• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz eski eş kizlar ne yapayim?

Lonely single girl

🐈
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
4.650
18.638
208
Selam kizlar kisaca ozet geceyim
Sorumsuz bir eski eş, 1 senede sadece 1 kez geldi cocugunu gormeye o da abisine mesaj attim abisi fircaladi muhtemelen araba parasini da verdi oyle geldi. Simdi bu adi ,neyse olaylar karisik ben sadede geleyim
Oğlumun anaokulu eksiklerini uzerini basini vs ilacini dedesi karsiladi.
Bu salak eylul ayinda bi arkadasini kafalamis eylul ve ekim nafaka yazip 2000 tl gondermis. Ama bu 2000 tl zaten bizim 2 kez Samsun a dr kontrolu ve hastane yatis icin gittigimizden yolda izde gitti.
.
Simdi soruyorum size
Bu herif ekim ayinda 1 tl bile gondermedi normalde ayin 6 si nafaka gunu ekim ayi bitti bile.
Ben bundan kremini 140 tl okul aidatini 50 tl ve de kitap setini 100 tl istedim bana cevap yazmiyo akli sira siklemiyo beni. Cevap yazacak misiniz acaba dedim
Düşünüyorum acaba ne cevap versem diye dalga geçti. Ben de ok yazdim
Simdi annem babam diyor ki birak şunla.muhatap olma baban verir.babam hele haberi yok yazdigimdan ne muhatap oluyosun param mi yok ben veririm ogluma diyor da onda da yok biliyorum ayni evde yasiyoruz sonucta yani.
Ben diyorum ki ulen babasiysa madem odemek zorunda
Ben simdi abisine mesaj yazmak istiyorum
Boyle boyle durum var. Bana cevap vermiuo diye bizimkiler yapma diyorlar
Sizce napim
.
Bu arada nisan mayis gibi ise girip bir avukat tutup nafaka artirim talebinde de bulunacagim bakalim nolcek
Gecen ghn bana diyor ki ,gondermiyor musun bu ay dedim. Hah ben de ne zaman para isticen diye békliyordum 1000 tl neyinize yetmiyor zaten eski seyleri giydiriyorsun cocuga diyorm ulan ne zaman geldin gordun de ne giydirdigimi biliyorsun hem cocugun eski kiyafetleri dedgin sey 95 cm di simdi 106 cm eski esyalari nasil olsun ona tobe ya

Hiç hoş bir tabir değil hele burda kullanılacak bir kelime asla değil... Mune Mune
Yani o kadar yazida buna mi takildiniz pembis hayaller hanimefendicim. Şu an ne diurumda oldugumu anlayamiyor.musunuz yoksa sirf muhalefet olsun diye mi yapıyorsunuz? Afedersiniz takmiyor beni diye duzelteyim o zaman. Umursamiyor beni zati halileri. Kusura bakmayin da ben burada cocugum icin ugrasiyorum. Imkanim olsa da ise girip hic muhatap olmadam onunla ama ayda iki kez hastaneye gidiyor benim cocugum ana sinifina da alisma surecinde daha. O nedenle calisamiyorum da

Daha erken bi zamanda çalışmayı düşünmez misiniz ?

Yerinde olsam çalışmaya başlardım biran önce.
Arkadaslar dusunmez olmaz miyim ama oglumun ciddi bir rahatsizligi var ve ayda bir kez hastaneye yatisi var bir k3z de kontrol . Ve iki ayda bir de ya da duruma gore 3 ay samsun prof kontrolu var yani en erken nisana kadar calisamayacagim

Selam kizlar kisaca ozet geceyim
Sorumsuz bir eski eş, 1 senede sadece 1 kez geldi cocugunu gormeye o da abisine mesaj attim abisi fircaladi muhtemelen araba parasini da verdi oyle geldi. Simdi bu adi ,neyse olaylar karisik ben sadede geleyim
Oğlumun anaokulu eksiklerini uzerini basini vs ilacini dedesi karsiladi.
Bu salak eylul ayinda bi arkadasini kafalamis eylul ve ekim nafaka yazip 2000 tl gondermis. Ama bu 2000 tl zaten bizim 2 kez Samsun a dr kontrolu ve hastane yatis icin gittigimizden yolda izde gitti.
.
Simdi soruyorum size
Bu herif ekim ayinda 1 tl bile gondermedi normalde ayin 6 si nafaka gunu ekim ayi bitti bile.
Ben bundan kremini 140 tl okul aidatini 50 tl ve de kitap setini 100 tl istedim bana cevap yazmiyo akli sira siklemiyo beni. Cevap yazacak misiniz acaba dedim
Düşünüyorum acaba ne cevap versem diye dalga geçti. Ben de ok yazdim
Simdi annem babam diyor ki birak şunla.muhatap olma baban verir.babam hele haberi yok yazdigimdan ne muhatap oluyosun param mi yok ben veririm ogluma diyor da onda da yok biliyorum ayni evde yasiyoruz sonucta yani.
Ben diyorum ki ulen babasiysa madem odemek zorunda
Ben simdi abisine mesaj yazmak istiyorum
Boyle boyle durum var. Bana cevap vermiuo diye bizimkiler yapma diyorlar
Sizce napim
.
Bu arada nisan mayis gibi ise girip bir avukat tutup nafaka artirim talebinde de bulunacagim bakalim nolcek
Gecen ghn bana diyor ki ,gondermiyor musun bu ay dedim. Hah ben de ne zaman para isticen diye békliyordum 1000 tl neyinize yetmiyor zaten eski seyleri giydiriyorsun cocuga diyorm ulan ne zaman geldin gordun de ne giydirdigimi biliyorsun hem cocugun eski kiyafetleri dedgin sey 95 cm di simdi 106 cm eski esyalari nasil olsun ona tobe ya
Mahkemeye verin nafakayı arttırın korksun gözü biraz. O ne öyle yap çocuğu bırak anneye sonra git hayatını yaşa, oh valla

Allah yardımcın olsun işin zor tabi. Ama para istediğin kişi eski eşin. Yani sen kendine istemiyorsun. Oğlun için istiyorsun. Gerekirse sulalesine yazardım. Yeterki benim oğluma az da olsa babalık yapsin. İhtiyaçlarını karşılasin. Boşanıp giderek sizi terk etmiş oluyor evlatlarini değil. Elinizden geleni ardıniza koymayin. Yazın abisine. Kendiniz çalışsanız bile o nafakayı alın evladiniza harcayın.

