Sorun annem...

Zar zor da olsa yazılanları okudum ve anladım evet gerçekten rahatsız edici bir durum..
Hem niye herkes bu kadar şaşırdı ki sen nasıl böyle şey düşünürsün annene yazık bu söylediklerini duysa üzülür falan dediniz ki şaşıyorum vallahi...
Siz kendinize toz pembe bi dünyamı kurdunuz bayanlar?Yada her seferinde aman olaya iyimser bakayım günah almayım mı diyorsunuz?
Dünyada olan bitenden haberiniz yokmuş gibi,böyle,neden olamaz,olmaz böyle şeyler saçma o annedir yapmaz diyorsunuz?
Bir baba senelerce kızına tecavüz ediyor... ondan kaç tane çocuk yapıyor... Aile içi ensest ilişkiler yaşanıyor.... bunları yapanlarda anne-baba...
Neden bu olay yadırgandı?Çok saçma,annen için bu düşünce yanlış dendi...
Kendinize gelin artık... Bu gibi şeylerin var olduğunu kabullenememek olmadığı anlamına gelmez...
Neyse arkadaşım sizde rahatsızlığınızı bir şekilde söyleyin...

konuyu bastan sona okudum.aynen şimdi senin yazacaklarını yazacaktım,sen yazmıssın.eline saglık..

hanımlar hiç mi gazete okumuyor,hiç mi internete bu siteden baska yere girmiyor,hiç mi haber izlemiyor,hiç mi kitap okumuyorsunuz?? ben bazen yazdıgınız yorumları anlayamıyorum gercekten.ulkemiz de 13 aylık bebege tecavuz edenleri duymadınız mı?öz babasının defalarca tecavüzüne ugrayan kızları ya da abisinin?erkek evladına aşık gercekten aşık olan anneler??

ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz bana da tavsiye edin ya da dünyanın ya da düzeltiyorum evrenin neresinde yasıyorsanız soyleyin oraya tasınacagım!!!!!!!!!!!

konuyu bastan sona okudum.aynen şimdi senin yazacaklarını yazacaktım,sen yazmıssın.eline saglık..

hanımlar hiç mi gazete okumuyor,hiç mi internete bu siteden baska yere girmiyor,hiç mi haber izlemiyor,hiç mi kitap okumuyorsunuz?? ben bazen yazdıgınız yorumları anlayamıyorum gercekten.ulkemiz de 13 aylık bebege tecavuz edenleri duymadınız mı?öz babasının defalarca tecavüzüne ugrayan kızları ya da abisinin?erkek evladına aşık gercekten aşık olan anneler??

ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz bana da tavsiye edin ya da dünyanın ya da düzeltiyorum evrenin neresinde yasıyorsanız soyleyin oraya tasınacagım!!!!!!!!!!!

evet gazete okuyoruz bu tarz haberleri hep görüyoruz ama biraz gerçekçi olun arkadaşlar ztn bu tarz olaylarla böyle sık karşılaşılsaydı bunlar haber olmazdı...bayanın elinde elle tutulur bi kanıt yok keşke kendi de emin olsa biz de haklısın arkadaşım der bi çözümünü bulmaya çalışırdık.ama şimdilik önemli olan bayanın söylediklerinden nası emin olacağı bence önce buna bi çözüm bulmak lazım..

Son düzenleme:

elbette gazete okuyoruz,elbette bunları biliyoruz. ama arkadaşın elinde gerçekten ,UBK2711,inde dediği gibi,bize net söyleyebileceği bir şeyler yok...
evet yangına körükle gitmek istemiyoruz. neden mi,arkadaşı tanımıyoruz ,neden mi,annesini tanımıyoruz,neden mi,aşırı kıskanç mı bilemiyoruz. neden mi konduramıyoruz..
bu olaylar olmuyor mu evet. ama kabullenemiyoruz. neden mi,insanız da ondan.neden mi,insani tarafımız,ahlakımız,değerlerimiz, ağır basıyorda
ondan.:kahve:.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde yazılarınızı okuyabilsem yorum yapacağım ama :1closedeyes:
Türkçe' mizi güzel kullanalım....................................

bnce hayatta hersey olabilir
annesinin niyetini bilemeyiz
belkide damadına gercekten hayranlık besliyorda olabilir..
nasıl kayınpeder gelinine asılııyorya onun gibi bisi..
imkansız diye bisey yoktur arkadaslar..
kimseye güvenmeyeceksin..
:kızgın:

elbette gazete okuyoruz,elbette bunları biliyoruz. ama arkadaşın elinde gerçekten ,UBK2711,inde dediği gibi,bize net söyleyebileceği bir şeyler yok...
evet yangına körükle gitmek istemiyoruz. neden mi,arkadaşı tanımıyoruz ,neden mi,annesini tanımıyoruz,neden mi,aşırı kıskanç mı bilemiyoruz. neden mi konduramıyoruz..
bu olaylar olmuyor mu evet. ama kabullenemiyoruz. neden mi,insanız da ondan.neden mi,insani tarafımız,ahlakımız,değerlerimiz, ağır basıyorda
ondan.:kahve:.

