• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun bende mi :/

Evden atmak biraz ağır olur ama konuşmak rahatsız olduğunuzu yüzüne söylemek en doğrusu bence o da insan anlar herhalde yaptıklarının yanlış olduğunu olmadı biraz daha sabredip bekleyeceksiniz :31: hayat bu karşımıza türlü türlü insanlar çıkıyor bu da değişik bir tür :27:

bunun burçlarla ne alakası var acaba?akrep burçları kıskanç fesat ve taklitçimi oluyor?bende akrep burcuyum ama genelde ben taklit ediliyorum,hatta yıllar önce alt komşum için böyle bir konu bile açmıştım.bunun burçlarla alakası yok.

ayrıca eşim kova ben akrep burcuyum,gül gibi geçinip gidiyoruz.

eğer çok rahatsızsanız ya o ayrılsın evden ya siz ayrılın bu kadar basit,ben alt komşuma girip çıkmamaya başladım mesela.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım az bi zamanın kalmış ama o sana asır gibi gelir
ben de aynı sorunu yaşadım hem de tıpa tıp aynısını
öyle insanla aynı evi yaşamak çok zor
gelecek sene mutlaka evini ayır

bunun burçlarla ne alakası var acaba?akrep burçları kıskanç fesat ve taklitçimi oluyor?bende akrep burcuyum ama genelde ben taklit ediliyorum,hatta yıllar önce alt komşum için böyle bir konu bile açmıştım.bunun burçlarla alakası yok.

ayrıca eşim kova ben akrep burcuyum,gül gibi geçinip gidiyoruz.

eğer çok rahatsızsanız ya o ayrılsın evden ya siz ayrılın bu kadar basit,ben alt komşuma girip çıkmamaya başladım mesela.

o kadar basit degil biz yurtdisinda okuyoruz onu evden cikartsam nereye gidecek diye dusunuyorum cunku burda okumasina ragmen dili az ben ciksam bi ay icin kimse evini vermez. :31:

Allah yardımcın olsun canım az bi zamanın kalmış ama o sana asır gibi gelir
ben de aynı sorunu yaşadım hem de tıpa tıp aynısını
öyle insanla aynı evi yaşamak çok zor
gelecek sene mutlaka evini ayır

evet kesin ayiriyorum zaten insallah cabuk gecer bi daha annemler zora girse de ev arkadasi dusunmuyorum sirf bu yuzden

Belki de skntim sizinkinden buyuk degil ama.
kendimi cok yalniz hissediyorum. ben gecen seneye kadar cevresi cok genis bi insandim . bu sene yurtdisina ciktim ailemden sevgilimden uzak kalmak bana cok zor geliyor. bi de cevremde hic yakin arkadasim olmayinca. burada 20 25 turk taniyorum. erkek olanlar sadece asilmak icin benimle konustu zaten... ama asil sorunum ev arkadasim
burclara inanir misiniz bilmiyorum ama ev arkadasim akrep ben kovayim . anlasamiyoruz her ozelligimi kendine kopyaliyor hareketlerimi konusmami tavirlarimi ve bunu ben degil cevremdekiler soyluyor.durum o kadar vahim ki gecen yakin olmadigim bi erkek arkadasim "sinifta gulme sesi duydum sen varsin sandim girdigimde ev arkadasin vardi " dedi. ayni sekilde yuruyusumu bile kendine uyarlamis ( guzel yurumem sacma sapan yururum bu arada) elimi neye atsam aynisindan aliyor. zorla para biriktirip almak istedigim seyi ona soyledim cok az bi eksigim vardi bi gun eve geldiginde kendine istedigim urunden almistti.
karni sirtina yapismis bi yavru kedi buldum hemen temizleyip eve aldim dedim ki sen korkuyorsun ama disari birakirsak olebilir en azindan iki gun kalsin istemedi suratini asti oturdu kedi odamdan cikmamasina ragmen. zaten kalkabilecek halde de degildi...dedim balkonu hazirlayayim su kediye bi 2 3 gun sure ver ay olmaz dedi ben de sinrle kediyi assagi biraktim ama her yarim saatte bir kontrol ediyordum o kedi ertesi gun oldu arkadaslar hala yazarken gozlerim doluyor :14:
ve ben kendini kotu hissetmesin diye ona hic bisey demedim odamda butun gun agladim o da uzuldu tabi bilemezdim dedi ben de bi daha konusunu acmadim gecen dedi ki neden kediyi cope attin gomseydin ya. ondan sonra da bak seyma ari olmus gibi espri benzeri hareketler yapti
son olayimiz da
gecen gun sarma yapmisti zeytinyagli sarmanin icine kup kup sogan domates biber bi de bol salca filan koyuyor neyse dedim ayip olmasin diye de yedim.
dun pilavi ben tavugu o yapti. ama tavugu tam tamzleyememis yiyemedim midem bulandi. dedim ki canim bi dahakine daha iyi temizlesen ya da bana soyle ben halledeyim
bugun o disardayken normal usul sarma yaptim piserken kapagini acti ve dedi ki " ay bu ne boyle sarma mi olur ben kendime yumurta mi kirsam ac kaldik :) " :53:
hic sesimi cikarmadim sonra kendine baska yemek yapip yedi
suanda da odasinda kendi kendine triplere giriyo benimle derdi ne hic anlamiyorum bazen sevgilimle benim konusmalarimi dinledigine sahit oluyorum saat 2 de olsa dinliyor. aynisi ailem icin de gecerli
sirf aileme yuk olmayayim diye ev arkadasi aldim yoksa coktan sutlardim ama yapamiyorum surda bi ayim kaldi sonra yaz tatili. uni acilinca baska ev dusunuyorum ama cok icim skliyor kudugum bolum cok zor ailem yanimda yok bi de bu kizin yaptiklarini cekiyorum gerekten cok yoruldum artik sorun bende mi bilmiyorum benim psikolojim de iyi degil cok mutsuzum sevgilim surekli yanimda olmaya calisiyor ama nereye kadar bana akil verin :/ :31:
Akrep burcuyla ne alakası var ki? Arkadaş ilişkilerinde tek bir tarafın sıkıntılarını dinlemek bana çok mantıklı gelmiyor. O kızın da kim bilir ne sıkıntıları vardır seninle ilgili ki normaldir herkes birbiriyle anlaşacak diye bir şey yok. Seneye ayrılırsın olur biter.

