Valla birine çok iyi davranırsan gider, çok ilgili davranırsan gider.O yüzden çok takmıyomuş gibi davran o sana geri gelir.Arkadaş edinmek o kadar zor değil ki.Zaten sana önem verse gerçek arkadaş olsa her zaman kalır.Benim bi çok arkadaşım var bi kaçına pek mesaj atmıyorum ve onlar daha çok mesaj atıyo.Ekmiş ya seni mesaj at ektiğine bozuldum amaan neyse de bi de çok böyle üstüne gitme buluşalım şunu yapalım o zaman bunalır hatta arkandan bile konuşur bu kız çok yapışkan felan diye.
anlatsam anlatılmaz çok komık demişsin ama sen bi anlat bakalım
belkı bu yuzden insanlar kaçıyorlardır
sana komık gelen birşey onları kırıyor mu üzüyor mu sen bunları farkedemiyor musun acaba?
ne yaptında kırıldı?
bi insanın yazdığı özel bir yazıyı okumaya çalışmak özele müdahaledir. samimi arkadaşlık farklı aradaki saygıyı korumak farklı bişey. benim de cep telefonumu karıştıran bir arkadaşımı silmişliğim var :) normal :)
o zaman başka tabi, kişisel bişey sandım ben.
ya saçma sapan bişey ben elindeki kağıdı okumaya çalıştım o da önümden çekti ben elinden almaya çalıştım öyle inat etmiceksin dedi benim en sevmediğim şeydir.o yüzden elinden zorla almaya kalktım ya dur işte bişeyler yazmaya çalışıyorum rahat bırak dedi ben öyle emir kiplerinden hiç hoşlanmam iyi misin niye kaçırıyorsun diye! benden kaçırdığın zamana yazardın dedim.vay ben niye benden kaçırıyosun demişim!alınmış heralde bi arkadaşıyla yaşadığı bi anı aklına geldi!bilmiyorum böyle zırvadan bişey işte anlatırken bile güldüm şu anda!!
okuduğum anatomi notuydu okuyordum ve yarısında çekti önümden özel bi şey olsa daha neler böyle bişey yapmam zaten
fazla ısrarcı davranmışsın sonuçta özel birşey olabilir sana okutmak zorunda değil ki
benden neden kaçırdın demene alınmamış ki o senın ustune o kadar ısrar etmenden daralmış
bence sen etrafındakileri daraltıyor olabilirsin
daha cool olmaya çalış
vermek istemedi mi bi daha almaya çalışma mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?