Sorumsuz eş

of yaa böyle şeyler okudukça evlilikten korkuyorum deli gibi. ben daha bir ilişkide doğru düzgün düşünemiyorum, nasıl tanıyacağız bu erkekleri ya :(
ne bileyim canım belki iyi davranınca dzüelir diye düşündüm ben de.. ama dediğin gibi hep ödün veren biz oluyorruz :( ben de elimden geleni yapıyorum sorun vardır deyip; ama öyle öyle kendi kendimizi haklıykn haksız konuma düşürüyoruz sanırım :(

of yaa böyle şeyler okudukça evlilikten korkuyorum deli gibi. ben daha bir ilişkide doğru düzgün düşünemiyorum, nasıl tanıyacağız bu erkekleri ya :(
ne bileyim canım belki iyi davranınca dzüelir diye düşündüm ben de.. ama dediğin gibi hep ödün veren biz oluyorruz :( ben de elimden geleni yapıyorum sorun vardır deyip; ama öyle öyle kendi kendimizi haklıykn haksız konuma düşürüyoruz sanırım :(

erkekleri tanımak çok zor hele bnmki bi öyle bi böyle kesin bi tanı koyamıyorum:1: iyi davranınca iyi oluyo evet ama istemediğim bişeyi yapınca iyi olamıyorumki karşılık bekliyorum ama nerdeee anı anına uymuyo delirtti beni :84: haklıyken de haksız duruma çok düştüm dediğn gibi zor çok zor :10:

kızlar sinir krizleri geçiriyorum nolur yardım edin bana sabrım kalmadı zor tutuyorum kendimi nerdeyse 2yıl olacak evleneli hem ailesine hem ona katlandım şimdi çok pişmanım keşke en başta bitseymiş çocukca davranıyo sanki evli değil kendi keyfine göre hep hareket ediyo çalıştığı yerin arabasını kullanıyor kalkmış ona egzos takmış sinir oldum sanki başka derdi yok zaten sinir oluyorum öyle şeylere bugün ağzından kaçırdı kimbilir ne zamndan beri takıyo iş yerine tv almışlar bi arkadaşıyla saçma sapan şeylere para veriyo önceden böyle değildi bi sürü borcu var ben ondan para almaya çekiniyorum o neler yapıyo evimize çıkcağız yakında hiç bişeyimiz yok daha :( bende kızdım öyle şeylere para veriyosun bnmde ihtiyaçlarım var kredi kartınla para bırak bana dedim bende de babamın yolladığı eve yaptırdığımız kapıların parası vardı al o parayı harca dedi:(( çekti gitti sinir krizlerine girdim bişey söyleyin bana allah aşkına :14::14::14:

düşünüyorumda nasıl sevmişim ben onu nasıl boyamış gözümü anlaşılan şimdi bana olan sevgisi bitmiş sıkıldı yada artık :14: evlilik bumuydu:14: ben onca şeye bunları yaşamak içinmi katlandım çok cnm yanıyor şeytan diyo al başını git kimseye söyleme ama sonu kötü olur:50: çok az kaldı evimize çıkmaya bunca acıyı boşunamı çektim cefayı ben çektim sefayı onlarmı sürsün :84:

eğer ev seninle evlendikten sonra alınmışsa seninde %50 hakkın var, fakat bekarlığında alınmışsa maalesef hiç bir hakkın yok yasal olarak pamukçuk

Bence eşinin ailesinin yanına taşınmamalıydın. Bundan sonra her sıkıştıklarında aynı şeyi teklif edecekler. Birde seni zorla kapatmalarıda dine uygun değil zaten, dinde zorlama yok ki.

eğer ev seninle evlendikten sonra alınmışsa seninde %50 hakkın var, fakat bekarlığında alınmışsa maalesef hiç bir hakkın yok yasal olarak pamukçuk

ev benden 3- 4ay önce alınmış ama taksitle evlendikten sonra ödemeye devam etti ve yeni bitti şimdi içini yaptırıyor çok az kaldı bitti sayılır daha tapusu alınmadı ama yeni alcak hakkım olmazmı...

Bence eşinin ailesinin yanına taşınmamalıydın. Bundan sonra her sıkıştıklarında aynı şeyi teklif edecekler. Birde seni zorla kapatmalarıda dine uygun değil zaten, dinde zorlama yok ki.

çok haklısın büyük hata yaptım ama iş işten geçti kendi evimize çıkalım açacağım saçımı şimdi babasıyla aynı evde oldumuz için sorun oluyo evimize çıkıp açılınca sorun çıkarsa hiç umrumda olmicak şimdi bnm çektiklerim kimsenin umrunda değil o zamnda bnm olmicak çok üzdüler beni eşimde aileside birazda onlar köpürsün:47:

çok haklısın büyük hata yaptım ama iş işten geçti kendi evimize çıkalım açacağım saçımı şimdi babasıyla aynı evde oldumuz için sorun oluyo evimize çıkıp açılınca sorun çıkarsa hiç umrumda olmicak şimdi bnm çektiklerim kimsenin umrunda değil o zamnda bnm olmicak çok üzdüler beni eşimde aileside birazda onlar köpürsün:47:

Sadece başını açmak değil, sana yapılan baskılar karşısındada ezilmemelisin. Ama huzurum olsun istiyorsan, bunları eşinle konuşarak yap, asi ve dik başlı olma tatlı dilli ol. tatlı dilin yapamayacağı yoktur bunu unutma.

Back
X