Evet....aynen ondan canim benim!! Şeniz

Burda almanyada bu tarz iliskiler cokca yasaniyor, Kizinin kocasiyla veya erkek arkadasiyla cikan anne, erkek arkadaslarini degis tokus eden kizkardesler...en iyi arkadasinin karisinla cikan ve sonra hicbirsey olmamis gibi tekrar arkadas olan adamlar vs. vs., tabuda yok yani yapip edip aman susun ortaya cikmasin duyulmasin diye bir endisede yok insanlarda....:delphin:

Ben böyle bir yerde büyüdügüm halde böyle birseyi bir anneye konduramiyorsam türkiyede yasayan allah korkusu ve vicdan tasiyan insanlar nasil kondursun...saskinligmizi mahzur görün arkadaslar....ayrica böyle agir bir iddayi ispatlayacak gecerli bir delil olmadiktan sonra böyle birseyi ne kafamizdan nede dilimizden gecirmememiz lazim...:delphin:

Arkadasimiz madem cok rahatsiz oluyor annesinin davranislarindan kessin ilgisini alakasini, böyle bir süphe ile zaten pek saglikli bir anne kiz iliskileri olacagini sanmiyorum...:kahve:

öncelikle yazıların anlaşılmıyor arkadaşım ne demek istediğini tam olarak anlayamadım anlayabildiğim tek nokta eşini annenden kıskanman :kahve:
böyle bişey mümkün değil bence ...
kendini bilen hiçbir anne evladına bunu yapamaz varsayalım annenin kanı veya sütü bozuk yaptı bir hata peki sen bunu gözünle gördünmü ? (hayır)
sadece hareketlerinden şüpheleniyosun bide torunu var diyosun üstelik annen seni kıskansaydı baştan izin vemezdi evlenmenize :1ninca:
bence sen bazı şeyleri kafanda büyütüp sorun haline getirmişsin :delphin:
birşeyi gözünle 3 kere görmeden ve kulağınla birebir duymadan inanmaman gerektiğini söyler dinimiz bence sen şeytanın vesvesenie bir hayli kanmışsın kalk güzelce bi abdest al felak nas surelerini oku 2 rekat'da namaz kılıp o vesveselerden kurtulmak için dua et ve eğer böyle birşey varsada RABBİMDEN onu birebir göstermesini veya annenin sana itiraf etmesini dile ve kurtul içini kurt gibi kemiren vesveselerden :delphin:
ve emin olmadığın birşey için asla annenin günahını alma hadi böyle bişeyi düşündün bunu sorun haline getirip
birebir görmüşsün gibi insanlarla paylaşman daha büyük günah :1closedeyes:

Son düzenleme:
bu hayatta malesef ki hiçbirşey imkansız değil..
ensestler varken,
bu bahsi geçen durum ihtimal dahilinde..
dilerim hakkınızda hayırlısı olur
ama insan annesini bu şekilde suçluyorsa
mutlaka elinde sağlam veriler olmalıdır diye düşünüyorum.
anne candır..

Ben konuyla ilgili bir şey söylemek istiyorum.

Arkadaş, rahatsız olduğu bir şey hakkında konu açmış ve bizden fikirlerimizi duymak istiyor... Lütfen arkadaşlar şunu anlayın ki burda hiç kimse konu açana afferin iyi etmişsin, oooo çok haklısın demek zorunda değil. Anlayın artık olumsuz yorum olması çok normal, bunu kabul etmeliyiz, bende vakti zamanında konu açmıştım Bir Derdim Var başlığına ve sağolsun arkadaşlar haksız olduğumu belirterek benim doğru yolda ilerlememi sağladılar... Kimsenin burda konu sahibine bir gıcıklığı olduğunu sanmıyorum, herkes belki yanlış düşünüyorsundur, bu düşüncelerden uzaklaş ya da emin ol, şüphesi bile kötü demek istiyor...

Evet hayat çok değişti, öz kızına tecavüz eden babalar, abileriyle ensest ilişkiler kuran kızlar var. Ama bunların olması bizim etrafımızdaki herkese şüpheci gözle bakabileceğimiz anlamına gelmez, lütfen iyi ölçelim iyi tartalım, bir tarafta anne, bir tarafta eş, ikisi de kaybedilmemesi gereken değerli varlıklar...
İçinizin rahatlamasını istiyorsanız, çekin annenizi eşinizin çok samimiyetten hoşlanmadığını söyleyin, her şey sizin elinizde...

