Sorumsuz sevgili

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
Arkadslar 4 senelik iliskim var bi ara ayriydik 2 ay sonra tekrar devam ediyoduk ama benim kafam da yine soru isaretleri var. Ailemizden baska sehirde bi unide okuyoruz ayni memleketliyiz 4. Sinifiz. Benim bi akradasim gelicekti bu hafta sonu okuduğumuz sehre otobusu sabaha karsi burda oluyodu bilete göre, baskada bi otobus yoktu. Benyurtta kaldigim icin çıkamıyorum, geceden cikmam lazim kalicak yerim yoktu onu beklerken. Erkek arkadasima dedim tamam ben alırım onu falan anlastik. Bi ara bi sorun oldu arkadasimin gelicegi tarihin değişme olasiligi vardi sevgilimde degisicek diye gitmis annesigile soz vermis gelicem diye ve daha gecen hafta ordaydi. Neyse iste arkadasim gelicek erker arkadasim ben gidiyorum dedi hani gelmicekti falan dedi. Dedim o bi ihtimal di biz nasil yapalim geceden otobus duraginda mi bekleyim falan dedim ısrar ettim gitme plan yaptik diye ama erkek arkadaşımm memlekete gitti bile. Benim arkadasim da gelemedi. Simdi ben bununla ne yapayim. Mantikli bi davranismi ben mi olayin sicakligiyla abartıyorum? Bide ortak arkadasimiz. Kizin sevgilimin uzerinde emegi var dogum gunlerinde falan

Adam R yapmış bildiğin. İşi istediği gibi algılamış. Benim için rahatsız edici bi tutum. Tamam diyorsa uygulamasını da bilecek.

her zaman mı böyle yoksa bi seferlik bi olay için mi sorumsuz ilan ettiniz?

şimdiden her fırsatta aman annem vay annem diye her fırsatta annesine koşuyorsa dikkat et

Arkadaşın pekala da kendi kendine gelebilir. Çocuk haklı naapsın zaten gurbette anası da özlüyo çağırıyo. Almak zorunda da hiç değil zaten. Bence tabi

Herkes ayni şeyi soylemis zaten ben de bi sorumsuzluk göremedim..arkadsnzn gelecegi tarih net degil ki..siz cocugu resmen kafanizda baglamak istemissiniz heran gelebilir hazir olsun diye..boyle biseyi bana yapsalar bn de kabullenmem..tamam arkadsniz gelsin hos gelsin de e ben plan yapamicam mi onun gelis tarihi belli degil diye..surekli hazir olda bekleyemem.zaten ailenizden ayri sehirlerdeymissiniz.cocuk bakti tarih net degil ailesini gormeye gitmis bunda bi sorumsuzluk yok..hele hele burdan anneci ckarimi yapmak zaten kel alaka.ogrencisiniz sonucta herkes ailesinin yanina gtmek bi anne yemegi yemek ister ogrenciyken.bunla kimse anneci olmaz

e belli bir zaman yokmuş ki.
ben sizi haklı göremedim ne yazıkki. net tarih kesin şu zaman da şu olup adam tamam dese gitmese neyse,, bellirsizlik var adam da planını ona göre yapmış. gitmiş. doğum günü hazırlıklarına yardım etmek mi üstünde emek olması oluyor bir de?

Ben de bir sorumsuzluk göremedim ki arkadaşınızı sabaha karşı vakitte otogardan almak onun sorumluluğunda değil zaten.
Siz net olmayınca o da ailesine söz vermiş.

bahane bulmuş gibi geldi ben erkek olsam kız arkadaşım sokakta bekleyeceğine ben beklerim ha işimmi çıktı bir arkadaştan rica eder onu bekletirim

Yorumlara bakiyorum da amacim polemik yaratmak degil , anne kuzusu ya da benzer seyler soylenmis guldum acikcasi.. sorumsuzluk yok canım yani soz verip yerine getirmemis ki , o ilk gelecegi tarihte gitseydi belki sorumsuz diyebilirdin ama plan iptal olmus cocuk da kendine gore bir plan yapmis cok dogal birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…