Sorun bende mi yoksa ailemde mi?

ben de össye hazırlanıyorum yazdıklarını okuyunca resmen delirdim bu ne biçim bir sorumsuzluktur ya
sen aileni hiçbir şekilde dinleme akşam 7ye kadar dershanede kal hatta kimse kusura bakmasın ben senin yerinde olsam yemeğimi de dışarda yer öyle eve dönerim bu nasıl bir saçmalıktır ya

oyle benı suan en ıyı sen anlayabılırsın aynı durumda oldugumuz ıcın :)zaten oyle yapıorum evde kafayı yıyıyorum zaten :(

tatlım bak bu yaşlarda çok doğal böyle tepkiler vermen ama bu kadar agresif olma... biraz sakinleşmeye çalış... otur dersini çalış bunları düşüneceğine... babaannen için de öyle konuşma ne olursa olsun o senin 2 nesil büyüğün saygı göstermelisin... kafana takma bunları... dersine yoğunlaş çok az bir zaman kaldı...

oyle benı suan en ıyı sen anlayabılırsın aynı durumda oldugumuz ıcın :)zaten oyle yapıorum evde kafayı yıyıyorum zaten :(

hay allahım ya ne çok ilginç
aman sen de biraz iyi yönünden bak her kşam dışarda yiyosun yemeğini filan fena mı istediğin kadar da para vermek zorundalar
dershanelerde de klima filan oluyo ya çok sıcak oluyo ben resmen dershanede ayakkabılarımı çıkarıp bağdaş kuruyorum :D

Evet ailen sorumsuzluk etmiş kızmak da haklısın, ama onlara kızmak şu an sana bişey kazandırmaz. Biraz sakin ol ve derslerine odaklan dersaneden de 6-7'de gel. Babannen yemek temizlik yapacak durumdaysa 2 günde bir yemek yapın yeter size. Başka akraban yok mu ankara da onlardan yardım almayı denesen.

Back
X