• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorumsuz kardeş

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
4.024
13.088
408
İstanbul
Hanımlar kardeşim 26 yaşında hala okuyor buna okumak denirse tabi.. Doğru düzgün okula gitmiyor e tabi okul da uzadı.. Babam olmadığından ablamla ben karşılıyoruz masrafları.. Sorumsuz kardeşım bankadan kredı kartı almıs hıcbır geliri olmamasına ragmen nasıl vermişlerse 1000 tl ye yakın borç yapmış.. Bi de şimdi gss borcu cıktı.. Annneciğim korkuyor onun borcundan dolayı eve haciz gelir diye.. Böyle bi şi olabilir mı 18 yaşından buyuk birinin yaptıgı borctan dolayı annesinin sahibi oldugu eve haciz gelir mi??

Gelir ikameti orası
Bizde durumlar yurt dışındakiler gibi değil malesef 18 oldu ailesinin sorumluluğundan cıktı yok bizim ülkemizde.
Annenle beraber yaşıyorsa tabiki gelir

ne yazık ki gelir, ikameti orada olduğu için
yapılandırma falan yaptırsanız bankayla görüşüp?

Ama cok sacma değil mi devlet işine gelince sen artık 26 yaşındasın babanın sigortasından yararlanamazsın başının caresıne bak diyor.Ama borç gelince de babanın evine mi gönderiyor borcu

Gelir tespiti yaptırsın geliri olmayanın gss borcu siliniyo sonrasınıda devlet karşılıyo.
Banka borcunu yapılandırsın çalışsın ödesin.

GSS için kağıt geldiyse korkmayın milyonlarca insana gitti o kağıt sistem daha çok yeni ssklı çalışan insanlara bile borç çıkabiliyo gidince düzeltiyorlar.

Gss için gelir testi yaptık.. Kyk borcunu annem ödüyor.. Banka borcundan haberimiz olduğunu bilmiyor.. Hanımlar şimdi sorum şu anneciğimin bir evi var zaten başka bir şeyi yok.. O ev de babamdan kalma zaten biz haklarımızı anneme devrettik..Tapu annemde, o evin tapusuna icra fln gelemez di mi ev annemin üstüne sonuçta.. Aptal kardeşimin borcundan ötürü annemden alamazlar di mi evi

Allah yardim etsin böylelerine iyilik yaramaz cnm girsin çalışsin bi yerde ödesin borcunu
Binlerce insan hem okuyup hem çalışiyor buda anasina bacisina borç birakiyor
Bu adam okumaz okusada bi halt olmaz insallah korktugunuz basiniza gelmez

Allah yardim etsin böylelerine iyilik yaramaz cnm girsin çalışsin bi yerde ödesin borcunu
Binlerce insan hem okuyup hem çalışiyor buda anasina bacisina borç birakiyor
Bu adam okumaz okusada bi halt olmaz insallah korktugunuz basiniza gelmez
Heh aynen öyle de annem biricik oğluna kıyamıyor.. Aslında ona iyilik yapmıyor ama farkında değil.. Babam sağken alma kyk kredisi dedi.. Dinlemedi aldı.. Dikey geçişle fakülteye geçti.. Git kyk ya borcunu ertelettir, öğrencisin böyle bi hakkın var dedim. Onu bile yapmadı.. En son eve kağıtlar gelince annem ödüyor.. Şimdi bi de gss , kredi kartı borcu offff..

Cnm çok teşekkür ederim telefonu silmeyi düşündüm hatta sildim ama geri kaydettim kendimi zorlamam mi lazım acaba dediğin gibi ezberimde zaten numarası. Tüm arkadaşlarım çalıştığı için pek kimseyle çıkamıyorum şu aralar hepten sarıyorum bu yüzden herhalde kendimde değişiklik konusuna gelince bi saç rengimi değiştireyim diyorum aslında ama kıyamıyorum hiç saç boyatmadım şimdiye kadar biraz kestirdim ama oda kesmedi

Heh aynen öyle de annem biricik oğluna kıyamıyor.. Aslında ona iyilik yapmıyor ama farkında değil.. Babam sağken alma kyk kredisi dedi.. Dinlemedi aldı.. Dikey geçişle fakülteye geçti.. Git kyk ya borcunu ertelettir, öğrencisin böyle bi hakkın var dedim. Onu bile yapmadı.. En son eve kağıtlar gelince annem ödüyor.. Şimdi bi de gss , kredi kartı borcu offff..

Benim esimde boyle okumayan pislik kardeslerine bakmis okutmus hatta suan biri 30 yasinda hala okuyor sonuc ne biliyormusun "nankörlük" anneside dahil nankörluk baska bisey degil ne diyim Allah yardimcin olsun..

Back
X