Kızlar ben eşimle severek evlendim evlenmeden önce rahat bi kızdım saçım açıktı istediğim gibi giyinir gezerdim annem bana güvenrdi istemediğim şeyleri yapmazdım rahat huzurlu mutlu yaşardım evlenince eşimin ailesinin isteğiyle kapandım (zorla) eşim ev yaptırıyodu evi inşaatta olduğu için gecici olarak ailesiyle bir yaşamamı istedi tmm dedim eşimi sevdiğim için kabul ettim oda beni seviyodu evlendik sürekli sorunlar çıkıyo eşime güvenmiyorum ama onu seviyorum bazı yalanlarını yakalamıştım benden önceki hayatında kadınlarla beraber olmuş 2-3kez parayla bunlarla güvenim sarsıldı bazen bi dediği bi dediğini tutmaz... geçen rahatsızdım hastanye gittim gitceğimi biliyodu aradı beni nbr napyn falan kapattı hiç sormadı ne oldu doktor ne dedi dye çok üzüldüm eve geldgnde sormasını bekledm sormaynca kızdım mrk etmyosunmu diye unuttum dedi
bazen anneme giderm kalmaya gel derim gelmez üzülceğimi bildiği herşeyi yapar yani geceleri yanında sabahlara kadar sessizce ağlarm umursamaz dönüp bakmaz bi sorun olsa konuşsam dinlemez yorgunm der son zamanlrda kaçıyo benden evimizin bitmesne 3-4 ay kaldı ama bnm sabrım kalmadı anneside ayrı dert istyo onlan gezeym tozaym ben sevmyrum gtmyorum dyede eşim surat yapıyo çok kötüyüm sıkıntıdan hasta oluyorum hep napcam ben eşim eskisi gibi beni sevip ilgilenmiyo beni hiç anlamıyo dayanamyorum çekip gitmek istiyorum olmuyo siz olsanız naparsınız lütfen kendinizi yerime koyup akıl verin bana....