sorumsuz koca

hayat2324

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
68
5
Merhaba hanimlar, evi terk edeli 2 ay olucak. Eşim bir gün karar verdim boşanmak istiyorum bir hafta icinde davayi acarim diyor ertesi gün yuvamiza geri dön bize yazık etme diyor ben o eski adam degilim diyor. Ama ben ona daha önce kac kere dedim ben gidersem birdaha dönmem sabrediyorum ama bir yere kadar. Beni ciddiye almadı herşeye rağmen cocuklarım icin ona eger evimizi ailemin yakinina taşımayı kabul ederse bir daha denemek istediğimi söyledim. Ama hic birşey yokmuş gibi oraya tekrar dönüp kaldiğimiz yerden devam edemem, eger biraz umut olsaydı zaten gitmezdim. Hic bir sekilde taviz vermiyor sadece geri dön diyor baskada hicbirsey yok. Birde yetmiyor gibi iki haftadir turkiyede kendi ailesinin yanina gitti biz yurt disinda kalıyoruz. Bir an önce karar versin diye cocukları göstermedim, istersen mahkeme karariyla gorursun dedim. Adam cekti gitti kafasini dagatmaya gitmis tatile degil. Bukadar sorumsuz. Napmaliyim yardimci olun bana...

cevap vermek isterdim ama inanın hiçbirşey anlamadım.kafam karıştı.
anlayan arkadaşlar yazınca biraz daha anlarım heralde.cevapları bekliyorum

Tam olarak anlamadim, anladigim kadsrina cevap vereyim..

Esinin akli basina gelsin diye cocuklari silah olarak kullanma..

Ayrica ailenin yanina tasinincs sorunlar cözülecekmi sanmiyorum...

Esin de inatci ve kibirli olan kesimdenmis.benimki gibi..isin zor..inatci insanla ugrasmak rezil birseydir.bence 2 aydir davayi acmasini beklemektense sen acsaydin durumun ciddiyetini anlardi belki.

Daha 23 cocuklarin var daha siz ikiniz cocuksunuz ...
Ac davayi bitsin ozaman okadar basit seni seven adam deger veewn tutup izine gitmez

evi sürekli olarak terk eden sonra canı istediğinde geri dönen adam??bence siz evi terk edin ama geri dönmeyin..hiç güven vermiyor bu evlilik..

ailenin yanına taşınmanın iyi bir fikir olduğunu mu düşünüyorsun?

hem bazen insan gerçekten yalnız kalmak ister. mesela geçen pazar annem bende geleyim demesine, ısrar etmesine rağmen çarşıya yalnız çıktım. yemek yedim, çay kahve içtim. belki eşinde yalnız kalmak istediği için tatile yalnız çıkmıştır.

ha bu arada bir kere boşanma lafı geçtiyse o iş er ya da geç bitecektir. ama şimdi ama 10 yıl sonra. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama benim gözlemim böyle

Merhaba hanimlar, evi terk edeli 2 ay olucak. Eşim bir gün karar verdim boşanmak istiyorum bir hafta icinde davayi acarim diyor ertesi gün yuvamiza geri dön bize yazık etme diyor ben o eski adam degilim diyor. Ama ben ona daha önce kac kere dedim ben gidersem birdaha dönmem sabrediyorum ama bir yere kadar. Beni ciddiye almadı herşeye rağmen cocuklarım icin ona eger evimizi ailemin yakinina taşımayı kabul ederse bir daha denemek istediğimi söyledim. Ama hic birşey yokmuş gibi oraya tekrar dönüp kaldiğimiz yerden devam edemem, eger biraz umut olsaydı zaten gitmezdim. Hic bir sekilde taviz vermiyor sadece geri dön diyor baskada hicbirsey yok. Birde yetmiyor gibi iki haftadir turkiyede kendi ailesinin yanina gitti biz yurt disinda kalıyoruz. Bir an önce karar versin diye cocukları göstermedim, istersen mahkeme karariyla gorursun dedim. Adam cekti gitti kafasini dagatmaya gitmis tatile degil. Bukadar sorumsuz. Napmaliyim yardimci olun bana...

bu adamın düzelmeyecğini biliyorsunuz.
eski konunuzda da yazıldı.
ya gidip eski yaşadığınız hayata devam ederseniz ya da kendinize yeni bir hayat kurarsınız.

seven haksız hatalı oldugunu bilen adam 2 ayda bin kere kere affetmenizi sağlardı. Ama böyle bencil, egoist bir adamın düzelecegını beklemek mantıklı bir insanın işi değil.

Eğer bir umut olsaydı evi terk etmezdim " demişsiniz. Bu yüzden şartlarınızı sunuyorsunuz; akıllı bir kadınsınız .

Eşinizin yaptığı aslında sorumsuzluk değil. Böyle daha iyi olacak belkide. Hayırlıysa dediklerinizi yapacak , yapamayacak gibiyse size ret cevabı verecek.
Kimse istemez yuvası yıkılsın. Bir daha bir daha denemek ister, ancak bir yerde tıkandığı zaman , açmak için eski yapılan hataların tekrarlanmayacağı bir ortam kurmalı.
Sizde bu yoldasınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

bu adamın düzelmeyecğini biliyorsunuz.
eski konunuzda da yazıldı.
ya gidip eski yaşadığınız hayata devam ederseniz ya da kendinize yeni bir hayat kurarsınız.

seven haksız hatalı oldugunu bilen adam 2 ayda bin kere kere affetmenizi sağlardı. Ama böyle bencil, egoist bir adamın düzelecegını beklemek mantıklı bir insanın işi değil.
Haklisiniz ama yinede kalpleri ceviren Allah diye dusunuyorum, bir umit akli basina gelir diye ama nafile...

Öbür konunu okudum eşin seni dövüyor ünini biralmisin onun icin hic herseyinw karisiyor.saygisi yok ve görücü usulu evlenmisin birde 2 cocuk yaptin boyle adamdan.degismez o boşan.

Hep başa dönersin iki gün yalvarir sonra yine ayni benim anlamdigim niye 2 cocuk yaptin
Dişi kuş yuvayi yapar ben gayret edersem herşey düzelir diye, boşanmayı konduramadįm, ben iyi olduğum surece eşim kiymetimi anlar sandım, cocuklar eşimi yuvasına bağlar samdım, cocuklarim birbirine arkadaş olur birlikte buyurler diye dusşundum ama yanıldım...

Dişi kuş yuvayi yapar ben gayret edersem herşey düzelir diye, boşanmayı konduramadįm, ben iyi olduğum surece eşim kiymetimi anlar sandım, cocuklar eşimi yuvasına bağlar samdım, cocuklarim birbirine arkadaş olur birlikte buyurler diye dusşundum ama yanıldım...
Sana birsey söyliywyim mi can cikar huy cikmaz bunu aklina sok ne cocuk ne baska birsey bir evliligi kurtarir.

X