• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz eş

acaba benmi abartıyorum bendemi bi tuhaflık var:26: eşimin 2 haftada bi pazarı var diğer günler hep çalışıyor eşim cumartesi akşamı yani dün geldi yarın eve gidip bişeyler yapacağım evimiz inşaatta yaa eee ne yapacaksın dedim boyası yapılmış 1 kat daha atılacaktı boyacı yarın pazar gitmez heralde dedim gitmezse gitmesin ben orda yapacak başka bi iş bulurum bişe olsada olmasada gideceğim dedi:47: eee niye dedim niye ısrarla gideceğim diyosun dedim sen ne arıyosunki altında dedi:53: ben bişe aramıyorumki altında kendi kendine planlar yapıyor sanki ben yokmuşum gibi sonra ne yaptı etti boyacıyı aradı bugün boya yapmaya gittler :50: beni hep ihmal ediyor boyacı gitmesede o gitcekti hiç banada demiyorki beraber gidelim :14: zoru ne bu adamın anlamıyorum sanki benden kaçıyor gibi hissediyorum benmi yanlış anlıyorum yoksa:31::31::31:

eşim ara sıra sigara içiyo ben içmiyorum akşam sinirliydim varsa bi sigara verde içeyim dedim yok dedi bide sana her ay sigara parasımı vercem dedi :43: bu aralar borç harç dan dolayı evin elektrk su faturasını babası ödüyo ben de odada yatakta ışık açık oturuyorum uykum yok oda yatıyo kızdı bana kapa şu elektiriği parasını babam ödüyor diye o kadar zoruma gittiki:52::52::52:

maddi sornlar insanları gercekten cok mtsuz yapabiiyo kmbilir kafasnda neler kuruyo derdi sizle değildr belki bunalmstr

pardon pardon ilk msajınızı şimdi okudum. sizinle sorunu var ama ne bwlki skldı belki bunaldı ama bastan belliyms zorla kapatms insanlarn kendi özel alanları olmalı bence oradan içeri kmse girememeli eşin de olsa....

maddi sornlar insanları gercekten cok mtsuz yapabiiyo kmbilir kafasnda neler kuruyo derdi sizle değildr belki bunalmstr

doğrudur ama benimle paylaşsa onu daha iyi anlarım o böyle davrandıkça bende farklı şeyler hissediyorum keşke biraz da beni düşünse:85:

bu arada samsundasnz sanrım ben de sinoptaym ama sık sk giderim samsuna.çok güzel bi şehir keyfni çkarn gezin tozn kafa dinleyin çünkü eminim kafa dnlemeye ihtiyacnz vardr...

doğrudur ama benimle paylaşsa onu daha iyi anlarım o böyle davrandıkça bende farklı şeyler hissediyorum keşke biraz da beni düşünse:85:

erkekler kadnlar gibi olamyo maalesef .. ben ewli değilim ama bunu çevremden çok gözlemledim siz acaba nie böyke diye için için üzülrken o kafasnda farklı seyler kuruyo

pardon pardon ilk msajınızı şimdi okudum. sizinle sorunu var ama ne bwlki skldı belki bunaldı ama bastan belliyms zorla kapatms insanlarn kendi özel alanları olmalı bence oradan içeri kmse girememeli eşin de olsa....

sanki bi ikilem arasında kalmışta benden uzaklaşıp kafasını dinlemek için beni bırakıp evle uğraşmaya gidiyo gibi:31: aslında eşim açık olmama karşı değil başka bi şehre gitsek ailesinin olmadığı bi yerde karışmıyo açtırıyo açık olmama ailesi karşı eşiminde eli mahkum kalıyo ailesiyle aynı evde yaşıyoruz sonuçta evi yaptırmamız için destekte oluyolar gerçi yeri geliyor köstek oluyolarda oda ayrı bi konu

sanki bi ikilem arasında kalmışta benden uzaklaşıp kafasını dinlemek için beni bırakıp evle uğraşmaya gidiyo gibi:31: aslında eşim açık olmama karşı değil başka bi şehre gitsek ailesinin olmadığı bi yerde karışmıyo açtırıyo açık olmama ailesi karşı eşiminde eli mahkum kalıyo ailesiyle aynı evde yaşıyoruz sonuçta evi yaptırmamız için destekte oluyolar gerçi yeri geliyor köstek oluyolarda oda ayrı bi konu

belki o da bunalmstr beraber tatile falan çksanz ya da samsun da imkanlar brdaknden çok fazla ne bileyim telefeliğe falan binin

bu erkekler ne gıcık yaa..bende de var ondan bitane... konussan dınlemez,bişey paylaşmaz,ne sahıplenır ne gonul alır ne ılgı gosterir...offfff cok zorrr...daralıyorum bende bazen valla
Allah yardımcın olsun canım....

