Sorun avukatım...

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Bayan avukat tuttum, iş çevremden, kendisi iş yerime geliyordu, hatta hoşgeldiniz vs dediğim bir bayan...danışmaya gittik babamla ilgilendi ama bana göre yetrli değil, çok sırada bekleyen vardı buna yordum.
ikinci gün avukat hanım işyerime geldi, yüzüme bile bakmadı, hadi dedim sanırım deşifre olmamı istemiyor, o gün vekaletii çıkardım, 600 lira verdim..dilekçeyi hazırlarım dedi.
ertesi gün yanlışlar olan bir dilekçe yazmış, bu yanlış, böyle telefonda olmaz, benim oraya gelmem lazım dedim, 'ben seni ararım danışanım var dedi'
ben oraya biz biraz daha düşünelim bu boşanmayı, danışma ücretinizi alın, dedim, vekaleti azledicektim.babam da bununla devam etsin dedi, kadın daha ilgiliydi.
dün dava açılacak, ödemeyi nasıl yapacaksın dedi, habuki bana demişti ki kafana göre ödersin, 'hizmet sağlayan sizsiniz, siz nasıl isterseniz öyle olacak dedim, ','ben yarısı peşşin çalışıyorum dedi', neyse 2.6oo verdim, 5000 e anlaşmıştık.
şimdi acaba diyorum bu kadın haklarımı iyi savunur mu, sanki hoşlanbmadı benden...bilmiyorum, tecrübeleriniz var mı iiyi ya da kötü...
bir de görüşme tutanağı imzalıcakmışım, ben ona bazı özel konuları da anlattım, beni anlasın diye, sadece beni anlaması için.bir de iş çevremden...bir sıkıntı yaşar mıyım, bir hizmet alıyorum, parasını veriyorum ama dilekçe bile bana göre daha iyi olabilrdi, evlilik tarihimizi yanlış yazmış, o kadar özensizdi. düşünün.

Supheleriniz varsa bastan devam etmeseydiniz keske.bu konularda pek bilgim yok ama bosanmak icinse ne kadar sorun olabilir ki.bosanmanizi saglar herhalde.baska sikintilar varsa bilmem

Supheleriniz varsa bastan devam etmeseydiniz keske.bu konularda pek bilgim yok ama bosanmak icinse ne kadar sorun olabilir ki.bosanmanizi saglar herhalde.baska sikintilar varsa bilmem
sanki benden hoşlanmadı ama deneyimli bir de bayan...sonuçta ceza davası değil dedim devam ettim işte

Icinize sinmediyse avukatinizi degistirin. Bu arada odeme yaptiginizda makbuz ya da bir belge gibi birsey aliyorsunuzdur umarim. Sozlesme falan yaptiniz mi? Avukati degistirecekseniz azlettirmelisiniz bu arada noterden. Ama bana garip geldi telefinda dava dilekcesi yazmasi.

aslında bilseydim avukat da tutmazdım, pek bir artısı yok, başka avukata gitsem de olmıcak.klasik dilekçe yazdık.o yüzden konular çok özel, tekrar aynı sürece başkasıyla girmek istemedim, maddi talebim yok, ben sadcee boşanmak iistiyorum.ama keşke avukat tutmasaydım.gereksizmiş.

evet, bana da garip geldi.başı çok yooğun ama öyle işte.

Memnun değilseniz değiştirin.
Serbest meslek makbuzu kesti mi ?
SÖZLEŞME yaptınız mı ?
Bunlar önemli.
Vakit kaybetmeden noterden vekalet iptali yapın.
ya yan çizemez, ödeme nolucak, buranın kaç yıllık avukatı, iş çevremden, beş milyar için yalan mı söylicek,sözleşme yok, makbuz yok, kağıda yazdı verdi ödenen tutarı...öyle işte

ya yan çizemez, ödeme nolucak, buranın kaç yıllık avukatı, iş çevremden, beş milyar için yalan mı söylicek,sözleşme yok, makbuz yok, kağıda yazdı verdi ödenen tutarı...öyle işte
Ödemeyi geri alırsınız ya da az bi miktar verirsiniz birazını alırsınız. Anlatın ya rahatsız olduğunuz noktayı dile getirin ya da güveneceğiniz baska bir avukat bulun.

