• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz eş

ben herşeyi saygımdan yaptım böyle olacağını bilemedim bnm hayatım çok karışık allah kimsenin başına vermesin kapandıktan sonra eşim dışarda gezerken gözü hep bşka kızlrda hele güzel açık birini görse hemen bkar:( yanımda bunları yapıyo ben farkediyorum çok kötü hissediyorum ayrı evede çıkmadan daha kaynanam burnumdn getiriyo yok 1odası benm her hafta gelcm bendede anahtar olcak tmm gelsn kalsnda nye peşin peşin yer yapıyo kendne çok kızıorum...

Bence siz biraz kendinizi fazla kötümserliğe, sıkıntıya kaptırmışsınız. Haksızsınız diyemem, bazı şeyleri yapmaya zorlanmışsınız ama yine de kendi iyiliğiniz, evliliğinizin selameti için (çekip gitmek istiyorum olmuyor dediğinize göre, evliliğinizi sürdürmeye çalışıyorsunuz diye anlıyorum) biraz silkinmeniz, bu havadan sıyrılmanız lazım.

Yazdıklarınızdan sanki eşinizle hep bir takım sıkıntılarınızla ilgili konuşmalar yapıyormuşsunuz gibi geldi. Eğer böyle ise, sizden uzaklaşması, normal demiyorum, ama beklenebilecek bir davranış. Onun da işle ilgili, maddi vs. sorunları olabilir. Bazı yalanlarını yakaladım demişsiniz, bunlar eğer eşinizin evlenmeden birlikte olduğu kadınlarla ilgili ise bunları düşünmeyin derim, bunu yapmayan erkek yok denecek kadar azdır. Yok şu anda da bir şeyler olduğunu düşünüyorsanız, o zaman belki de evli kalıp kalmama konusunu iyice düşünmeniz gerekebilir.

Bir meşgale bulmaya çalışın, aile kapalı olduğuna göre çalışmanızı istemeyebilirler ama imkan varsa çalışın. Eviniz birkaç ay sonra bitiyormuş, onunla ilgili bir hazırlığınız olmayacak mı, onlarla uğraşın biraz, ama eşinize sorunları yansıtmadan yapın lütfen.

En azından, kavgalı, gürültülü bir birliktelik yok anladığım kadarıyla, onun için biraz kendinizi toplar, moral bulursanız, eşinizin davranışlarının da değişebileceğini, sizin de onun bazı davranışlarına fazla takılmayıp kendinizi daha rahat hissedebileceğinizi umuyorum.

çok haklsın kendime göre bi iş bulamadım hep bi kulp taktılr, ben sadece eşimle olan sorunları ona anlatyorum bilsin hatasını dikkat etsin diye onun bana destek olmasını istiyorum değerli olduğumu hissetmek istiyorum çokmu zor:(

ben herşeyi saygımdan yaptım böyle olacağını bilemedim bnm hayatım çok karışık allah kimsenin başına vermesin kapandıktan sonra eşim dışarda gezerken gözü hep bşka kızlrda hele güzel açık birini görse hemen bkar:( yanımda bunları yapıyo ben farkediyorum çok kötü hissediyorum ayrı evede çıkmadan daha kaynanam burnumdn getiriyo yok 1odası benm her hafta gelcm bendede anahtar olcak tmm gelsn kalsnda nye peşin peşin yer yapıyo kendne çok kızıorum...

nasıl yaa eşiniz sizin yanında başka kızlar bakıyor okadarda değil yani nasıl bi saygısızlık bu bunların karşısında siz nasıl susarsınız siz bi bireysiniz kendi kişiliğiniz onurunuz düşünceleriniz var kimse bunları ezemez lütfen ağırlığınızı koyun kayınvaldem ise böle böle diyo diyosunuz kızmakla kalmayın lafınızı söleyin esirgemeyin siz sadece ağlayan bi bayan olarak evinizde eşinizle nekadar mutlu olbilceğinizi sanıyorsunuz anlamadım!!!!!

canım öncelikle seven erkek bu şekilde davranmaz önce seni sevip sevmediğinden emin ol sen çok fedakarlıklar yapmışsın çünkü onu seviyorsun oda seni bu kadar çok seviyormu sen ağlarken uyuyan biri seni seviyormudur benim eşim bu şekilde davransa bende hasta olurdum onunla konuş kendine gelsin ne demek başka kızlara bakmak moralin bozmak istemem ama üzülmekte haklısın..

