• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun annem

hafize3557

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
738
208
133
Kizlar icim hic rahat degil tarafsiz yoruma ihtiyacim var biz 5 kardesiz ben en kucugum hic birimiz cok iyi sartlarda buyumedik ben lise 2 den beri calisiyorum evliyim dugunumude kendim yapmak uzere aileme cok yukum olmadi.28 yadsinda evlendim evlenmeden once butun abimlerin dugunlerinde hep destek oldum annemlerin evinin tadilatlarini yaptirdim.yani evlat olarak gorevlerimi yapmaya calistim halada calisiyorum.annem ben evlnirken cok zorluk cikardi ben senin parani hic yiyemedim hep borc odedin erken evlendin diyo 28 yasinda ! Neyse olaya gelirsek babam bi tarla satti 40 bine pazar gunu beni aradi gel arabanin parasini vericem diye arabada ben evlenmeden once almistim 8 bine hic almadim arabayi onlardan onlar parayla almak istediler bende 5 bin verirsiniz dedim. Neyse gittim pazar gunu annem al 5 bini dedi abinlere 2 ser bin verdik dedi ee ablamla bana dedim kizlari karistirmadik dedi yani bizi ayirmis bende buna alindim sonucta esimle iyi kazaniyoruz ama anne baba erkek - ki z evlat ayirir mi o gunden sinra annemi gunde bi kere aradim soguk konustum anladi heralde konuyu acmiyo ama benle soguk konusuyo oda.kizlar 2 binde degilim beni ne oldurur ne guldurur ama ben butun calistigimi onlara verdim senelerce bu yaptiklari evlat ayirmak degilmi yoksa ben mi paragozum :s anneme hata mi yapiyorum

Sana beş milyar vercekler diye ayrıyetten para vermek gözlerine batmıştır. Resmen evlat ayırıyolar. Haklısın bnmde dedem kore gazisi bi kaç yıl önce emekli olmuş toplu para verdiler ananeme herkesin parasın 2 milyar kestiler çünkü ananemin dişleri yapılcakmış flan diye sonra yapılmadı dişleri çünkü ona uygun degilmiş takma diş takması gerekiyomuş fln neyse zaten bunun yapılmıcağnı öncedende biliyolarmış bile bile herkesten 2 milyar kestiler ki evleri yazlıkları arabaları var kaç yaşında kadın yaptı alıştır kendinih. Hiç üzülme mesafeni koy ufak tefek bişey ama ben o olaydan sonra ananemden sogudum mesela 2 milyarı her aykazanıyorum ama böyle pis gözlülük olunca dayanamıyorum tavırlı davran haklısın sonuna kadar

umarım annen kız erkek evlat ayrımı ile düşünmemiştir şartlarınız bilmiyorum ancak abinlerin maddi durumları kötü ise bu nedenle olabilir bence al karşına konuş içinden kırgınlık gütme ;) sizin durumunuz iyiymiş belki nedeni budur

Kizlar icim hic rahat degil tarafsiz yoruma ihtiyacim var biz 5 kardesiz ben en kucugum hic birimiz cok iyi sartlarda buyumedik ben lise 2 den beri calisiyorum evliyim dugunumude kendim yapmak uzere aileme cok yukum olmadi.28 yadsinda evlendim evlenmeden once butun abimlerin dugunlerinde hep destek oldum annemlerin evinin tadilatlarini yaptirdim.yani evlat olarak gorevlerimi yapmaya calistim halada calisiyorum.annem ben evlnirken cok zorluk cikardi ben senin parani hic yiyemedim hep borc odedin erken evlendin diyo 28 yasinda ! Neyse olaya gelirsek babam bi tarla satti 40 bine pazar gunu beni aradi gel arabanin parasini vericem diye arabada ben evlenmeden once almistim 8 bine hic almadim arabayi onlardan onlar parayla almak istediler bende 5 bin verirsiniz dedim. Neyse gittim pazar gunu annem al 5 bini dedi abinlere 2 ser bin verdik dedi ee ablamla bana dedim kizlari karistirmadik dedi yani bizi ayirmis bende buna alindim sonucta esimle iyi kazaniyoruz ama anne baba erkek - ki z evlat ayirir mi o gunden sinra annemi gunde bi kere aradim soguk konustum anladi heralde konuyu acmiyo ama benle soguk konusuyo oda.kizlar 2 binde degilim beni ne oldurur ne guldurur ama ben butun calistigimi onlara verdim senelerce bu yaptiklari evlat ayirmak degilmi yoksa ben mi paragozum :s anneme hata mi yapiyorum

