- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
sanki benden hoşlanmadı ama deneyimli bir de bayan...sonuçta ceza davası değil dedim devam ettim işteSupheleriniz varsa bastan devam etmeseydiniz keske.bu konularda pek bilgim yok ama bosanmak icinse ne kadar sorun olabilir ki.bosanmanizi saglar herhalde.baska sikintilar varsa bilmem
aslında bilseydim avukat da tutmazdım, pek bir artısı yok, başka avukata gitsem de olmıcak.klasik dilekçe yazdık.o yüzden konular çok özel, tekrar aynı sürece başkasıyla girmek istemedim, maddi talebim yok, ben sadcee boşanmak iistiyorum.ama keşke avukat tutmasaydım.gereksizmiş.Icinize sinmediyse avukatinizi degistirin. Bu arada odeme yaptiginizda makbuz ya da bir belge gibi birsey aliyorsunuzdur umarim. Sozlesme falan yaptiniz mi? Avukati degistirecekseniz azlettirmelisiniz bu arada noterden. Ama bana garip geldi telefinda dava dilekcesi yazmasi.
evet, bana da garip geldi.başı çok yooğun ama öyle işte.Icinize sinmediyse avukatinizi degistirin. Bu arada odeme yaptiginizda makbuz ya da bir belge gibi birsey aliyorsunuzdur umarim. Sozlesme falan yaptiniz mi? Avukati degistirecekseniz azlettirmelisiniz bu arada noterden. Ama bana garip geldi telefinda dava dilekcesi yazmasi.
ya yan çizemez, ödeme nolucak, buranın kaç yıllık avukatı, iş çevremden, beş milyar için yalan mı söylicek,sözleşme yok, makbuz yok, kağıda yazdı verdi ödenen tutarı...öyle işteMemnun değilseniz değiştirin.
Serbest meslek makbuzu kesti mi ?
SÖZLEŞME yaptınız mı ?
Bunlar önemli.
Vakit kaybetmeden noterden vekalet iptali yapın.
Ödemeyi geri alırsınız ya da az bi miktar verirsiniz birazını alırsınız. Anlatın ya rahatsız olduğunuz noktayı dile getirin ya da güveneceğiniz baska bir avukat bulun.ya yan çizemez, ödeme nolucak, buranın kaç yıllık avukatı, iş çevremden, beş milyar için yalan mı söylicek,sözleşme yok, makbuz yok, kağıda yazdı verdi ödenen tutarı...öyle işte
Pek talebin olmadigi icin o da cok pay alamayacagini dusunmus o yuzden pek ugrasmamis gibi sanki. Mal paylasimi, nafaka, tazminat, taki.... gibi seyler yok. Onlar her davadan kazaninca bir de karsi taraftan avukatlik ucreti aliyorlar.evet, bana da garip geldi.başı çok yooğun ama öyle işte.
Odeme pek geri alinmiyor. Noterden vekalet verilince azlettirsen bile hic hizmet gormedigin halde baroda belirlenen avukatlik ucretinin asgarisini aliyorlar. Boyle bir sistem var. Hatta makbuz almadiysa avukat ben hic odeme almadim deyip icraya da verebiliyormus. O yuzden sordum parayi aldigina dair bir belge aldin mi diye konu sahibine.Ödemeyi geri alırsınız ya da az bi miktar verirsiniz birazını alırsınız. Anlatın ya rahatsız olduğunuz noktayı dile getirin ya da güveneceğiniz baska bir avukat bulun.
Tanıdık bir Avukatmış zaten ya aralarında anlaşacaklar cüzi bi miktar Ödeyecek ya da rahatsız olduğu Noktaları dile getirecek avukat değiştirecek.Odeme pek geri alinmiyor. Noterden vekalet verilince azlettirsen bile hic hizmet gormedigin halde baroda belirlenen avukatlik ucretinin asgarisini aliyorlar. Boyle bir sistem var. Hatta makbuz almadiysa avukat ben hic odeme almadim deyip icraya da verebiliyormus. O yuzden sordum parayi aldigina dair bir belge aldin mi diye konu sahibine.
açıkçası 5000 nedir ya, ben verdiğimi bilirim o aldığını, sözleşmey ihtiyaç duymadım.tanıdık çevreden. ama bizim davada pek bir atraksiyon yok, arabasını istemem, arsasını istemem, tazminat da istemezdim ama anlaşmalıya yanaşsın diye istedim, zaten kazanamazmışım, tanığım yok, babam tartışmalarımızı biliyor ama baan oo.... dediğini duymadığıını söyledi, hiç tanığım yok, ben de zaten olanı anlattım, olmayan bişi yazılmadı zaten. beni ifade ettim.mal paylaşımı almıcakPek talebin olmadigi icin o da cok pay alamayacagini dusunmus o yuzden pek ugrasmamis gibi sanki. Mal paylasimi, nafaka, tazminat, taki.... gibi seyler yok. Onlar her davadan kazaninca bir de karsi taraftan avukatlik ucreti aliyorlar.
Neyse sen bilirsin. 5000 cok da cuzi degil. Keske sen acsaydin. Neyse artik.açıkçası 5000 nedir ya, ben verdiğimi bilirim o aldığını, sözleşmey ihtiyaç duymadım.tanıdık çevreden. ama bizim davada pek bir atraksiyon yok, arabasını istemem, arsasını istemem, tazminat da istemezdim ama anlaşmalıya yanaşsın diye istedim, zaten kazanamazmışım, tanığım yok, babam tartışmalarımızı biliyor ama baan oo.... dediğini duymadığıını söyledi, hiç tanığım yok, ben de zaten olanı anlattım, olmayan bişi yazılmadı zaten. beni ifade ettim.mal paylaşımı almıcak
avukat o isterse boşanabilirsin, hakim bilicek dedi, eşin istemezse boşanamazmışım.reddedilebilir büyük ihtimal dedi, pek umut yok, davayı açmalıyım, bari şu üç yıllık süre başlasın diye.
başka avukatı da tutsam aynı olucak bir süre sonra...kırıldığım şu biraz kenara itildim, keşe bununla başlamasadyım ama oldu bir kereNeyse sen bilirsin. 5000 cok da cuzi degil. Keske sen acsaydin. Neyse artik.
Artik bununla devam edin. Bakarsiniz esiniz anlasmali bosanmaya ikna olur. Ben de o surecleri yasadim. Cok sıkıntıli biliyorum. Siz kalbinizi ferah tutun. Gecmis olsun.başka avukatı da tutsam aynı olucak bir süre sonra...kırıldığım şu biraz kenara itildim, keşe bununla başlamasadyım ama oldu bir kere
avukat gerekenleri yapıyo ama sanki daha gayretli olabilir.dilekçe daha özenli olabilirdi.belki de reddedileceğinden tanıksızlıktan asılmadı sanki...ama bu kadını yine tanıyorum.başka avukatlara hiç güvenemem sanki.Bosanma sirasin
Artik bununla devam edin. Bakarsiniz esiniz anlasmali bosanmaya ikna olur. Ben de o surecleri yasadim. Cok sıkıntıli biliyorum. Siz kalbinizi ferah tutun. Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?