Ben ilk yorumumu bu yazdıklarınızı görmeden yapmıştım.

Vallahi, korkarım ki, bu işin sonu pek iyi değil. Benim hiçbir şekilde anlayamayacağım bir namus anlayışı var gibi eşinizin. Kayınvalideniz de dizginleri elden bırakmaya hiç niyetli gözükmüyor.

İyice düşünün, taşının bence. Bu iş bundan iyiye gitmez, aksine daha kötüye gider gibi geldi bana, maalesef.

peki bi akıl verin bana ona karşı nasıl davranacağım çok kırgınım sevgisinden nasıl emin olacağım asla açıkca söylemez biliyorum bu arada hepinize çok tşk ederm içimi döktüm beni dinledniz sağolun...

evlılık zorrr cok zoor bıde tavızlerle basladıysa dahda zor ama bıde sole dusunun ;
kapanmak kendı fıkrınız olmadıı ıcınsuan dusundukce zor gelıo sıze oyuzden ıyı tarafından bakın ne guzel kapanmıssınız cok sevdınız esınız sıze buyuk bı ıylık yapmıs rabbım mubarek ve daım etsın sız benı zorla kapattılar dıe dusundukce zor gelıo evınız bıtıcekmıs ınsallah yaza guzelce gıder yerlesırsınız kayınvalıden ne kadar gelıcem desede aynı evdekı gıbı olmaz onunda evı ısı esı var dımı burdanda guzellık cıkarttık esıne gelınce sen bı derdını anlatma guler yuzlu ol senı bı farklı gorsun nooldu bugun ıyısın desın sende ozaman anlat sıkıntıları buyutunce senınle aramız bozuluo uzuluorum falan.... bıde polyanna ol bakalım denmekte fayda var:71:

evlılık zorrr cok zoor bıde tavızlerle basladıysa dahda zor ama bıde sole dusunun ;
kapanmak kendı fıkrınız olmadıı ıcınsuan dusundukce zor gelıo sıze oyuzden ıyı tarafından bakın ne guzel kapanmıssınız cok sevdınız esınız sıze buyuk bı ıylık yapmıs rabbım mubarek ve daım etsın sız benı zorla kapattılar dıe dusundukce zor gelıo evınız bıtıcekmıs ınsallah yaza guzelce gıder yerlesırsınız kayınvalıden ne kadar gelıcem desede aynı evdekı gıbı olmaz onunda evı ısı esı var dımı burdanda guzellık cıkarttık esıne gelınce sen bı derdını anlatma guler yuzlu ol senı bı farklı gorsun nooldu bugun ıyısın desın sende ozaman anlat sıkıntıları buyutunce senınle aramız bozuluo uzuluorum falan.... bıde polyanna ol bakalım denmekte fayda var:71:

Çok zor... bu kadar kırgın mutsuzken bilmiyoum bi ışık görsem herşeyi belki unutup atcağım bi kenara...

kime saygınızdan yaptınız.. eşinize kaynananıza yada kayınbabanıza..kendinize olan saygınıza ne oldu peki.. kesinlikle başörtüsüne karşı değilim ama bunu kendiniz yaptığınız,kendi içinizden geldiğinde, kendiniz karar verdiğiniz zaman yapmalıydınız..siz kayınbabanızın karşısında lakayt şekilde konuşsaydınız ona öfff pöff lü cevaplar verseydiniz ama başınız kapalı olsa saygılı mı olmuş olacaktınız..
eşinizin bakışlarını hissettiğinizde ne yapıyorsunuz..niye bakıyorsun,bakma mı diyorsun..kaynanan her hafta sana gelicem dediğinde yada anahtarım olacak dediğinde ne yapıyorsun peki..sessiz kalıp bunu onaylıyormusun..

yapman gereken şey kaynananız başörtüsünü elinize tutuşturduğunda kaybettiğiniz özgüveni geri kazanmak..

