sorun bende mi anlamadım?önerileriniz???

doktorol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
91
0
0
İstanbul
ya kızlar önceki konuda sevdiğim bi arkadşım var demiştim ya!o da beni ekti.cumartesi günü ders çalışırız beraber dedik gelmedi üstelik gelmicem diye mesaj da atmadı!ne yapmalıyım sizce!önceki gün bi alınganlık yapmıştı hareketime.ondan dolayı soğudu heralde.anlatsam anlatılmaz o kadar boş ve komik bi şey için alınganlık yaptığına inanamadım açıkçası.ben de şimdi alındım doğrusu.hiç kıymetli değilmişim gözünde.ben olsam yabancı bile olsa karşımdaki ayıp olmasın diye bi mesaj atarı yaw!kendi kendine yetmeyi öğren dediniz bi tane konuştuğum arkadaşım vardı o da gitti ya.benim bi kaç arkadaş edinip çaresiz kalmayacağımı göstermem lazım yoksa gelen vuracak giden vuracak.arkadaş edinebilmeyle ilgili önerisi olan var mı?şu açık bi şekilde anlaşıldı Kİİ ben BECEREMİYORUM bu işi!!!!!!!!!!

Valla birine çok iyi davranırsan gider, çok ilgili davranırsan gider.O yüzden çok takmıyomuş gibi davran o sana geri gelir.Arkadaş edinmek o kadar zor değil ki.Zaten sana önem verse gerçek arkadaş olsa her zaman kalır.Benim bi çok arkadaşım var bi kaçına pek mesaj atmıyorum ve onlar daha çok mesaj atıyo.Ekmiş ya seni mesaj at ektiğine bozuldum amaan neyse de bi de çok böyle üstüne gitme buluşalım şunu yapalım o zaman bunalır hatta arkandan bile konuşur bu kız çok yapışkan felan diye.

anlatsam anlatılmaz çok komık demişsin ama sen bi anlat bakalım

belkı bu yuzden insanlar kaçıyorlardır

sana komık gelen birşey onları kırıyor mu üzüyor mu sen bunları farkedemiyor musun acaba?

ne yaptında kırıldı?

yani ilgili davranmamaktan kasıt işim düştüğünde konuşmak mı?meraba meraba olmak mı peki?ilk karşılaştığım veya hiç konuşmadığım biriyle irtibatı nası kurarım?ben o başta söylediklerinin hepsini yaptı bütün tanıştıklarıma beni daha çok severler sandım ama tam tersi oldu hem ben zahmete girdim hem de elime geçen bi şey olmadı!!!ilgisiz durmadan kastın nedir bi örnekleme şansın var mı?sağol şimdiden?

Gerçek arkadaşı bulamıyor olabilir misin canım
Benim arkadaşlarım her şebekliğime triplerime eziyetlerime katlanıyorlar tabi bende onlarınkilere karşılıklı herşey sen ilişkilerine dikkat etmelisin

ya saçma sapan bişey ben elindeki kağıdı okumaya çalıştım o da önümden çekti ben elinden almaya çalıştım öyle inat etmiceksin dedi benim en sevmediğim şeydir.o yüzden elinden zorla almaya kalktım ya dur işte bişeyler yazmaya çalışıyorum rahat bırak dedi ben öyle emir kiplerinden hiç hoşlanmam iyi misin niye kaçırıyorsun diye! benden kaçırdığın zamana yazardın dedim.vay ben niye benden kaçırıyosun demişim!alınmış heralde bi arkadaşıyla yaşadığı bi anı aklına geldi!bilmiyorum böyle zırvadan bişey işte anlatırken bile güldüm şu anda!!

