. Hayır yorucu bir işte çalışmıyor ben ondan çok daha yoğun stresli bir işte çalışıyorum.Önceden bu kadar değildi son 3 senedir daha da arttı çekilmez bir duruma geldi.3 senedir kayınvalidemin yakınına taşındık.Kayınvalidem de böyle kendi rahatından asla taviz vermez.Acaba o mu telkin ediyor diye düşünüyorum.O kadar rahat bir kadın ki günde şu saatten az uyursam kendime gelemiyorum der.Evde kesinlikle temizlik yapmaz kendimi yoramam der.Hayatında bir kek bile yapmamış bir kadın.Yorucu bir işte mi çalışıyor? Dediğiniz gibi sağlık sorunu da olabilir ama çocuğuna bile ilgisiz bir adamla işiniz zor. Kaç yaşında eşiniz?
. Hayır yorucu bir işte çalışmıyor ben ondan çok daha yoğun stresli bir işte çalışıyorum.Önceden bu kadar değildi son 3 senedir daha da arttı çekilmez bir duruma geldi.3 senedir kayınvalidemin yakınına taşındık.Kayınvalidem de böyle kendi rahatından asla taviz vermez.Acaba o mu telkin ediyor diye düşünüyorum.O kadar rahat bir kadın ki günde şu saatten az uyursam kendime gelemiyorum der.Evde kesinlikle temizlik yapmaz kendimi yoramam der.Hayatında bir kek bile yapmamış bir kadın.
sıkı bir cinnet işi çözer deneyin derimAynen kadının aklı çıkıyor 5 dakika fazla iş yapsam yorulurum diye.Vallahi bıktım bü dünyaya erkekleri mutlu etmeye gelmişiz sanki!Akşama kadar işte çalış,akşam gel evde çalış,çarşıya sen git pazara sen git çocuğun okuluna sen git .Kocanı sen idare et,sen alttan al,evini sen çekip çevir.Eeeee bu kocalar ne işe yarıyor çocuk yapmakta başka?Yazık bu kadınlara Allah yardım etsin
Şu an yatalak durumdayım afedersiniz sadece lavobo ihtiyacımı giderebiliyorum o da sürünerek.Bu halime de acımıyorsa cinnet getirsem ne fayda...sıkı bir cinnet işi çözer deneyin derim
Çocuk yapmaktan başka bir işe yaramıyorsa, çocuk yaptıktan sonra yol vermek en iyisi değil mi?Aynen kadının aklı çıkıyor 5 dakika fazla iş yapsam yorulurum diye.Vallahi bıktım bü dünyaya erkekleri mutlu etmeye gelmişiz sanki!Akşama kadar işte çalış,akşam gel evde çalış,çarşıya sen git pazara sen git çocuğun okuluna sen git .Kocanı sen idare et,sen alttan al,evini sen çekip çevir.Eeeee bu kocalar ne işe yarıyor çocuk yapmakta başka?Yazık bu kadınlara Allah yardım etsin
artık en son öyle yapıcammağara bulun bitane yaz kış yatsın zaten size faydasıda yok ,kağıt üzerinde evli kalsan neye yarar en azında sinirlerini bozmaz
2 tane çocuğum var biri daha bebek.Maalesef ben çabalamazsam işler hepten kötüye gidiyor.Şu anda yatan hastayım ameliyat oldum 2-3 kayınvalidem geldi sonra gelmedi malum kendini kesinlikle üzmez .Benim annem gelmez çünkü annemlerle de kavga etti bidaha evime gelmeyin dedi.En son dedim ki bak evin hali perişan ya bi kadın tutalım ya da anneni çağır beraber yapın dedim.İkisine de yok diyor.Adam ben hayırlı birşey söylesem bile olumsuz yanıt veriyor.Sabah alarmın sesine uyanıp işe gidemeyen bi insan düşünün ney miş onu birinin kaldırması gerekiyormuş kalkamazmışCocugunuz yoksa siz de isleri bosverin. Alisveris yapmayin, yemek temizlik yapmayin kendi keyfinize bakin:)
Biz esimle herzaman beraber alisverise gideriz. Bi ara baktim hep beni göndermeye calisiyor (aylik alisveris bayagi oluyor) bende gitmeyemeye basladim. Evde sebze meyve yok gidip alirsa yiyorduk almazsa yiyemiyorduk. Sonunda bakti olmuyor beraber alisverise gidelim dedi. Ondan beri de yalniz git demiyor
sıkı bir cinnet işi çözer deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?