Sorun bende mi, arkadaşlarımda mı , sevgilimde mi?

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.281
448
Merhaba arkadaşlar.
*Arkadaşlarımla birlikte gitmek istediğim bir yılbaşı partisi vardı.
*Oraya sevgilim ile gitmem mümkün değil. Sevgilim şehir dışında olduğu için. Zaten öyle ortamları sevmeyen bir insan.
*Ama ben arkadaşlarıma oraya gelebileceğimi, gelmek istediğimi ancak durumun son gün kesinleşeceğini söyledim.
*Ancak ortamda sevgilimle aramda daha önce problemlere yer açmış insanların da olacağını öğrendim. Rahatsızlık duydum. Keza sevgilim bunu öğrenirse ilişkimize, bana duyduğu güven ve saygısı biter.
*Ve zaten sevgilim gecenin o saatinde arkadaşlarımla alkollü bir partide bulunmamı hiç ama hiç istemez. Bu da tartışmamız hatta belki ayrılmamız için büyük bir sebep. Ona yalan da söylemek istemem.
*Bende arkadaşlarıma durumu anlatıp gelemeyeceğimi söyledim. Aksi halde para durumum da o partiye gitmeye elvermiyor şu anda. Bunu da söyledim.
*Ancak bu durum karşısında tepkileri çok ama çok ağır oldu. Bir öyle diyorsun bir böyle yaptığın şey ayıp dediler. Daha da bir sürü ağır sözler sarfettiler. Çok kalbimi kırdılar. Böyle bir durumda yanında olmamızı bekleme dediler. Kırıp döktüler anlayacağınız.
Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız? Lütfen bana yardım edin. Sorun benden kaynaklı mı? Kimden kaynaklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…