Arkadslar 4 senelik iliskim var bi ara ayriydik 2 ay sonra tekrar devam ediyoduk ama benim kafam da yine soru isaretleri var. Ailemizden baska sehirde bi unide okuyoruz ayni memleketliyiz 4. Sinifiz. Benim bi akradasim gelicekti bu hafta sonu okuduğumuz sehre otobusu sabaha karsi burda oluyodu bilete göre, baskada bi otobus yoktu. Benyurtta kaldigim icin çıkamıyorum, geceden cikmam lazim kalicak yerim yoktu onu beklerken. Erkek arkadasima dedim tamam ben alırım onu falan anlastik. Bi ara bi sorun oldu arkadasimin gelicegi tarihin değişme olasiligi vardi sevgilimde degisicek diye gitmis annesigile soz vermis gelicem diye ve daha gecen hafta ordaydi. Neyse iste arkadasim gelicek erker arkadasim ben gidiyorum dedi hani gelmicekti falan dedi. Dedim o bi ihtimal di biz nasil yapalim geceden otobus duraginda mi bekleyim falan dedim ısrar ettim gitme plan yaptik diye ama erkek arkadaşımm memlekete gitti bile. Benim arkadasim da gelemedi. Simdi ben bununla ne yapayim. Mantikli bi davranismi ben mi olayin sicakligiyla abartıyorum? Bide ortak arkadasimiz. Kizin sevgilimin uzerinde emegi var dogum gunlerinde falan