Sorun bende mi ?

Evet haklısın cahillik mi desem sevgiden mi desem bilemedim
Sevgi,aşk tanıyana kadar cezbeder insanı.Aynı eve girip rutine girince eşin bile bazen batar.kaldı ki kv.Sen eşinle ve kv ile evlenmişin mantıklı geliyor mu? Bu durumdan kurtulmanın yolunu bulmalısın ne kadar süredir evlisin bilemiyorum ama kendine ve evliliğine iyilik edersin

Sen de eltinin eltisi oluyorsun belki o da senden rahatsız oluyordur :KK53: ev kvnin ise dış kapının dış mandalısınız. Ayrı bir ev arayışınız yok mu?
Zamanında oldu ev arayışımız ayrılmamızı istemediler evden kavgalar gürültüler geri vazgeçtik hem anlaşamıyoruz hem bırakmıyolar.

Zamanında oldu ev arayışımız ayrılmamızı istemediler evden kavgalar gürültüler geri vazgeçtik hem anlaşamıyoruz hem bırakmıyolar.
Ne demek bırakmıyorlar yahu? Ömür boyunca kayınvalidene mi bakacaksın? Çocuğun var mı bilmiyorum ama eğer yok diyelim e ileride hayırlısı ise olacak o zaman nasıl yaşayacaksınız? Her açıdan özel alanın olmalı.

Yapın gereği yumuşak bir insan mısın? Neden dişini çıkartıp laf söylemiyorsun? Sevgi bir noktaya kadar olur kendinize yazık etmeyin siz resmen eş ailesi ile de evlenmişsiniz ileride pişman olursunuz KV ile yaşamayı bırak KV'nin yakınında oturup mutlu olan bir insan evladı yok!

Eşinizle açık açık konuşun ayrı eve çıkın kendi iyiliğiniz için.

Ne demek bırakmıyorlar yahu? Ömür boyunca kayınvalidene mi bakacaksın? Çocuğun var mı bilmiyorum ama eğer yok diyelim e ileride hayırlısı ise olacak o zaman nasıl yaşayacaksınız? Her açıdan özel alanın olmalı.

Yapın gereği yumuşak bir insan mısın? Neden dişini çıkartıp laf söylemiyorsun? Sevgi bir noktaya kadar olur kendinize yazık etmeyin siz resmen eş ailesi ile de evlenmişsiniz ileride pişman olursunuz KV ile yaşamayı bırak KV'nin yakınında oturup mutlu olan bir insan evladı yok!

Eşinizle açık açık konuşun ayrı eve çıkın kendi iyiliğiniz için.
Konuşuyorum oda arada kalıyo arada farklı konularda var. Bu ev eşime verilcek öbür kardeşlerine ev almışlar eşim hakkını almadan çıkmakta istemiyor. Çok karışık anlıycağın.

Ay bu kayinvalideler de bir tuhaf konudan bağımsız olarak niye gelinle oglunla aynı evde kalmak isterler hiç anlamam. Bir erkek annesi olarak okadar büyüttüm ettim evlendirdim azcık rahat edeyim derken hop birde gelin gelsin :) gidin ötede oynayın len derim oğluma:) sizin konunuza gelirsek muhur kimdeyse Süleyman odur gibi olmuş bacım onun evi onun misafirleri siz gelene gidene değilde eşinize alttan alttan ayrı eve çıkalım diye minik minik gazlamaniz lazım

Kaynınız ve eltiniz çıkıp gitmiş hem de ev alarak. Siz evin işini yaptığınız için mi gitmenizi istemiyorlar. Ana oğul ne güzel kullanıyorlar sizi. Biri evin işini gördürüyor diğeri de anam sağımda karım solumda ne güzel yapıyor. Anne babasının ölmesini mi bekleyecek hakkını almak için, ayrıca insanlar çalışıp çabalamış ev sahibi olmuş ama oğulları gözlerinin içine bakıyor bir şey olsa da ev bana kalsa diye.

Kayınvalidenizin evi orası, isteyen istediği gibi gelir de kalır da. Aynı sizin kaldığınız gibi. Kocanız kadar kaynınızın da ailesinin evi orası. Size hizmetlerini görmek düşüyor sadece. Elti kocası ve iki çocukaları yayılsın size de pişir topla temizle kalsın. Değiyor mu bir erkek için bu muameleye maruz kalmaya?

Ay evinizi de kendiniz alıverin bi zahmet. Kvden ev kalacak da yüzünüz gülecek ohooo. Cesaret edip harekete geçmediğiniz sürece daha çok rahatsız olursunuz. Kadın siz rahatsız olmayın diye diğer çocuklarına gelmeyin diyecek değil. Hem ne demek kavga gürültü çıkardılar ayrılamadık vs. Siz eşinize ben rahat değilim böyle yaşamak istemiyorum diyemiyor musunuz

Kayınvalidem ile beraber yaşıyorum. Her akşam gelen bi komşu ve her hafta sonu gelip 2 gün kalan eltim kaynım çocuğu var aşırı derece rahatsız oluyorum. Acaba haksızmıyım rahatsız olmakta.
Koca ne b*k yiyor bütün bunlar olurken?
Söyleyin rahatsızlığınızı lütfen, eşiniz sizin yanınızda olmalı.

Kayınvalidem ile beraber yaşıyorum. Her akşam gelen bi komşu ve her hafta sonu gelip 2 gün kalan eltim kaynım çocuğu var aşırı derece rahatsız oluyorum. Acaba haksızmıyım rahatsız olmakta.

Malesef beraber yaşadığın için herkes orayı büyük evi olarak görüp geliyor.
Evini ayırana kadar kurtulamassın.

Back
X