Bunun burçla ne alakası var anlamadım. Ben de akrep burcuyum ve birini taklit etmeyi bırak taklit edilmekten de nefret ederim. Senin üzerinde bi'şey göriyim bende de varsa senin bulunduğun ortamda hayatta giymem.

Burçtan öte karakter meselesi bu. Ayrıca takıldığım diğer nokta kediyi cidden ölünce çöpe mi attın:25:

Konunun özüne dönersek yeni bi'ev arkadaşından başka çözüm yok gibi huylu huyundan vazgeçmez.

Hahaha sırayla yazacaklarımın aynısını yazmışsın :))

Akrep burcuyla ne alakası var ki? Arkadaş ilişkilerinde tek bir tarafın sıkıntılarını dinlemek bana çok mantıklı gelmiyor. O kızın da kim bilir ne sıkıntıları vardır seninle ilgili ki normaldir herkes birbiriyle anlaşacak diye bir şey yok. Seneye ayrılırsın olur biter.

yazdiklarimi bi daha okursan. burclara inanan biri olarak sadece kendi burcumu ve arkadasimin burcunu belirttim ve anlasamiyoruz dedim yani akrep burcunu kotuleme filan yok benim akrep burcu olan baska arkadaslarim da var ikincisi tabiki onun da benimle alakali skntilari vardir amacim sadece mutsuzlugumu yazip rahatlamakti

Burçlarla alakası yok. Bende akrep burcuyum , burcu kova olan çoğu arkadaşım beni taklit ediyor.
Akrep burcu özgün olmak ister.
:ssz:

Evet kovalar da taklitçi.:3:
Siz arkadaşınızın kötü huyunu burcuna bağladınız ya ondan böyle yazdım .

"burclara inanir misiniz bilmiyorum ama ev arkadasim akrep ben kovayim anlasamiyoruz" yazdigim cumle bu ayrica yay balik oglak da olabilirdi ozman da ayni cumleyi kuracaktim neden kisisel algiliyosunuz anlamadim

Aman sus sus bi'yazdım hemen "akreptin di mi sen:ssz:" yazdı sonra da bunun burçla ne alakası var diyenlere ben öyle demek istemedim diyo keşke arkadaşı da üye olup yazsa derdini:68:

Hahah akrep burcu candır ya, biz olmasak dengeler şaşar... :))

Hahah akrep burcu candır ya, biz olmasak dengeler şaşar... :))

hadi bea :27:

konu sahibi, akrep burcuyla ne alakası var yaw, çevrem akrep burcu kaynıyor yok öyle birşey (ben koçum bu arada :D )

kediye yazık olmuş, değil arkadaşım babam gelse atamazdım sokağa, ne yalan söyleyeyim en çok ona üzüldüm.. bu arada hangi ülkedesiniz? yaprak sarması yaptı diyene kadar arkadaşınız yabancı diye düşünmüştüm..

Back
X