Ödemeyi geri alırsınız ya da az bi miktar verirsiniz birazını alırsınız. Anlatın ya rahatsız olduğunuz noktayı dile getirin ya da güveneceğiniz baska bir avukat bulun.
Odeme pek geri alinmiyor. Noterden vekalet verilince azlettirsen bile hic hizmet gormedigin halde baroda belirlenen avukatlik ucretinin asgarisini aliyorlar. Boyle bir sistem var. Hatta makbuz almadiysa avukat ben hic odeme almadim deyip icraya da verebiliyormus. O yuzden sordum parayi aldigina dair bir belge aldin mi diye konu sahibine.

Tanıdık bir Avukatmış zaten ya aralarında anlaşacaklar cüzi bi miktar Ödeyecek ya da rahatsız olduğu Noktaları dile getirecek avukat değiştirecek.

Pek talebin olmadigi icin o da cok pay alamayacagini dusunmus o yuzden pek ugrasmamis gibi sanki. Mal paylasimi, nafaka, tazminat, taki.... gibi seyler yok. Onlar her davadan kazaninca bir de karsi taraftan avukatlik ucreti aliyorlar.
açıkçası 5000 nedir ya, ben verdiğimi bilirim o aldığını, sözleşmey ihtiyaç duymadım.tanıdık çevreden. ama bizim davada pek bir atraksiyon yok, arabasını istemem, arsasını istemem, tazminat da istemezdim ama anlaşmalıya yanaşsın diye istedim, zaten kazanamazmışım, tanığım yok, babam tartışmalarımızı biliyor ama baan oo.... dediğini duymadığıını söyledi, hiç tanığım yok, ben de zaten olanı anlattım, olmayan bişi yazılmadı zaten. beni ifade ettim.mal paylaşımı almıcak
avukat o isterse boşanabilirsin, hakim bilicek dedi, eşin istemezse boşanamazmışım.reddedilebilir büyük ihtimal dedi, pek umut yok, davayı açmalıyım, bari şu üç yıllık süre başlasın diye.

artık birilerine güvenmek istiyorum, ne kadar zor durumdayım biliyor avukat, yukarda hak adalet yoksa bir tekme de o vursun, aldığı prayı almadım desin, sanmıyorum yaaa.

Neyse sen bilirsin. 5000 cok da cuzi degil. Keske sen acsaydin. Neyse artik.

Bosanma sirasin
başka avukatı da tutsam aynı olucak bir süre sonra...kırıldığım şu biraz kenara itildim, keşe bununla başlamasadyım ama oldu bir kere
Artik bununla devam edin. Bakarsiniz esiniz anlasmali bosanmaya ikna olur. Ben de o surecleri yasadim. Cok sıkıntıli biliyorum. Siz kalbinizi ferah tutun. Gecmis olsun.

Bosanma sirasin

Artik bununla devam edin. Bakarsiniz esiniz anlasmali bosanmaya ikna olur. Ben de o surecleri yasadim. Cok sıkıntıli biliyorum. Siz kalbinizi ferah tutun. Gecmis olsun.
avukat gerekenleri yapıyo ama sanki daha gayretli olabilir.dilekçe daha özenli olabilirdi.belki de reddedileceğinden tanıksızlıktan asılmadı sanki...ama bu kadını yine tanıyorum.başka avukatlara hiç güvenemem sanki.
üsülüyorum, edevletden davam gözüktğü an ağlamaya başladım, seviyorum kocamı, sakin olduğu zamanlarda iyi ama bu evlilik yüürmüyor.dönsem de yürümicek.en iyisi bitmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…