- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Hayır aslında hiç takılmıyorum bazen sadece kıskanıyorum o da ilk zamanlardı gülerek onada söylemiştim ama bugünkü tavrı sinirimi bozdu çocuk mosmor oldu susmuyor bende alim ben bi sakinleştirim dedim tavır yapıyor kendisi susturamıyormuş diye al sustur sonra verirsin demesi gerekirdi bence bide bugün çok ağladı pek tınlamadı üstünü giydiriyor aheste aheste ya da bana çok battı bugün bana öyle geliyor bilemiyorum... ilk çocuğum ve ne kadar doğru bilemiyorum ama çok fazla bağladım paylaşmak istemiyorum pek kimseyleE tamam ne var ki bunda siz annesisiniz onu ablanizda biliyordur emin olun ama yeğen cidden aşırı seviliyor benim kiz kardesimin bir oğlu var 2 yaşında kendi cocuklarimda var ama yegenimide nasil desem cok cok seviyorum ben yediririm memlekete gittigimizde azicik aglasin aman be kuzum derim kardesime takılırım hani cocuk benimmis gibi davranmam tabi ki
Ama bu kadar ufak meselelere takılmayın derim cok abartmadıgi sürece
Lohusa duyguları bulaşıcımıydı??2 buçuk aylık kızım var bugün annemlere geldim bir haftadır buralarda değillerdi çocuğu görsünler diye yoksa pek isteğim yoktu çok fazla sıkılıp bunalıyorum her neyse ablam (bekar) çocuğa mama yedirdi bitincede genelde ağlıyor yine öyle oldu mos mor oldu ablam susturmaya çalışıyor susmuyor normalde uzun süre ağlamıyor o esnada ben onla konuşuyorum “işte şimdi doyduğunu anlamıyorsun birazdan anlıcaksın çok içersen karnın ağırır vs vs konuşuyorum sakinleşiyor ablamda susturamadım haliyle benimde içim gidiyor ağlamasından ver ben bi susturim dedim tavır yapıp bebeği verip odadan söylene söylene çıktı “neymiş ben susturamıyorum sanki vs vs şeyler söylendi şimdi ise suratıma bakmıyor bazen sanki kendisini çok kaptırıp annesi sanıyor galiba... neymişte onun kokusunu tanıyormuş onda susuyormuş anne yarısıymış ben zaten hep seviyormuşum neymişte biraz ağlasınmış bir şey olmazmış falan filan
Hayır takıldığım nokta çocuk mosmor oldu ağlamaktan susmuyor ver ben susturim dedim ona tavır yapması oldu çocuk orda delicesine ağlarken kusura bakmayında yan gelip yatamıyorum haliyle ver bi susturim dedim ki aldığım gibi sakinleştiBen anlamıyorum, çocuğunuza sevgi ile bakan birini bulmuşsunuz, daha da laf ediyorsunuz
O zaman sorun bende mi bilemedim normalde bende takılmam bu zamana kadar da hiç karışmadım da ama bugün çocuk delicesine ağlarken öylece bakamadım istedim ona kızması sinirimi bozduBenim de benden 6 yas küçük bir kiz kardeşim var ve oglumun tüm bakimini yapar yanindayken hatta ben özlerim çocuğumu yanimda oldugu haldebir keresinde cok özledim çocuğu ben uyutayim bugün öğlen dedim vermedi baya mücadele ettikten sonra lanet olsun sen uyut dedim hırsız maymunlar oluyor ya birbirlerinin bebeklerini kaçırıyorlar, artık ona hırsız maymun diyorum ben de dediğim gibi benim elim kolum gibidir ve cok seviyor yegenini ben hoş karşılıyorum ve ona bırakıyorum yanimizdayken.cok özlüyor çünkü
Bende var zaten ablamada gülerek söylemiştim onun dalgasınıda çok geçerdik ama bugünki tavrı sinirimi bozdu çocuk orda morarırcasına ağlarken izleyemedim yani bende istedim susturim diye tavır işittim karşılığındaGenelde bekar kardeş ve ablalar düşkün olur yegene
Belki sizi yanlış anlamıştır o anda. İkinizde de farklı kıskançlık olabilir:)
Yok bence de öyle ağlarken bırakılmaz bebek ama bence ablana dayanamadım ağlayınca kusura bakma falan deyip gönlünü al. Cok sevdiginden kıskanmış işteO zaman sorun bende mi bilemedim normalde bende takılmam bu zamana kadar da hiç karışmadım da ama bugün çocuk delicesine ağlarken öylece bakamadım istedim ona kızması sinirimi bozdu
Olur öyle şeyler takmayın.Bende var zaten ablamada gülerek söylemiştim onun dalgasınıda çok geçerdik ama bugünki tavrı sinirimi bozdu çocuk orda morarırcasına ağlarken izleyemedim yani bende istedim susturim diye tavır işittim karşılığında
Benim oğlum da 2 aylıkken kiz kardeşlerim arasinda inanilmaz bir rekabet vardi bebek için. 3 kiz kardesim var ve en küçüğü 22 yaşında, yani küçük de değiller ama birbirlerine girmislerdi ilk defa bebisle onlara gidincesen cok tuttun ben az tuttum kavgasından cok yorulmustum,hatta ufak bi cinnet gecirmem gerekti kendilerine gelmeleri icin
Lohusa olan sizsiniz ama ablanızda o psikolojide demekki2 buçuk aylık kızım var bugün annemlere geldim bir haftadır buralarda değillerdi çocuğu görsünler diye yoksa pek isteğim yoktu çok fazla sıkılıp bunalıyorum her neyse ablam (bekar) çocuğa mama yedirdi bitincede genelde ağlıyor yine öyle oldu mos mor oldu ablam susturmaya çalışıyor susmuyor normalde uzun süre ağlamıyor o esnada ben onla konuşuyorum “işte şimdi doyduğunu anlamıyorsun birazdan anlıcaksın çok içersen karnın ağırır vs vs konuşuyorum sakinleşiyor ablamda susturamadım haliyle benimde içim gidiyor ağlamasından ver ben bi susturim dedim tavır yapıp bebeği verip odadan söylene söylene çıktı “neymiş ben susturamıyorum sanki vs vs şeyler söylendi şimdi ise suratıma bakmıyor bazen sanki kendisini çok kaptırıp annesi sanıyor galiba... neymişte onun kokusunu tanıyormuş onda susuyormuş anne yarısıymış ben zaten hep seviyormuşum neymişte biraz ağlasınmış bir şey olmazmış falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?