eşiniz ailesi ile beraber kalıyorsan böyle sorunların olması doğal baş başa kalmadığınızdan birbirinizden haberiniz yok o ilgilenmiyorsa sende ona az ilgi göster

kime saygınızdan yaptınız.. eşinize kaynananıza yada kayınbabanıza..kendinize olan saygınıza ne oldu peki.. kesinlikle başörtüsüne karşı değilim ama bunu kendiniz yaptığınız,kendi içinizden geldiğinde, kendiniz karar verdiğiniz zaman yapmalıydınız..siz kayınbabanızın karşısında lakayt şekilde konuşsaydınız ona öfff pöff lü cevaplar verseydiniz ama başınız kapalı olsa saygılı mı olmuş olacaktınız..
eşinizin bakışlarını hissettiğinizde ne yapıyorsunuz..niye bakıyorsun,bakma mı diyorsun..kaynanan her hafta sana gelicem dediğinde yada anahtarım olacak dediğinde ne yapıyorsun peki..sessiz kalıp bunu onaylıyormusun..

yapman gereken şey kaynananız başörtüsünü elinize tutuşturduğunda kaybettiğiniz özgüveni geri kazanmak..

evet kendime olan özgüvenimi kaybettim eşimin ailesine olan saygıdan eşimde üzülmesn diye yaptm kendim hiç stemedm halan dahada istemiyorum kaynanam konuşunca esksi gibi tutamıyoum kendimi her hafta geldğnde belki evde olmam işim olur yani istemedğimi belli ettm anladı oda eşime bak beni istemiyo şimdiden falan dedi eşim hemen öyle şeymi olur tabi gelceksin o öyle demek istemedi falan dedi bende tepki vermedim ayrı eve çıkınca açılmak istediğimi böle mutlu olmadmı istemedmi söylemştm olmaz demişti:50:

bence ilk önce eşinin ilgisini çekmelisin çünkü erkekler sürekli sorun yaratan kadınlardan kaçıyorlar bu bir gerçek eğer şimdi zorunlu olarak kapandıysan bunu istemediğini açıkça bildirmelisin yada kendi evine geçtiğinde şartları kendi lehine çevir tekrar açıl sana zorla kimse bir şey yaptıramaz bu şekilde zaten evliliğin sağlıklı bir şekilde yürümez...

konuşmak insanlar konuşarak anlaşır
ama karşınızdaki adam konuşmuyorsa
yapacak tek şey var korkutmak
sizi kaybedeceğini düşündürün ona
bakalım tepkisi ne olacak gerçekten seviyorsa
zaten umursayacaktır sevgi bittiyse
kaybetmekte umrunda olmayacaktır malesef...

aranızdaki saygı bitmemesi gerekir saygı bittikten sonra aşk kalmaz sevgi kalmaz

evet kendime olan özgüvenimi kaybettim eşimin ailesine olan saygıdan eşimde üzülmesn diye yaptm kendim hiç stemedm halan dahada istemiyorum kaynanam konuşunca esksi gibi tutamıyoum kendimi her hafta geldğnde belki evde olmam işim olur yani istemedğimi belli ettm anladı oda eşime bak beni istemiyo şimdiden falan dedi eşim hemen öyle şeymi olur tabi gelceksin o öyle demek istemedi falan dedi bende tepki vermedim ayrı eve çıkınca açılmak istediğimi böle mutlu olmadmı istemedmi söylemştm olmaz demişti:50:

öncelikle neden bu kadar kpanmaya karşısın ki kapanmak o kadar hatta hiç kötü birşey deil aksine iyi.ewet eşin belki hata yapmış olabilir seni zorlamakla ama bide iyi tarafından bak nedn kendini güvensiz hisediyosunki bence bu kadar kötü düşünme

öncelikle neden bu kadar kpanmaya karşısın ki kapanmak o kadar hatta hiç kötü birşey deil aksine iyi.ewet eşin belki hata yapmış olabilir seni zorlamakla ama bide iyi tarafından bak nedn kendini güvensiz hisediyosunki bence bu kadar kötü düşünme

ben asla kapanmak için kötü demiyorum ama istemiyorum rahatsız oluyorum

gaz kaçırmak burun karştırmak mide bulandırıcı dimi bence buda saygısızlık yanlışmı bana karşı argo konuşması yok tmm ama bazen tiksiniyorum

Back
X