Sorun bende mi ?

RanaT

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
3
0
16
Adana
Direk konuya giriyorum kızlar çok dertliyim :(
Beni herşeyden çok sevebilecek biriyle tanışmıştım. Ben istemiyordum onunla çıkmayı fakat o ne kadar çok sevdiğini belli etti.
Çekingen davrandı başlarda fakat herşey çok güzeldi. O kadar heyecanlı o kadar mutluydum ki onunla konusurken. Bir kaç kez buluştuk yalnız olarak (genelde arkadaşlarımız olurdu).
Ben onu çok özlesemde yanında olmak istesemde söyleyemiyordum. O da söylemedi. Baya bi süre buluşmadık ve aramız sanki soğudu. Yani yine konusuyoruz ancak eskisi gibi değil.
Sanki bu adam eskisi gibi değil.
Beni isteyen bağlayan oydu ve şimdi uzak duranda o. Kesinlikle bunu sözlü olarak söylemedi. Uzak gelmesi belkide baştaki ilgidendir bilemiyorum.
Ama bana değer vermediğini hissediyorum. Nerede kiminle oldugunu hiç söylemiyor. Belirtmeliyim ki ufacık bi kavgamız dahi olmadı henüz.
Bütün bunlar beni çok yoruyor kızlar :(. Nerde hata yaptım acaba bilmiyorum. Başta istemediğim bu adam için şimdi boş yere sebepsizce göz yaşı döküyorum yardım edin bana lütfen neden bi insan bu kadar değişken davranabilir?

hm... bunun iki nedeni var 1. cisi fazla naz aşık usandırır yönünden sizin çok cekingen olmanız vs ve uzun süre buluşamamanız (bunlar sogutmuştur ve olmayacagını anlamıştır neden uzun süre görüşemediniz )
2. cisi sizi elde edene kadarmış herşey bakmış ki elde ettiği kızda bir şey yok onun yönünden yavaş yavaş uzaklaşıyor sizden
aslında bir diğeride bir derdi bir sıkıntısı olabiliir..

hm... bunun iki nedeni var 1. cisi fazla naz aşık usandırır yönünden sizin çok cekingen olmanız vs ve uzun süre buluşamamanız (bunlar sogutmuştur ve olmayacagını anlamıştır neden uzun süre görüşemediniz )
2. cisi sizi elde edene kadarmış herşey bakmış ki elde ettiği kızda bir şey yok onun yönünden yavaş yavaş uzaklaşıyor sizden
aslında bir diğeride bir derdi bir sıkıntısı olabiliir..

Hiç nazım olmadı ne dese olumlu yaklaştım aşırıya hiç bir zaman kaçmadım.
Beni tanıdığında kimsem hala aynı kişiyim onun için veya ona özel değişmedim.
Görüşememe sebebimiz nedir bilmiyorum ben gel görüşelim demedim ona bayanım sonuçta söylemek zor geldi. Ama o hiç teklifte bulunmadı. Nerde olduğumu söyledim her zaman. Hadi bende geleyim demedi. Ya da gittiği yerlere çağırmadı beni. En başından beri aslında karakteri böyle.

Elde edene kadarmış düşüncesi bendede var

Kızların "görüşelim" demekten korkmasının sebepleri var. Kötü bir izlenim uyandırmaktan korkarlar ya da erkeğin egosunu şişireceklerini düşünürler. Erkekler bunun bilincinde oldukları için "Bu kız bana görüşelim demedi, bana ilgi duymuyor galiba; o istemiyorsa ben peşinden koşuyor gibi olmıyım." demezler. Yeniden görüşmek istediklerinde mutlaka görüşürler. Hatta kızı nerde bulacaklarını bilmeseler bile bir şekilde öğrenip karşısına çıkarlar. Kızlar böyle erkeklerle ilgili. "bu çocuk çok basit biri, görüşme teklif etti. kaşar yahu." demezler. Erkekler de bunu bilir zaten ve bu konuda utangaçlık diye birşey söz konusu bile olmaz onlarla ilgili. Utansa bile, dediğim gibi bir şekilde karşılaşmanız için ayarlamalar yapabilir ve bunları tesadüfmüş gibi gösterebilir.
Çocuğun canı henüz seninle görüşmek istemiyor

Kızların "görüşelim" demekten korkmasının sebepleri var. Kötü bir izlenim uyandırmaktan korkarlar ya da erkeğin egosunu şişireceklerini düşünürler. Erkekler bunun bilincinde oldukları için "Bu kız bana görüşelim demedi, bana ilgi duymuyor galiba; o istemiyorsa ben peşinden koşuyor gibi olmıyım." demezler. Yeniden görüşmek istediklerinde mutlaka görüşürler. Hatta kızı nerde bulacaklarını bilmeseler bile bir şekilde öğrenip karşısına çıkarlar. Kızlar böyle erkeklerle ilgili. "bu çocuk çok basit biri, görüşme teklif etti. kaşar yahu." demezler. Erkekler de bunu bilir zaten ve bu konuda utangaçlık diye birşey söz konusu bile olmaz onlarla ilgili. Utansa bile, dediğim gibi bir şekilde karşılaşmanız için ayarlamalar yapabilir ve bunları tesadüfmüş gibi gösterebilir.
Çocuğun canı henüz seninle görüşmek istemiyor

Evet tamamen katılıyorum. Ancak biz sevgiliyiz ve aramızda başlarda mükemmel bi sevgi vardı. Şuan sanki hiç yaşmamışız gibiyiz. Benden başka herkesle görüşüyor konusuyor. Bana da arada iş olsun diye hal hatır soruyor sanki. Acaba aldatıyor mu eski sevgilisiyle mi görüşüyor diye içim içimi yesede soramıyorum.

pardon ben flört aşamasındaymışsınız gibi anladım yazdıklarınızı. sonuçta sevgiliyseniz, konuş onunla. güzelce konuşmak herşeyi halleder. aldatıyormusun diye sorma ama niçin hala benimle görüşmek istemiyorsun diye sor. uzun uzun konuşun. konuşmak iyidir. mantıklı birşeyler demiyorsa yol ver :)

Back
X