Sevdacim sakin ol, inanki bu öyle acayip bir iddaki insan anne gibi kutsal bir varligin böyle bir düsünceye bile yeltenmesini düsünemiyor...mahzur gör saskinligmizi...
Esimin kuzeni var, evli ve üc cocuk annesi, esi ile coluk cocugu ile gayet iyi gecinip gidiyor iste...lakin birde anne faktörü var ondada...
Annesi sabahtan geceye kadar onda, birtek yatmaya evine gider, alisverisine, cocuklarinin egitmine, nereye gidiyor ne yapiyor, misafirleri kim, niye geliyorlar, esi nerde ne yapiyor, vs. vs. yani tipik kötü kaynanadan bekledigmiz tüm eksileri kendi annesinden gördü...
Birgün benle dertlesirken gülsüm ne yapiyim biktim hergün kocamla annem yüzünden kavga yapmaya, adamda hakli isten gelip uzanmak sortla oturmak istiyor, iki bardak cay icip sohbet etmek istiyoruz, evimizde istedigmiz yemeyi pisirmek istiyoruz, annem resmen evimi beni ve esimi yönetmek istiyor dedi...
Bende dedimki, bu kisi annen degilde kaynanan olsa ne yapardin?? Tepkini koymazmiydin buna müsade edermiydin?? Hayir dedi etmezdim herhalde, o zaman aynisinida annene yapmak zorundasin...Al karsina güzellikle konus...a.s
Bunu sende yapman lazim sevda, zorda olsa annenle konusman sart bence, evlilignize bu denli karismasini istemedigni esininde bu konuda rahatsiz oldugnu söylemelisin...
Suclayarak degil canim iylikle güzellikle anlat, belkide yaptiginin yanlis oldugnu anlamiyor aksine sana iylik yaptigni düsünüyordur...Yukarda anlattigim arkadasmiz annesinle konustu ve inanki simdi cok daha iyi aralari....Annesi yaptiginin yanlis oldugnu idrak etmiyordu kizima yardimci oluyorum saniyordu..
O yüzden susmakla bu is cözülmez canim, konus annenle, hem böylelikle icindeki süphelerdende kurtulursun...:teselli: