sorun bende mi anlayamadım...

çevremdeki bütün bekar erkekler düzgün bir kadın, bütün kadınlar da düzgün bir erkek bulamamaktan şikayetçi
ya birbirinizi bulamıyorsunuz ya herkes birbirini yamuk görüyor anlamadım...

Bu tür insanlarla nasıl tanıştınız? İnternette ya da kafe vs ortamlarda tanisilan genellikle böyle çıkar . Ama bir yakın aracılığı ile ya da görücu usulü tanismada boyle muhabbetler olmaz diye düşünüyorum

Sana abazalar denk gelmis cnm.Yani bi de karsilik vermiyorsun diye cocuk gibisin diyor oyle mi o kafayi koparsin atsin direk cinsellikten bahsettigi anda muhabbeti keseceksin insallah hayirli biri denk gelir :)

ahahahaha valla ailemin ve ailesinin uzaktanda olsa tanisikligi olan ama benim tanimadigim biriyle konusmam konusunda israr edildi ki sevmem sartlama gelir ne konusucam vs diye neyse ilk gun
1. faceden ekledi
2 gun nasilsin iyimisin
3. Gun ustunde ne var dedi hayatimin en buyuk sokuydu aa seni adam diye yakistirmislardi bana sen bildigin o.cocuguymussun diyip kapatmistim
Anlayacagin sapiksa azginsa hic umursamiyorlar ole ailem cevrem diye

TABİKİDE VAR BEN EŞİMLE FLÖRT EDERKEN ASLA VE ASLA BÖYLE BİŞEY SÖZ KONUSU OLMADI. Her erkeği bir kefene koymayın eşime hakaret olarak kabul ediyorum. Ararsan bulursun, aklı fikri kemer altı olmayanlar da var

klasik abaza erkek düşünceleri işte

Bu kişilerle tanışma şekliniz nasıl? Genelde böyle tipler internet ortamında olan tiplerdir, çevrenizde veya tanıdık aracılığıyla olan tanışmalarda pek cesaret edilemez bu tür sohbetlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…