Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok enfeksiyon baktırdımBence tam ereksiyon gerçekleşmediği için bi bahane bulmuş gibi. Ya da sizde enfeksiyon veya mantar olduğundan vajinal akıntınız çok olabilir
Hastaneye gitsem ne dicem doktoraAyrıca bu cinsel sorunları çözmeden bebek yapmamanızı öneririm. Çünkü işler iyice sarpa sarabilir
Yoğun bir vajinal akıntı olup olmadığına bakmalı. İlişki sırasında peniste akıntı oluyor mu ya da yatağa vs akan bişey ? Bu gibi fazla ıslaklık ereksiyon kaybına yol açarHastaneye gitsem ne dicem doktora
Yeni evli olduğunuz için çok ıslanıyor olabilirsiniz ya da vücudunuzun özelliği böyledir. İlişkiye girmeden hemen önce kağıt havluyla vajinanızı biraz kurulayın. Girerken eşinizin ereksiyonu iyi mi, boşalmadan çıkarınca hemen inmesi eşinizin problemi bence.Yeni evliyiz eşim cinsellik sırasında penisi içimde kayboluyor çok sulanıyorsun diyor ilişkiden soğudum artık bişey hissetmiyorum penisini çıkardıgı an küçülüğüyor başka pozisyona geçmeye korkuyorum artık hastaneye ben mi gitmem gerek o mu bilmiyorum
Siz gerçekten bunları mı yazdınız? Siz kadın mısınız? O ıslaklığı vajınanın kendisi üretiyor , rahat ve acısız cinsel ilişki olması için , bunun yeni evli olmakla ilgisi yok. Vücudun kendini cinsel ilişkiye hazırlamasıdır ıslanmak. Kuru bir şekilde cinsel ilişkiye girmeye çalışırsanız , canınız açıyacaktır. Menopoz sırasında vajına yeterince ıslanamadığı için ağrılı olur cinsel ilişki, kayganlaştırıcı kullanmak gerekir.Yeni evli olduğunuz için çok ıslanıyor olabilirsiniz ya da vücudunuzun özelliği böyledir. İlişkiye girmeden hemen önce kağıt havluyla vajinanızı biraz kurulayın. Girerken eşinizin ereksiyonu iyi mi, boşalmadan çıkarınca hemen inmesi eşinizin problemi bence.
Canım aynısını biz yaşadık sende hiç bir sorun yok eşine söyle çok acil üroloji bölümüne gitsin, spermiyogram testi verip skrotal doopler çekilsin eğer yapmazsa ilişki düzeyiniz sarsılır çocuk istediğinizde ise çok zamanlar kaybedersiniz. Tecrübe ettim beni uyaran olmadı ben seni uyarmış olayımYeni evliyiz eşim cinsellik sırasında penisi içimde kayboluyor çok sulanıyorsun diyor ilişkiden soğudum artık bişey hissetmiyorum penisini çıkardıgı an küçülüğüyor başka pozisyona geçmeye korkuyorum artık hastaneye ben mi gitmem gerek o mu bilmiyorum
Sperm sayısıyla ne ilgisi var ki bunun?Canım aynısını biz yaşadık sende hiç bir sorun yok eşine söyle çok acil üroloji bölümüne gitsin, spermiyogram testi verip skrotal doopler çekilsin eğer yapmazsa ilişki düzeyiniz sarsılır çocuk istediğinizde ise çok zamanlar kaybedersiniz. Tecrübe ettim beni uyaran olmadı ben seni uyarmış olayım
Testi yaptırdığında anlayacaksınSperm sayısıyla ne ilgisi var ki bunun?