Sorumsuz mu sonumuz ne olacak patlıcam sıkıntıdan :(

ya inanın bu gibi durumda sevgi olsada saygı bitti pasif sorumsuz bi erkek umrumda diil biraz önce mesaj atmış hissediyorum artık beni istemiosun hayatımda olsanda bnmle evlenmiceksn bi şans filan die bn artık evlilik diil nişan hevesim bile yok çok kötü bi durum bu kızlar.. ne heves hayaller vardı yok oldu bitti tükendi.arkadaşlarım nişan hazırlığı yaparken ben daha iki alyans alamayacak biriyleym ve maddiyat diil konu sorumlu olsaydı para gelir geçer ama işte poffff :((:43:

Arkadasim bu adam daha once eski sevgilisi nisani atsaymis sizi yuzustu birakicakmis
Siz bu yaptigini affetmissiniz
Adam eski sevgilisne yagdirmis hala onun borcunu oduyor ve size bir pasta bile almamamis dogum gununuzde
Demekki adam odun degil deger verdigine yapiyor borc harc bisekilde
Siz kendinizi degersiz hissetmiyormusunuz
Simdiden takilara goz dikmis
Yani bu adam askerligini bitirip en guzel iste calissa ne olur karakter 0 bence
Ben boyle bi adamla saniye durmazdim siz hala nasil katlaniyorsunuz inanamiyorum

aynı şeleri o gün söledim direk maddiyatçı yaptı herşey o mu para ile alınan şeyler mi ya dedim sonunda evet herşey para anlamıo ki neye vurguladığımı kas kafa

ama evlilik çok çok sorumluluk isteyen birşey yani erkek arkadaşının yapısına pek uyan bir durum değil, şimdi devam etsen ne olacak muhtemelen çalışmayı sevmediği için göstermelik bir iş bulacak evlenincede işi bırakıp türlü bahanelerle çalışmayacak bu sefer sen çalışıp kazanıp ona bakmak zorunda kalacaksın üstüne evlenmeden önceki senin bilmediğin borçları tek tek ortaya çıkacak ve üstüne onlarıda ödemeye çalışacaksın of of çok tanıdık bu hikaye çevremde o kadar çokki sende durumun farkındasın gerçi biz ne desek boş sen yine kendi bildiğin doğruyu yapacaksın ne denir hakkında hayırlısı..

arkadaşlar bi süredir kaza geçirdm yazamadm bn onunla ciddi bi şekilde konuşup kestirip attım.. Bu dedi ki herşekilde tamm olup karşına çıksam kabul mü filan...askerliği kısa dönem yapacaktı uzun dönem askerlik için bi sürü aracı buldu para birikimi amaçlı.. sınava son bi haftadır sıkı çalışıo ve sınav olmazsa asker sonrası neler yaparım diye bi kaç kişi bulmaya çalışıo ve büyük ihtimal askerde kalacak asteg olarak.. ben evde ev arkadaşımla kalıorm ev arkadaşmdan anahtarı alıp ben hastanedeyken temzlk yemek filan yaptrtmıştı... beni kaybetmekten bu denli korktuğunu bilmezdm bilmiorm umarım kalıcıdır ve sevdiğim insanla sonsuza kadar ayrı kalmayız:( zamana bıraktım davranışları yön gösterecek

arkadaşlar bi süredir kaza geçirdm yazamadm bn onunla ciddi bi şekilde konuşup kestirip attım.. Bu dedi ki herşekilde tamm olup karşına çıksam kabul mü filan...askerliği kısa dönem yapacaktı uzun dönem askerlik için bi sürü aracı buldu para birikimi amaçlı.. sınava son bi haftadır sıkı çalışıo ve sınav olmazsa asker sonrası neler yaparım diye bi kaç kişi bulmaya çalışıo ve büyük ihtimal askerde kalacak asteg olarak.. ben evde ev arkadaşımla kalıorm ev arkadaşmdan anahtarı alıp ben hastanedeyken temzlk yemek filan yaptrtmıştı... beni kaybetmekten bu denli korktuğunu bilmezdm bilmiorm umarım kalıcıdır ve sevdiğim insanla sonsuza kadar ayrı kalmayız:( zamana bıraktım davranışları yön gösterecek