Hakkınızda en hayırlısı neyse o olur inşallah...

yemin ederimm dumur oldum RABBİM SEN BENİM KEÇİLERİME MUKAYET OL..kısacası arkadaşım anneni koyduğun konuma bak diyorum ve ohaaa diyorum o seninn annen annen seni karnında 9 ay taşıyan ANNENNN biraz beyninle düşün arkadaşım...

Canım arkadaşım, keşke hayat senin düşlediğin kadar saf, masum ve temiz olabilse, keşke her anne senin hayalini kurduğun ve kafanda canlandırdığın kadar ayağının altı öpülesi olsa, keşke ben sana burada bunları yazmak zorunda olmasam, keşke insanlar böyle şeyler yaşamak zorunda kalmasalar.... ama böyle şeyler VAR... YAŞANIYOR...

Çok acı insan kabullenmek istemiyor biliyorum... ama filmlerde değil bunlar inan arkadaşım, gördüğün üzere çok yanıbaşından birisi de benim başımda var diyebiliyor.

Şüphedir, vesvesedir, kuruntudur diyorsan üzülerek söylemek zorundayım beynimle de düşünsem, yüreğimle de düşünsem değişmiyor olay, burada yaşanmışı var ne yazık ki... töbe estağfurullah...

Arkadaşım yazdıklarının %50 sini anladım, lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım.

Kimse annesine toz konduramaz ama arkadaşımız şüphelenmiş işde, aşırı kıskanç bile olsa kimse annesinden şüphelenmez, hem annesi demiş işde kıskanıyormusun kocanı diye, art niye olmayan bir anne sizce bu kelimeyi kulllandıktan sonra o eve adımını atar mı? Dünyanın çivisi çıktı bana hiçde anormal gelmiyor artık böyle olaylar, siz en iyisi annenize uzak bir yere taşının ve her çağırdığında bahane bulun gitmeyin, görüşmeleri asgariye indirin.

Sabah sabah uykuluydum ama bu konuyu okuyunca gözlerim faltaşı gibi açıldı mübarek.

Yorum olarak ne desem valla kestirebiliyorum desem yalan olacak ama annede bir gariplik var.Ya yıkmaya çalışıyor yada ne bileyim telaffuzu bile zor enteresan bir şeyler var söylemek istemediğim.

şaşkınım...hakkaten...
tabiki böyle şeyler yaşanıyor malesef...olmamış değil olmayacak da değil...
ama sizin elle tutulur net bir sebebiniz yok...bence annenizin gençliği rahatsız etmiş sizi ve çocukken hayatınızda olmayışı...düşünüyorum şimdi...
annem çok güzel bir kadındır, ben hiçbişeyim yanında...eşime hiç damadım diye hitap etmedi hep adını söyler...günde en az 3 kere konuşuruz...memlekete gideceğimizde ayakta kalır ne pişireyim ne sever, ay geçen sefer de onu pişirdim başka bişey yapayım diye...ne yaptınız ne ettiniz mutlu musunuz diye hep sorar, anne işte aklı kalıyor sonuçta sözkonusu olan evladı...aynı şehirde yaşasaydık büyük olasılıkla gündüz gelir evimi temizler yemeğimi de yapardı, ben de bunu bildiğim için yatak odamda görmemesi gereken bişey bırakmaz tedbirli olurdum...yatak odama giremez de ne demek...ben onunkine 30 sene girdim...bunları yazıyorum yaptığınız şeyi farkedin diye...bunların hiçbiri sizin tezinizi doğrulamaz...
bu tür şeylerin olabilirliğini kabul ederek sizinkinin kuruntu ve aşırı kıskançlık olaark değerlendiriyorum...bir kez daha düşünün lütfen...