Sonuna kadar haklısın.
Parasında olmazsanda insan yerine koyulmamak zoruna gider.

eğer abinin maddi durumu daha kötüyse senden, vermemekte haklıdır derim
zaten 5bin lirayı ayırmış sana, araba parası bile olsa
yani ben kendimi yerine koyarak düşündüğümde, abim ev geçindiriyor ve benim durumum ondan daha iyiyse ben de abime vermesini isterdim
belki annen de bunu düşünmüş olabilir, bana ayrımcılık gibi gelmedi
ben olsaydım ben de aynı şeyi yapardım yani annenizin düşüncesi bana pek art niyetli gelmedi

her ne olursa olsun evlat ayrımı yapılmaz ki,haa annen baban madem böyle bir şey düşünüyor senin tabirinle söylüyorum zaman senin paranı değil abinin parasını yemeliydi

Ben yaklasik 20 yil babamin emeklilik maasini aldim daha dogrusu yurt disinda yasadigim icin annanem alir bi bankaya yatirirmis hicbir zaman anneme sormadim anne sen benim parami ne yaptin diye Simdi ne mi oldu bir ev sahibi oldum bence uc kurusluk dunyada ve uc kurus icin annenizr soguk davranmayin eminim o sizi sizden fazla dusunuyordur

eğer abinin maddi durumu daha kötüyse senden, vermemekte haklıdır derim
zaten 5bin lirayı ayırmış sana, araba parası bile olsa
yani ben kendimi yerine koyarak düşündüğümde, abim ev geçindiriyor ve benim durumum ondan daha iyiyse ben de abime vermesini isterdim
belki annen de bunu düşünmüş olabilir, bana ayrımcılık gibi gelmedi
ben olsaydım ben de aynı şeyi yapardım yani annenizin düşüncesi bana pek art niyetli gelmedi

Soyleki tek abim degil 3 abime 2 ser bin verdi birinin durumu da benimle esittir.bizde ev kredisi oduyoruz ve tup bebek tedavisine basliycam yani bana sorsaydi kirada oturan 2 abime ver anne benim yerime derdim ablamada vermediler yani kizlarini unuttu annem

Kimse söylememiş ama senin dışında ablana da vermemişler ve zaten kendi ağzıyla kızlara vermedik demiş... Bence 5bin sana verdikleri için 2bine gerek duymadılar desek bile ablana yapılan bir haksızlık var ortada bilmiyorum suçlamak istemiyorum kim bilir ne düşünmüşlerdir belki kendi ihtiyaçları vardı. Ablanın tepkisini merak ettim ben aslında ?

Boyle seyler duydugumda inanamiyorjn nasil olur diye.anne baba nasil evlat ayirabilir,anlayamicamda bi omur.
Ama
Anne babadir sonucta,boyle kabul edin ve hic sogukluk yapmayin.cunku ogrenilmis davranislari sergiliyolar cocuklarina karsi.onlarada oyle davranmis aileleri.kiz evlendimi bizden cikar ama erkek evlat hep bizimle olucak.mirasta vermek istemiyo boyle dusunen insNlar kizlarina.
Siz cocuklariniza ozlemini cektiginiz manevi yakinligi verin ,,ailenizi degistiremezsiniz cunku.

Hayir biz evlenince evlatliktan cikiyormuyuz ya .. Ne garip olaylar bunlar.

Bence kardeslerinde aklini celmis olabilir. Veya baban baska birseye yatirim yapti veya senin durum iyi diye borclarina verdilwr o parayi. Daa yanlis bi evladin.kalbini kirmaya deger mi o para.. Yazik.. Ne aciki turkiyedi zihniyet bu evlenince kocan bakar eder diyor bir kesim...:26:

Back
X