Sorumsuz eş

Hulmiser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
154
298
53
40
İyi geceler hanımlar inanın çok zor durumdayım.Uzun uzadıya anlatıp sizi sıkmak istemiyorum.Sorunum eşim o kadar sorumsuz ki ne kendi işine saygı gösteriyor,ne eviyle ilgileniyor,ne çocuklarla ilgileniyor.Kendimi geçtim artık.Bir insan bu kadar sorumsuz ve miskin olabilir mi?Elinden gelse 24 saat uyur.Sürekli uyur,uyur,uyur. Kaç defa doktora git şekerine vitamin değerlerine baktır diyorum gitmiyor.Psikolağa gidelim diyorum gitmiyor.O kadar inat ki illaha benim dediğim olacak en doğrusunu ben bilirim diyor.İyi söyledim olmadı,kötü söyledim olmadı,boşanalım dedim olmadı.Yok!İnanın ev iş çocuklar bütün yük bende artık bünyem kaldırmadı belimden ameliyat oldum.Şu an yürüyemez durumdayım bu halime bile acımıyor bir bardak su bile vermiyor.Artık sabredemiyorum.Ne yapmama lazım biraz sorumluluk alması için?Şimdiden teşekkürler

Bunun doktorluk birşey olduğunu düşünmüyorum. Karakteri bu demek ki. Bu tarz insanlar yorar, yıpratır karsisindakileri.

Ya böyle yaşamaya devam edeceksin, ya da hayatından çıkaracaksın. Kocaman adam bundan sonra şunu yap, bunu yap diye empoze de edemezsiniz ki.

Yorucu bir işte mi çalışıyor? Dediğiniz gibi sağlık sorunu da olabilir ama çocuğuna bile ilgisiz bir adamla işiniz zor. Kaç yaşında eşiniz?
. Hayır yorucu bir işte çalışmıyor ben ondan çok daha yoğun stresli bir işte çalışıyorum.Önceden bu kadar değildi son 3 senedir daha da arttı çekilmez bir duruma geldi.3 senedir kayınvalidemin yakınına taşındık.Kayınvalidem de böyle kendi rahatından asla taviz vermez.Acaba o mu telkin ediyor diye düşünüyorum.O kadar rahat bir kadın ki günde şu saatten az uyursam kendime gelemiyorum der.Evde kesinlikle temizlik yapmaz kendimi yoramam der.Hayatında bir kek bile yapmamış bir kadın.

Benim babaanne de babama evde hiçbir şeye elini sürme derdi. Dediğiniz gibi temizlik nedir bilmez, gezsin etsin kafada bir kadın. Belki de adamı da dolduruyordur. Kadın çocuğa baksın, kadın iş yapsın demeyi erkeklik sanıyorlar. Oysa ki dinen bile eşine yardim etmek, ihtiyacını sormak, hasta ise bakmak gerekiyor. Dünyaya bir taraflarını yaymaya gelmişler sanki.

Aynen kadının aklı çıkıyor 5 dakika fazla iş yapsam yorulurum diye.Vallahi bıktım bü dünyaya erkekleri mutlu etmeye gelmişiz sanki!Akşama kadar işte çalış,akşam gel evde çalış,çarşıya sen git pazara sen git çocuğun okuluna sen git .Kocanı sen idare et,sen alttan al,evini sen çekip çevir.Eeeee bu kocalar ne işe yarıyor çocuk yapmakta başka?Yazık bu kadınlara Allah yardım etsin

sıkı bir cinnet işi çözer deneyin derim

Çocuk yapmaktan başka bir işe yaramıyorsa, çocuk yaptıktan sonra yol vermek en iyisi değil mi?

Çok zor çok...
Kaynım da aynı sizin eş gibi.
Hem yetiştirenin hem kendi tembelliğinin eseri.
Yengem de mutsuz,kim eşinin saygı görmesini adam gibi davranmasını istemez ki?
Ailenizin evine gitseniz bir süre belki anlar derim ama boşanma ihtimalini düşünmüyorsanız da gitmeyin evden. Evdeyken yemek vs hizmetini görmeyin, yatakları ayırın. Ne diyeyim yengem bunları yapıyordu ama sonuç yine aynı.

mağara bulun bitane yaz kış yatsın zaten size faydasıda yok ,kağıt üzerinde evli kalsan neye yarar en azında sinirlerini bozmaz

Cocugunuz yoksa siz de isleri bosverin. Alisveris yapmayin, yemek temizlik yapmayin kendi keyfinize bakin:)

Biz esimle herzaman beraber alisverise gideriz. Bi ara baktim hep beni göndermeye calisiyor (aylik alisveris bayagi oluyor) bende gitmeyemeye basladim. Evde sebze meyve yok gidip alirsa yiyorduk almazsa yiyemiyorduk. Sonunda bakti olmuyor beraber alisverise gidelim dedi. Ondan beri de yalniz git demiyor

2 tane çocuğum var biri daha bebek.Maalesef ben çabalamazsam işler hepten kötüye gidiyor.Şu anda yatan hastayım ameliyat oldum 2-3 kayınvalidem geldi sonra gelmedi malum kendini kesinlikle üzmez .Benim annem gelmez çünkü annemlerle de kavga etti bidaha evime gelmeyin dedi.En son dedim ki bak evin hali perişan ya bi kadın tutalım ya da anneni çağır beraber yapın dedim.İkisine de yok diyor.Adam ben hayırlı birşey söylesem bile olumsuz yanıt veriyor.Sabah alarmın sesine uyanıp işe gidemeyen bi insan düşünün ney miş onu birinin kaldırması gerekiyormuş kalkamazmış

Gercekten cok uzucu bir durum Allah yardimciniz olsun.Evlilik bu deil.Evlilik karsilikli insanlarin birbirine deger vermesi fedakarlik gostermesi.onu degistirmek icin kendini yorma deyismez.Ayrildiktan sonra ailen sana destek olurmu sen kendi ayaklarinin ustunde durabilirmisin eger evet diyorsan daha fazla psikolojini bozma bu insan müsfeddesiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…