anladim nihayet konuyu iyice..
birincisi arkadas annesiyle zaten bir sicak anne-kiz iliskisiyle büyümemis
babam bisey diyince tersler ama özeline kadar esime anlatiyor,esim varken daha cok kaliyor,gelmeden arayip esin evdemi diye soruyor ve ona göre geliyor,yatak odamdan tut herseyime kadar sorup karisiyor diyor!eside bu burumdan rahatsiz olup,rahatsizligini bu arkadasimizla paylasmis!
elbette bir anneye o sekilde bakmayi konduramadigimiz icin cok yadirgadim sahsim adina,ama bazi arkadaslar demisler ya "artik hic biseye sasirmiyorum" belkide dogruluk payi vardir diye düsünmeye basladim...
esimi kiskaniyorum diyor acikca,bi bayan egerki psikolojik sorunlari yoksa esini,cevreden gelen rahatsiz edici olaylar gördügünde kiskanir,ki biz bayanlar bunu hissederiz...ve zaten arkadas annesiyle dedigim gibi bir anne-kiz iliskisi olmamis...
valla güzelim olaylarin icinde olan sensin,annen kimdir nasil biridir senden iyi bilen yoktur...
bence al anneni karsina,saygini bozmadan,sakince bazi rahatsizliklarini dile getir...
bilemiyorum baska ne yapilir

türkçeyi güzel yazsanda anlasam nolurdu mirmirmirmir
hiç bişe anlamadım gamyoncuiremsu
annem damada mı aşık :bbo:

yardımcı olmayacaksanız bosa yorum bari yapmayın. kız fikirlerimizi almak istemiş. nasıl emin olurum. eger eminsem neler yapabilirim diye. ah, vah, yalan, kıskançsın demek yerine.

Evet yardımcı olacağız ama yardım illaki konuyu açan şahsa sen haklısın, annenin kocanda gözü var demek değildir. Tabiki yorum yapacağız ve herkes kendi yorumunu yapacak, kimsi konuyu açanı haklı bulmak zorunda değil. Bu nedenle boşuna yorum yapmayın demek saçma.
Şimdi gelelim konuya, kaç gündür okuyup okuyup yorum yazmadan çıkıyorum, benim anladağım arkadaşın annesi biraz fazla işlerine karışıyor ama arkadaşda haddinden fazla kıskanç. Bu okşama meselesi üstünde arkadaşlar durunca konuya örnek olarak bebeklerden nasıl gaz çıkarılır konusunu vermiş ki bu okşama değil bir olayı tatbik etmektir.
Ben ne annenin nede konuyu açan arkadaşın sırtını sıvazlayacak değilim. Annesinden bu kadar hoşnutsuz olan birinin yapacağı tek şey annesiyle itribatı kesmesidir kiii bunu yaparkende zorlanacağını sanmıyorum. Zaten karı koca anneden rahatsızlar. İrtibatı keslemeleri zor olmaz.

arkadaşım ne kadar dikkatsiz yazmışsın
harfleri yutmuşsun ya da ters yerlere yazmışsın
türkçen mi bozuk dicem yok değil
ama okurken inan sıkıldım
anladığım tek şey
annen eşinden hoşlanıyor ve sen bundan rahatsız sın
ööle mi
yoksa biri bana bunu özetlesin hayrına

her k.valide damadını sever,nelerden hoşlandığını öğrenmeye çalışır
annemde eşimin sevdiği şeyleri yapmaya çalışır
onunla ilgilenir vs. vs
kızının kocası elbette sevicek
ama sen biraz abartmışsın gibi geldi
annenden kocanı kıskanıyosun
oha falan oldum yanii

yazdıklarının yarısını anlamadım.
anladığım kadarıyla sen annenden eşini kıskanıyorsun
şok oldum.
ya dediklerin doğru ya da sen çok art niyetli düşünüyorsun.ayrıca benim annemde hep eşime eşiyle seslenir ne var bunda.....

anladim nihayet konuyu iyice..
birincisi arkadas annesiyle zaten bir sicak anne-kiz iliskisiyle büyümemis
babam bisey diyince tersler ama özeline kadar esime anlatiyor,esim varken daha cok kaliyor,gelmeden arayip esin evdemi diye soruyor ve ona göre geliyor,yatak odamdan tut herseyime kadar sorup karisiyor diyor!eside bu burumdan rahatsiz olup,rahatsizligini bu arkadasimizla paylasmis!
elbette bir anneye o sekilde bakmayi konduramadigimiz icin cok yadirgadim sahsim adina,ama bazi arkadaslar demisler ya "artik hic biseye sasirmiyorum" belkide dogruluk payi vardir diye düsünmeye basladim...
esimi kiskaniyorum diyor acikca,bi bayan egerki psikolojik sorunlari yoksa esini,cevreden gelen rahatsiz edici olaylar gördügünde kiskanir,ki biz bayanlar bunu hissederiz...ve zaten arkadas annesiyle dedigim gibi bir anne-kiz iliskisi olmamis...
valla güzelim olaylarin icinde olan sensin,annen kimdir nasil biridir senden iyi bilen yoktur...
bence al anneni karsina,saygini bozmadan,sakince bazi rahatsizliklarini dile getir...
bilemiyorum baska ne yapilir

allah aşkına bana da anlat
valla merak ettim

Back
X