Ah canım ah seni o kadar iyi anlıyorum ki sanırsın düşmana veriyorlar parayı bize geldiği için o para sanıyorlarki kursağımızdan geçecek benim nafaka talebimi bile çok bulup küçücük çocuğun ne masrafı olacak diyen bir beyinsiz var bende de Rabbim büyük merak etme illa çekerler ben olsam abisine yazardım gerçekten anlayan biriyse yine en azından sende anlayan birileri varmış benim karşımda konuşacak insan yok bunlarda...

Allah yardımcın olsun işin zor tabi. Ama para istediğin kişi eski eşin. Yani sen kendine istemiyorsun. Oğlun için istiyorsun. Gerekirse sulalesine yazardım. Yeterki benim oğluma az da olsa babalık yapsin. İhtiyaçlarını karşılasin. Boşanıp giderek sizi terk etmiş oluyor evlatlarini değil. Elinizden geleni ardıniza koymayin. Yazın abisine. Kendiniz çalışsanız bile o nafakayı alın evladiniza harcayın.
Dimi evet ben de ayni boyle dusunuyorum guzel kardesim. Bakalim .siz dışarıdan bakan bir goz oldugunuz icin gorusleriniz benim icin kıymetli siz ve diger yorum yazan arkadaslarin

• Beğen
Reactions: Z P
Hiç abisidir sülaledir uğraşmayın. Bir kereliğine paraya kıyıp avukat tutun. Nafaka artırım+ çocuğun sağlık giderleri+ yazdığı alaycı Mesajlar+ ödemediği nafakaları gösterip ödemediği nafakalarla birlikte daha yüksek nafaka bağlatın. Davayı % 90 kaybedeceği için mahkeme masraflarıyla avukatlık ücretini adama yıkın. Bakın bir daha nafaka gecikmesi alaycı mesajlar oluyor mu? Pislik terbiyesiz çocuğu at kadının başına aylarca arama sorma.

Ah canım ah seni o kadar iyi anlıyorum ki sanırsın düşmana veriyorlar parayı bize geldiği için o para sanıyorlarki kursağımızdan geçecek benim nafaka talebimi bile çok bulup küçücük çocuğun ne masrafı olacak diyen bir beyinsiz var bende de Rabbim büyük merak etme illa çekerler ben olsam abisine yazardım gerçekten anlayan biriyse yine en azından sende anlayan birileri varmış benim karşımda konuşacak insan yok bunlarda...
Ah zerom senin durumunu bilmez miyim kurban olurum canım. Sen de sikma canını seninkiler hicbir sey yapamazlar Allah in izniyle

Allah kolaylik versin bu bosanma olaylari iki taraf icinde zor bence sizde calismaya baslayin eski kocanizin maas durumuna göre nafaka veriliyor sanirim asgari ucretle felan calisiyorsa sanmiyorum ki o nafaka arttirilsin

Ah zerom senin durumunu bilmez miyim kurban olurum canım. Sen de sikma canını seninkiler hicbir sey yapamazlar Allah in izniyle

boşanma olmadığı için hiç bir yardımda bulunmuyor anlaşmalıya döner gibi olduk 750 nafaka istedim çok bulmuş 500 neyimize yetmiyormuş lafa bak sanki düşmana verecek

nafaka miktarı ne kadar?
bin lira ise gönderniş oluyor zaten.
kasım ayını bekleyeceksiniz.
Evet gondermis oluyor ama baska durumlar var arada.benim üzerime botc yapti. Anlasmali bosanmazsak o borc sana kalir diye tehdit edip mecburi anlasmaliya zorladi .borcu abisi odedi.ev esyalari ve arabayi hiç etti ikisi toplamda 130 bin tl falan.simdi 300 tl mi zoruna gidiyor gonderecek ne yapip edip

Kullandığınız ifade takılınmayacak gibi değil yalnız. Yüzlerce insanın okuyacağı bir foruma yazı yazarken özen göstermelisiniz. Ne durumda olursanız olsun derdinizi anlatırken düzgün kelime seçmeniz zor olmasa gerek.

Konuya gelince hiç muhatap olmayın derim belli ki karşınızda anlayacak insan yok. Hukuki yollara baş vurun. Eşiniz şu an anlaştığınız miktarı göndermiş zaten, az geliyorsa artırım talebinde bulunun. Çocuğu tek başınızda yapmadınız neticede. Kanunen ne hakkınız varsa alın

Arkadaslar dusunmez olmaz miyim ama oglumun ciddi bir rahatsizligi var ve ayda bir kez hastaneye yatisi var bir k3z de kontrol . Ve iki ayda bir de ya da duruma gore 3 ay samsun prof kontrolu var yani en erken nisana kadar calisamayacagim
Ayda bir iki izin alabilirsiniz çalıştıgınız yerden.. nafakayı tabi alın ama 2000 nafaka da yetmez yani.. illa ki çalışmak şart.. cocugun egitim hayatı başlayacak sonuçta..

Back
X