Sorumsuz komşu.

Orası bizim mutfağımız girip yemek yemek bizim en doğal hakkımız. Can güvenliğimiz yok :KK43: Kardesim de korkup agladi
Babana söylesen o konuşsa bir de normal biri olsa polise gidin derim (polisde bi uyarı yapıyor sadece pek işe yaramıyor )ama böyle garip insanlar korkutuyor beni sonrasında daha çok satasir size bilemedim

şikayetçi olunması gereken taraf sizsiniz yalnız.hem suçlu hem güçlü olma durumu bu sanırım :işsiz: :işsiz: az bile yapmışlar o zaman :KK76:

Orası bizim mutfağımız girip yemek yemek en doğal hakkımız değil mi? Madem en küçük gürültüye dayanamıyor millet defolsun gitsin müstakil eve. Biz de merdiven altında oturuyoruz bize de gürültü geliyor ama napalım? Gidip kapılarını mi kiralim?

Babana söylesen o konuşsa bir de normal biri olsa polise gidin derim (polisde bi uyarı yapıyor sadece pek işe yaramıyor )ama böyle garip insanlar korkutuyor beni sonrasında daha çok satasir size bilemedim

Babamin annemin de haberi var. Polise gidip o gün şikayetçi olduk

Çıplak balkona çıkan birinin akli dengeleri ne derece yerinde olur sanki her an herşeyi yapabilecek bir tip ben olsam yani bulasmazdim bi süre daha

Ya yukarıda bi de onu savunuyorlar millet ne kadar deli ya. Daha neler neler var ama taninmamak icin yazmıyorum. Onu savunanların da inşallah kapıları tekmelenir de anlarlar insallah

Ya yukarıda bi de onu savunuyorlar millet ne kadar deli ya. Daha neler neler var ama taninmamak icin yazmıyorum. Onu savunanların da inşallah kapıları tekmelenir de anlarlar insallah
Bende yorumlara şaşırdım valla sanki o adam yazıyor bunları Dağ başında yaşamıyoruz kimse kimsenin kapısını tekmeleyemez bir derdin varsa polise gidersin

sizinle yaşamak çok zor olmalı.
neden biliyor musunuz? konunuz başlığınıza soru işaretinin eklenmiş hali.
detay yok bilgi yok insanlar haliyle verdiğiniz bilgiye göre yorum yapmış.
tüm sayfaları okudum resmen kerpetenle alınmış laflar ağzınızdan.
şimdide kalkmış beddua ediyorsunuz komşuyu haklı bulduk diye neyiz biz müneccim mi? 2 cümleden konuyu anlayalım?

Çok zora gelemiyorsunuz gibi geldi bana konu sahibi. Burada yazdığınız iki cümleye yorum yapan insanlara bile tavırlısınız, hatta üyeliğinizi bile iptal etmek istiyorsunuz.

Çok zora gelemiyorsunuz gibi geldi bana konu sahibi. Burada yazdığınız iki cümleye yorum yapan insanlara bile tavırlısınız, hatta üyeliğinizi bile iptal etmek istiyorsunuz.

Evet çünkü buradaki bazı kişiler canı sıkılınca millete sataşan tipler. Niye kendimi ezdireyim? Bu konuda ben hakliyim. Ayrıca hesabımı uzun süredir iptal ettirmeyi düşünüyorum zaten.

sizinle yaşamak çok zor olmalı.
neden biliyor musunuz? konunuz başlığınıza soru işaretinin eklenmiş hali.
detay yok bilgi yok insanlar haliyle verdiğiniz bilgiye göre yorum yapmış.
tüm sayfaları okudum resmen kerpetenle alınmış laflar ağzınızdan.
şimdide kalkmış beddua ediyorsunuz komşuyu haklı bulduk diye neyiz biz müneccim mi? 2 cümleden konuyu anlayalım?
Evet detay yazmamış hiç ama tanınmak istemiyorum demiş olabilir korku psikolojisiyle böyle yazmıştır.Burdakiler diyor ki sanki o evdeymiş gibi o kadar gürültü yapamasaydiniz ? Yahu sen nerden biliyorsun da nolmus kim gürültü yapmış bu komşu niye gelmiş bunu sorabilirdiniz once direk taşa tutmuşlar kız korkmuş olabilir ne var bunda?

Bende yorumlara şaşırdım valla sanki o adam yazıyor bunları Dağ başında yaşamıyoruz kimse kimsenin kapısını tekmeleyemez bir derdin varsa polise gidersin

Aynen öyle kanun var. Madem şikayetçisin çağır polisi gelsin. O da gürültü yapıyor sabah kalkıyor erkenden binanın içinde afedersiniz öhöm öhöm diye boğazını temizliyor. Eline bir şeyler alıp demire vuruyor bize de gürültü geliyor. Ama hiç kapısına dayanmiyoruz

Evet çünkü buradaki bazı kişiler canı sıkılınca millete sataşan tipler. Niye kendimi ezdireyim? Bu konuda ben hakliyim. Ayrıca hesabımı uzun süredir iptal ettirmeyi düşünüyorum zaten.
Buradaki insanlar sizi tanımaz etmez, kimse müneccim değil yazdığınız ne ise ona göre yorumlar.

Allah aşkına ne diyorsun ya sen?
Kimse burada sana birşey söylemedi, yüzünü atmayı bilip olayı anlatınca tanınmaktan korkuyorsun, mantıklı birşey mi bu? Olayı en başında konunda yazıp anlatsan kimse birşey söylemeyecekti. Dönüş alamayınca gelsin beddualar yapmışsın. Mune Mune

yahu sen hayatına dair burda ne konular açtın, hatta konunun birinde suratını yükledin.neyin tanınmama korkusundasın hala? söyleyecek lafın yok diye yok tanınırım detay vermiyim diyorsun.Allah Allah...

Evet detay yazmamış hiç ama tanınmak istemiyorum demiş olabilir korku psikolojisiyle böyle yazmıştır.Burdakiler diyor ki sanki o evdeymiş gibi o kadar gürültü yapamasaydiniz ? Yahu sen nerden biliyorsun da nolmus kim gürültü yapmış bu komşu niye gelmiş bunu sorabilirdiniz once direk taşa tutmuşlar kız korkmuş olabilir ne var bunda?
hanımefendi üye tanınmamak istiyorum diyor ama önceki bir konusunda suratını yükledi fotoğraf olarak :işsiz: :işsiz:

@-Cheryl Blossom diyor ki; başka bir konuda yüzünü paylaşmış tanınmak istemeyen insan ondan da çekinir paylaşmaz duyar kasmaya gerek yok.

Back
X