artık hiç bişeyden zevk almıyorum bazen o kadar iyi oluyoki tam istediğim gibi bi bakıyorum hooop yine aynı tas aynı hamam yaşadığımı bile hissetmiyorum hayat bnm için çok zor içim alev alev:84:

bu erkekler ne gıcık yaa..bende de var ondan bitane... konussan dınlemez,bişey paylaşmaz,ne sahıplenır ne gonul alır ne ılgı gosterir...offfff cok zorrr...daralıyorum bende bazen valla
Allah yardımcın olsun canım....

amin cnm bi derdi varsa paylaşsa rahatlicam sorsam bişey yok der baksam bişey olduğu apaçık belli ama ne??? Benmi kuruntu yapıyorum diyorum ama yok çok dengesiz davranıyor bazen insan olduğumu var olduğumu unutuyorum mücadele edecek halim kalmadı:85:

ha bide işi 1gün burda bi gün başka bi şehirde şimdi işi değişecekmiş 2gün yok 1gün burda sabret diyor bana nasıl sabredcem ben o nasıl sabrediyor:14::14::14:

aynen canım benım ıcınde monoton bır hayattt...annemle konusuyorum gecenlerde sen hıc boyle deıldın eskıden dıyo..valla nese meşe kalmadı anne dedım..bitiriyolar malesef..bı umudun kalmıyo..karamsarlasıyosun..napalım hayatım bıraz daha sabredelım bakalım... sıkma canını sende:( :(

ben bile kendimi tanımıyorum insan içine çıkmaya utanır oldum bu ben değilimki nerde o pozitif şen şakrak kız:50: eşim böyle yaptıkça ondan soğumaya başlıyorum bazen tiksiniyorum böyle olmamalıydı hiç bişeyin farkında değil yada amacı bu bilmiyorum :95::95:

eşim gelince o kadar kızdımki ona o kadar aradım tlfona bile bakmadı :47: çok öfkeliyim ona inşaatta işi bitince bi kaç yere gitmiş hiç birinden hbrm yok insan bi arar bu kadın evde napıyor diye yada bi hbr verir evde işim bitti diye bu kadar da sorumsuz olunmazki sanki ben evde onu beklemiyorum ölsem hbri olmicak :85:

pamukcuq sakin ol canım çok dolmuşsun sen :( takma kafana, üzülme. bence sen gerginleştikçe daha da kötüye gidecek durumlar. mutlaka denemişsindir; ama bir kere daha alttan almayı, güler yüzle karşılamayı dene, bakalım o zaman da değişmeyecek mi tutumu? bazen erkekler üstlerine gittikçe daha da kötüleşiyorlar. umarım düzelir..

niye hala onun yanındayım anlamış değilim böyle bi adam sevilmezki :19: bi anda boşanıp sonra pişman olmaktan korkuyorum evimiz yapılıyor hayallerim var kendi evimize çıkacağız diye ama hiç heves bırakmıyoki :50: ondan boşansam yaptıkları yanına kar kalacak ben cefa o sefa sürecek onca şeye katlandım ev bitti nerdeyse ne yapmalıyım bilmiyorum :85::85:

pamukcuq sakin ol canım çok dolmuşsun sen :( takma kafana, üzülme. bence sen gerginleştikçe daha da kötüye gidecek durumlar. mutlaka denemişsindir; ama bir kere daha alttan almayı, güler yüzle karşılamayı dene, bakalım o zaman da değişmeyecek mi tutumu? bazen erkekler üstlerine gittikçe daha da kötüleşiyorlar. umarım düzelir..

cnm denedim onca şeye rağmen iyi oldum alttan aldım oda 1 2gün iyi sonra yine aynı haline döndü dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz canı yananda hep ben oluyorum cnm yanınca tutamıyorum kendimi kızıyorum ona ama haklıyım yanlış yapan o ben aynını yapsam ona oda bana kızar niye yapıyoki :84: hiç sanmıyorum düzeleceğini yüzünü gördükçe miğdem bulanıyo nasıl olurda böyle adam benm kocam olur diyorum kendime sanırım artık sevgimde bitiyo:85:

Back
X