Bence siz biraz kendinizi fazla kötümserliğe, sıkıntıya kaptırmışsınız. Haksızsınız diyemem, bazı şeyleri yapmaya zorlanmışsınız ama yine de kendi iyiliğiniz, evliliğinizin selameti için (çekip gitmek istiyorum olmuyor dediğinize göre, evliliğinizi sürdürmeye çalışıyorsunuz diye anlıyorum) biraz silkinmeniz, bu havadan sıyrılmanız lazım.
Yazdıklarınızdan sanki eşinizle hep bir takım sıkıntılarınızla ilgili konuşmalar yapıyormuşsunuz gibi geldi. Eğer böyle ise, sizden uzaklaşması, normal demiyorum, ama beklenebilecek bir davranış. Onun da işle ilgili, maddi vs. sorunları olabilir. Bazı yalanlarını yakaladım demişsiniz, bunlar eğer eşinizin evlenmeden birlikte olduğu kadınlarla ilgili ise bunları düşünmeyin derim, bunu yapmayan erkek yok denecek kadar azdır. Yok şu anda da bir şeyler olduğunu düşünüyorsanız, o zaman belki de evli kalıp kalmama konusunu iyice düşünmeniz gerekebilir.
Bir meşgale bulmaya çalışın, aile kapalı olduğuna göre çalışmanızı istemeyebilirler ama imkan varsa çalışın. Eviniz birkaç ay sonra bitiyormuş, onunla ilgili bir hazırlığınız olmayacak mı, onlarla uğraşın biraz, ama eşinize sorunları yansıtmadan yapın lütfen.
En azından, kavgalı, gürültülü bir birliktelik yok anladığım kadarıyla, onun için biraz kendinizi toplar, moral bulursanız, eşinizin davranışlarının da değişebileceğini, sizin de onun bazı davranışlarına fazla takılmayıp kendinizi daha rahat hissedebileceğinizi umuyorum.