Son düzenleme:
bi insanın yazdığı özel bir yazıyı okumaya çalışmak özele müdahaledir. samimi arkadaşlık farklı aradaki saygıyı korumak farklı bişey. benim de cep telefonumu karıştıran bir arkadaşımı silmişliğim var :) normal :)

okuduğum anatomi notuydu okuyordum ve yarısında çekti önümden özel bi şey olsa daha neler böyle bişey yapmam zaten

fazla ısrarcı davranmışsın sonuçta özel birşey olabilir sana okutmak zorunda değil ki

benden neden kaçırdın demene alınmamış ki o senın ustune o kadar ısrar etmenden daralmış

bence sen etrafındakileri daraltıyor olabilirsin

daha cool olmaya çalış

vermek istemedi mi bi daha almaya çalışma mesela.

okuduğum anatomi notuydu okuyordum ve yarısında çekti önümden özel bi şey olsa daha neler böyle bişey yapmam zaten

anatomı notunu neden kaçırıyor ki o da

olsun kaçırsa bile anatomı notu bıle olsa sen onun notuna kalmadın kı o kadar almaya çalışma boşver baksana havaya girmiş bende özel bişey sandım

özel bişey değildi anatomi notuydu sözlümüz vardı yarısını okudum diğer yarısını okuyamadım aklıma takıldı. şimdi burda artniyetli ben miyim?

aslında asıl konudan saptık o olay geçti bitti umrumda bile değil.sorduğum soruyla ilgili cevabı önerisi olan var mı.o belki de ona mecbur olduğumu sandı ve ezmek istedi.bu durum bitsin artık ezilmek istemiyorum ya.aslında çok sinirli biriyim.belki de onu bastırmaya çalışırken böyle oluyor çünkü öyle olsam çevremde kimse kalmaz. hoş şimdi de yok ya...........

aslında ne o olay ne bu olay ne şu arkadaş ne bu arkadaş sorun tanıştığım ve sohbeti biraz ilerlettiğin hiçbi insanın bana saygı duymaması çok sinirleniyorum bu duruma açıp annaeme ağlıyorum.kendi kensime yalnızlığıma,hiç olmayan dostluk ilişkime ağlıyorum sonra etrafa kızıyorum ona sinirleniyorum buna sinirleniyorum sorun bu BU!!!!

siz doktor olucağınıza emınmıınız böyle saçma sapan şeylerde tartışmamı olurya sankı tıp öğrencisi değilde anokulu öğrencısı yazıyor bunları kağıtı çektim kızdı kağıdı çekende çocuk kızanda bencede bu kişiyle arkadaş olmayın en azından bırı çocuksu olsa yıne anlaşılırda böyle ıkısı bırden olunca zor olur

aradaki saygıyı koruyamıyorsun bence.
yakın arkadaş bile olsan,mesela birşey isterken, sen okuduktan sonra o elindekine bir bakabilirmiyim demekle, elinden çekip almak arasında fark var.karşı taraftan saygı beklemeden önce saygı göstermek gerekir.
sinirli bir insanım ama kendimi tutuyorum diyorsun,birgün çok sinirlenirsen kendini tutamazsın bu sefer seni yanlış tanıdıklarını düşünürler,bence seni olduğun gibi sevsinler.
ayrıca insanlara kendi işini kendin görebileceğini göster,zaten öyle de ol.mesela;beraber hocanın yanına gidelimmi sence? demek yerine, ben hocanın yanına gidiyorum gelirmisin? diyebilmelisin.özgüven önemli.

Hayır onu kastetmedim işin düşünce gidersen daha kötü olur.İnsanlar seni yanlış tanır.Her şeyi sen yaptığın için yalnız kalıyosun.Mesela güler yüzlü ol, kötü zamanlarında yanında ol.Ben arkadaşımdan örnek veriyorum ben sevgilimden ayrılınca bi şeye üzülünce hep yanımda olur.Derim kardeş gibi aynı.Birbirimizin yanlışlarını kapatırız.Sen eğer her şeyi kendin yaparsan bu sefer üzülürsün ve yalnız kalırsın.Seni kullanırlar.Ama sen herkesle konuşmaya çalış sınıfındaki,mahallendeki vs.Herkese iyi davranırsan onlar hep yanında olur.İyi davranmaktan kastım hep böyle üstüne düşmiyceksin, ya normal arkadaş gibi.Espri yap, kendini ,sevdir bi şekildee.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…