Sorun bende mi ?

Gulsy12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
55
19
88
30
Kayınvalidem ile beraber yaşıyorum. Her akşam gelen bi komşu ve her hafta sonu gelip 2 gün kalan eltim kaynım çocuğu var aşırı derece rahatsız oluyorum. Acaba haksızmıyım rahatsız olmakta.

Haklısın. Fakat baştan kv ile yaşamayı kabul ettiyseniz bazı şeylere tahammül etmek zorundasınız malesef

Kayınvalidem ile beraber yaşıyorum. Her akşam gelen bi komşu ve her hafta sonu gelip 2 gün kalan eltim kaynım çocuğu var aşırı derece rahatsız oluyorum. Acaba haksızmıyım rahatsız olmakta.

Ev sahibi siz degilSENIZ, rahatsiz olmakta haklisiniz ama bunu dile getirebilecek konumda degilsinizdir.

KV ile yaşayıp daha ne bekliyorsunuz o ev onların ve onların kuralları geçerli olur.
Kaçarak mı evlendiniz?
Siz sürekli kV de yatılı kalırken sorun değil elti iki gün kalınca mı sorun.
Üstelik eltinin kendi evi olmasına rağmen oraya gelip bir de yatılı kalıyorsa rahat ediyor demek orda burası da tuhaf.

KV ile yaşayıp daha ne bekliyorsunuz o ev onların ve onların kuralları geçerli olur.
Kaçarak mı evlendiniz?
Üstelik eltinin kendi evi olmasına rağmen oraya gelip bir de yatılı kalıyorsa rahat ediyor demek orda burası da tuhaf.
2023 bitiyor bu gelin kv birlikte yaşama sorunsalı bitmiyor😣

2023 bitiyor bu gelin kv birlikte yaşama sorunsalı bitmiyor😣
Bence sonsuza kadar bitmez.
Oğul delisi toplum olduğu sürece. Bir de mevcut ön yargılar.
Ama aynı evde yaşamayı kabul edip de şikayet etmek de ne bileyim.
Aynı ev her zaman zor. Kendi ailemizde bile ergenlikte vs ilerde illa aynı evin içi sorun olur ki. Evliyken eşinle olur illa. Ama en çok göze kV batıyor adı kV olduğu için.Bir de kV lik taslama peşinde olan kV ler yüzünden durum böyle.

Bence sonsuza kadar bitmez.
Oğul delisi toplum olduğu sürece. Bir de mevcut ön yargılar.
Ama aynı evde yaşamayı kabul edip de şikayet etmek de ne bileyim.
Aynı ev her zaman zor. Kendi ailemizde bile ergenlikte vs ilerde illa aynı evin içi sorun olur ki. Evliyken eşinle olur illa. Ama en çok göze kV batıyor adı kV olduğu için.Bir de kV lik taslama peşinde olan kV ler yüzünden durum böyle.
Cahil toplumun zakkum meyveleri işte.Baştan kabul eden niye ediyor onuda pek anlamış değilim. Bireysel olarak yeterli olgunluğa ermeden kocaya kaçanlar, evlenecem diye tutturanların sorunsalı,bazen de görücü usulü mecburiyet.haklısın bitmeyecek.Kendini yetiştiremeyenlerin çocuk yetiştirmeye devam etmesiyle ananevi olarak devam edecek.

Kaçarak mı evlendiniz?
Hayır kaçarak evlenmedim. Eltimin kendi evi evet ama ev aldıktan sonrada yanımızda durup borçlarını ödeyip geçtiler kendi evlerine anlıycağın sevdiğinden değilde beleş geçinmek para koparmak için geliyo

Cahil toplumun zakkum meyveleri işte.Baştan kabul eden niye ediyor onuda pek anlamış değilim. Bireysel olarak yeterli olgunluğa ermeden kocaya kaçanlar, evlenecem diye tutturanların sorunsalı,bazen de görücü usulü mecburiyet.haklısın bitmeyecek.Kendini yetiştiremeyenlerin çocuk yetiştirmeye devam etmesiyle ananevi olarak devam edecek.
Baştan herşey iyiydi çünkü aynı evin içine girince değişiyo malesef

Evlendiğim zaman aşkından ölsem bile kayınvalide ile oturmayı direkt reddederim hem birçok şey göze batmış oluyor hem de cinsel anlamda da sorun. Ben evlendiğim adama, eve geldiğinde işve cilve yapamayacaksam, özel sofralar kurup kendi evimizde güzel vakit geçirmeyeceksek niye evliyiz? :işsiz:

Baştan herşey iyiydi çünkü aynı evin içine girince değişiyo malesef
Başta iyi olması? Uzun vadede bir hayatı yaşayacağın insanlar sadece eşin ve çocukların olabilir.Toplumda kv ile yaşayıp çok iyiyz diyen sadece kabullenmiş olablardır.Bu asla iyi olacak birşey değil.İnsan eşiyle bile yeteri kadar anlaşamıyorken kv ile uyumlu bir yaşamak sağlayabileceğini düşünmek sadece hayal.

Başta iyi olması? Uzun vadede bir hayatı yaşayacağın insanlar sadece eşin ve çocukların olabilir.Toplumda kv ile yaşayıp çok iyiyz diyen sadece kabullenmiş olablardır.Bu asla iyi olacak birşey değil.İnsan eşiyle bile yeteri kadar anlaşamıyorken kv ile uyumlu bir yaşamak sağlayabileceğini düşünmek sadece hayal.
Evet haklısın cahillik mi desem sevgiden mi desem bilemedim

Evlendiğim zaman aşkından ölsem bile kayınvalide ile oturmayı direkt reddederim hem birçok şey göze batmış oluyor hem de cinsel anlamda da sorun. Ben evlendiğim adama, eve geldiğinde işve cilve yapamayacaksam, özel sofralar kurup kendi evimizde güzel vakit geçirmeyeceksek niye evliyiz? :işsiz:
Zaten kendini bilen bir kv bunu istemez.kv 12senedir yalnız yaşıyor ziyarete bile zoraki gelir çünkü kebdi yaşam alanını,bireysel yaşamını terketmeyecek kadar aklı selim bir kadın.Her ne kadar uyumsuz zamanlar geçirsekte alanıma müdahelesi olmadı.Evlilik 2kişi arasında yaşanamıyorsa zaten evlilik değil aile içi anlaşmadan ibaret bir yaşam şeklidir.Özel hayat,özgür yaşam bunlar yoksa at çöpe

Back
X