- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
- Konu Sahibi hafize3557
Kizlar icim hic rahat degil tarafsiz yoruma ihtiyacim var biz 5 kardesiz ben en kucugum hic birimiz cok iyi sartlarda buyumedik ben lise 2 den beri calisiyorum evliyim dugunumude kendim yapmak uzere aileme cok yukum olmadi.28 yadsinda evlendim evlenmeden once butun abimlerin dugunlerinde hep destek oldum annemlerin evinin tadilatlarini yaptirdim.yani evlat olarak gorevlerimi yapmaya calistim halada calisiyorum.annem ben evlnirken cok zorluk cikardi ben senin parani hic yiyemedim hep borc odedin erken evlendin diyo 28 yasinda ! Neyse olaya gelirsek babam bi tarla satti 40 bine pazar gunu beni aradi gel arabanin parasini vericem diye arabada ben evlenmeden once almistim 8 bine hic almadim arabayi onlardan onlar parayla almak istediler bende 5 bin verirsiniz dedim. Neyse gittim pazar gunu annem al 5 bini dedi abinlere 2 ser bin verdik dedi ee ablamla bana dedim kizlari karistirmadik dedi yani bizi ayirmis bende buna alindim sonucta esimle iyi kazaniyoruz ama anne baba erkek - ki z evlat ayirir mi o gunden sinra annemi gunde bi kere aradim soguk konustum anladi heralde konuyu acmiyo ama benle soguk konusuyo oda.kizlar 2 binde degilim beni ne oldurur ne guldurur ama ben butun calistigimi onlara verdim senelerce bu yaptiklari evlat ayirmak degilmi yoksa ben mi paragozum :s anneme hata mi yapiyorum