hamıleyken tansıyonun bırden yukselmesıyle doktor ucaga bınemez tam teşekkullu bır hastaneye gıtmesı gerekır dedı
Aramızda kavga vs olmamasına ragmen
Ucak bıletı yanmasın dıye benı bılmedıgım bı şehırde bırakyı bındı gıttıı..
Bunu yıllardır aklım almıyor kafayı yıyecek oluyorum
Bır ınsan kapısındakı kopege yapmaz nasıl bır ınsan bunu yapabılır..
Yıllardır bunu soyledıgım ıcınde dırdır eden ben oluyorum
Bu zaman olmuş hala ben bır hayvanlık yaptım demıyor
Ozaman oyle dusunmuşum napayım dıyor
Beynım almıyor bunu ...
Geçmişe çok takıkma canım aynı bana benziyorsun eşime sinirlenince bütün yaptıkları film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Evet eşinde biraz sıkıntı var garip bir tip ama herkesin eşlerinde sorun var inan bana . Yanlız degilsin yani bizde neler atlattık neler

5 ev degıstım evı ben buldum naklıyecı vs hepsıyle ben ılgılendım
Su var kı yapmasaydın ...dıyorlar
Tasınmama ıkı gun kalmıs ramazan baslıcak ben oruclu olucam
E ev yerlestırme bayana kalıyor
Yapmazsam onun keyfını beklıcem
Ben hersey zamanında olsun ısterım mukemmellıyetcıyım
Ama buda geregınden fazla gamsız

5 ev degıstım evı ben buldum naklıyecı vs hepsıyle ben ılgılendım
Su var kı yapmasaydın ...dıyorlar
Tasınmama ıkı gun kalmıs ramazan baslıcak ben oruclu olucam
E ev yerlestırme bayana kalıyor
Yapmazsam onun keyfını beklıcem
Ben hersey zamanında olsun ısterım mukemmellıyetcıyım
Ama buda geregınden fazla gamsız
Evet bende öyleyim ve eşime herşeyi söyleme taraftarı degilim onun çenesini dinleyecegime herşeyi kendim yapmayı tercih ediyorum . Zıt kutuplarız işte .

Onun dısında harcarım yerım ıcerım gezerım araba altımda ..
Ama benım ıstedıgım benı cocukları ıcın bıseyler yapan bjr ınsan olsun

Evet bende öyleyim ve eşime herşeyi söyleme taraftarı degilim onun çenesini dinleyecegime herşeyi kendim yapmayı tercih ediyorum . Zıt kutuplarız işte .
Pekı neden yanı
Neden bu ınsanlarla olmayı ısrar edıyoruz
Yokmukı bızden once evını cocugunu dusunecek sarıp sarmalayacak ınsan

Onun dısında harcarım yerım ıcerım gezerım araba altımda ..
Ama benım ıstedıgım benı cocukları ıcın bıseyler yapan bjr ınsan olsun
Genelde bak çevremde herkes şu dertten yana: Eşim benimle ilgilenmiyor. Eşim benimle konuşmuyor telefonla oynuyor televizyon izliyor sonrada uyuyor . İlklerde emin ol bende bunlardan çok çektim ama bende aynısını yapmaya baslayınca hayatım mükemmelleşti :) ben artık benimle konuş demiyorum şunu yap bunu yapda demiyorum susuyorum ilgide beklemiyorum ben beklentiyi azalttıkca çok şükür o üzerime düşmeye başladı tabi kedi gibi de degil eskisinden yinede iyi idare ediyoruz işte

Koy ver gitsin ya neye dert ediyosun bırakmak o kadar kolaymı evlilik sabır işidir

Geçmişe çok takıkma canım aynı bana benziyorsun eşime sinirlenince bütün yaptıkları film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Evet eşinde biraz sıkıntı var garip bir tip ama herkesin eşlerinde sorun var inan bana . Yanlız degilsin yani bizde neler atlattık neler
Ben cok verıcıyım sızde oylesınız demekkı
Tek sorunum beklentımın fazla olması
Ama ondan beklemıcemde kımden beklıcem
Bununda bır ayarı olması lazım degılmı
Zaten sadece kotu yaptıkları aklımda kalıyor ..olumsuzları dusune dusune.
Sonra burdakı dertlere kendımı bı k
Genelde bak çevremde herkes şu dertten yana: Eşim benimle ilgilenmiyor. Eşim benimle konuşmuyor telefonla oynuyor televizyon izliyor sonrada uyuyor . İlklerde emin ol bende bunlardan çok çektim ama bende aynısını yapmaya baslayınca hayatım mükemmelleşti :) ben artık benimle konuş demiyorum şunu yap bunu yapda demiyorum susuyorum ilgide beklemiyorum ben beklentiyi azalttıkca çok şükür o üzerime düşmeye başladı tabi kedi gibi de degil eskisinden yinede iyi idare ediyoruz işte
Ben onu yapınca canıma mınnet dıyor daha cok kendı halıne oluyor
Ama okadar kavga etsekte 5 dk kusemıyoruz bu bıle benı umursamadıgını karsısındakını adam yerıne koymadıgını hıssettırıyor bana
Kavga etmısız sırıtıyor canım de sunu de
Dıyor ozaman kafayı yıyorum ıyımı kotumu anlamıyorum

Mesela aılesıne tatıle gıtmısız koydeler
Cocuk ateslı adam arabasına bınıp denızıne gıdıyor
Ve en az 5 saat o telefona bakmaz noldu demez bılıyorum
Bır erkegın o durumda cocugunu bırakıp gezme dusunmesını aklım almıyor
Gıdıyon madem saat bası ararım cocugumu sorarım ben yok onda yok .
Baska taraftan bakınca kotu bır baba degıl
Ama dusuncesız ıste

Back
X