öncelikle çok geçmiş olsun, konunuzu şimdi gördm de benzer şeyler yaşadıgım için daha önceden bikaç cümle yazmak istedim musadenizle..

yazdıgınız şeyleri okurken bazen bnm eski nişanlımdan mı bahsediyor dedim, o kadar benzer karakterde insanlar girmiş hayatmıza.. ben nişanlanmıştım kendisiyle, çok seviyordm düzelecekti değişecekti vs. tek fark benm nişanlım lise mezunuydu, üniversite terkti.. başladıgı her işi yarım bırakan, ailesinin sırtından geçinmeye alışmış biriydi.. 3 sene sürdü beraberligimiz, biz ayrıldıgımızda o 26 yaşındaydı.. ve bu 3 sene içerisinden toplan 6 7 ay çalıştıgı bir dönem olmuştur geri kalan zamanlarda hep evde yattı, iş arıyorum dedi herkesi oyaLADI.. iyi bi üniversitenin iyi bi bölümünde okuodm, bütün planını benm okulu bititdikten sonra alacagm maaşa göre yapıyordu.. sen 2500 tl alsan bende asgari ücret alsam vs..

daha anlatsam neler neler.. ha ben kafasızdım işte, sorgulamadım, seviyorm dedm, sorumsuzlugunu algılayamadm.. ne zamanki okulu bırakmaya karar verdm, gerçek yüzünü gördm.. bi anda bana karşı olan ilgisi bitti, tümüyle değişti.. ve en sonunda ben onu her haliyle kabullenmişken o artk beni sevmedigini söleyerek benden ayrıldı..

sonradan okuluma döndm, barışmak istedi barışmadm vs.. demem o ki, umarım sizde durum farklı olur, verdigi sözleri tutar, ama benm nişanlım hiç bir zaman tutmadı, iş bulacam dedi, af çıksın okula dönecem dedi, dedi de dedi.. ama hepsi foss çıktı..

şuan yeni bir ilişkim var, sevgilim askerde, asker yolu beklemek çok zor bi kere onu kesnlkle belirteyim.. belki astegmen olursa daha farklı olur ama psikolojileri değişiyor, yoğun olduklarından ihmal edilmiş gibi hissediyorsn vs vs.. askerden döndukten sonra iş bulacak, çalışacak, inşallah bizde uzatmadan düğün yapmayı düşünüyorz. ama artk gözüm kara, yattıgını hissedersem, iş aramadıgını sorumluluk alamadıgını hissedersem, çok seviyor olmama ragmen bi dk düşünmem bırakırım onu.. işin içine evlilik girince tek kendini düşünemiyosn çunku.. benm eski nişanlımı unutmamın en büyük sebebi " ondan baba olur mu olmaz mı " diye düşündügümde kendime verdigim cvplar olmuştu..

biraz uzun oldu kusura bakma, umarım senin için en hayırlı sonuca ulaşırsın.. Allah yardımcın olsun..

öncelikle çok geçmiş olsun, konunuzu şimdi gördm de benzer şeyler yaşadıgım için daha önceden bikaç cümle yazmak istedim musadenizle..

yazdıgınız şeyleri okurken bazen bnm eski nişanlımdan mı bahsediyor dedim, o kadar benzer karakterde insanlar girmiş hayatmıza.. ben nişanlanmıştım kendisiyle, çok seviyordm düzelecekti değişecekti vs. tek fark benm nişanlım lise mezunuydu, üniversite terkti.. başladıgı her işi yarım bırakan, ailesinin sırtından geçinmeye alışmış biriydi.. 3 sene sürdü beraberligimiz, biz ayrıldıgımızda o 26 yaşındaydı.. ve bu 3 sene içerisinden toplan 6 7 ay çalıştıgı bir dönem olmuştur geri kalan zamanlarda hep evde yattı, iş arıyorum dedi herkesi oyaLADI.. iyi bi üniversitenin iyi bi bölümünde okuodm, bütün planını benm okulu bititdikten sonra alacagm maaşa göre yapıyordu.. sen 2500 tl alsan bende asgari ücret alsam vs..

daha anlatsam neler neler.. ha ben kafasızdım işte, sorgulamadım, seviyorm dedm, sorumsuzlugunu algılayamadm.. ne zamanki okulu bırakmaya karar verdm, gerçek yüzünü gördm.. bi anda bana karşı olan ilgisi bitti, tümüyle değişti.. ve en sonunda ben onu her haliyle kabullenmişken o artk beni sevmedigini söleyerek benden ayrıldı..

sonradan okuluma döndm, barışmak istedi barışmadm vs.. demem o ki, umarım sizde durum farklı olur, verdigi sözleri tutar, ama benm nişanlım hiç bir zaman tutmadı, iş bulacam dedi, af çıksın okula dönecem dedi, dedi de dedi.. ama hepsi foss çıktı..

şuan yeni bir ilişkim var, sevgilim askerde, asker yolu beklemek çok zor bi kere onu kesnlkle belirteyim.. belki astegmen olursa daha farklı olur ama psikolojileri değişiyor, yoğun olduklarından ihmal edilmiş gibi hissediyorsn vs vs.. askerden döndukten sonra iş bulacak, çalışacak, inşallah bizde uzatmadan düğün yapmayı düşünüyorz. ama artk gözüm kara, yattıgını hissedersem, iş aramadıgını sorumluluk alamadıgını hissedersem, çok seviyor olmama ragmen bi dk düşünmem bırakırım onu.. işin içine evlilik girince tek kendini düşünemiyosn çunku.. benm eski nişanlımı unutmamın en büyük sebebi " ondan baba olur mu olmaz mı " diye düşündügümde kendime verdigim cvplar olmuştu..

biraz uzun oldu kusura bakma, umarım senin için en hayırlı sonuca ulaşırsın.. Allah yardımcın olsun..

teşekkür ederim fikirleriniz için.. bende ciddi bi şekilde konuştum ve bu şartlarda asla onun yüzüğünü parmağımda taşımayacağımı belirttim o ısrarla nişan desede.. zaman ya onu değiştirir ya beni..

teşekkür ederim fikirleriniz için.. bende ciddi bi şekilde konuştum ve bu şartlarda asla onun yüzüğünü parmağımda taşımayacağımı belirttim o ısrarla nişan desede.. zaman ya onu değiştirir ya beni..

umuyorum ki alacagınız karar ne olursa olsun sonunda sizin için sonsuz mutluluk olur :34:

ne kadersizim nereden bulaştım :( Allahımmmmmmm sen yardım et :(

Allah'ım sen yardım et diyorsunda ne yapmasını bekliyorsun kafasına yıldırım düşürmesini falanmı (insanı günaha sokuyorsunuz ya) Allah sana akıl vermiş fikir vermiş. benim eşim elinde olmayan sebeplerle işsiz kaldı ve dönemler çok zor şimdi sizin için kolay asıl mesele evlendikten sonra. ekmek parasına bile muhtaç kaldığına mı yanarsın, arkadaşların harıl harıl alışveriş yaparken "yeaaa ben bişey beğenmiyorum almıyyycam" diye yalan söylediğine mi? ailene eşine dostuna karşı mahcubiyetine mi? bide kıymet bilseler iyi kıymet de bilmezler. o yalvaran kaynanan varya ne laflar söyler ? kızım Allah razı olsun oğlumu geçindiriyorsun demesini mi bekliyorsun boşuna beklersin.

bence tecrübelerimize kulak ver yoksa sen bilirsin

ya 30 yas simdi okadar imkansiz bir durum degil, illaki birsey bulur, herkes bir sekilde islerini yoluna koyuyor. ama tavrini ortaya koy, eger seviyorsan tabiiki. seviyorsan, anne ve babasinin yapamadigini senin yapman gerekicek. kendisini toparlayip bir baltaya sap olmasi gerektigini aciklayip, yoksa bu isin olmicagini belirtin.

ama su borc isi cooook kafa karistiyor.. bence dikkat et, islerini yoluna koyana kadar taviz verme.. ama olmuyor, yine yapamiyor gibi olursa, zamanini harcama kendi yoluna bak..

Back
X