Sorun bende mi

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
Benim bir aylık bir ilişkim var.ınteenetten tanıştık ve hiç guvenemiyorum.kendi işi surekli whatsap da.bı kaç kez konuşmalarını yolladı.ben bu kadar whatsap da napılır deyınce.ama ben sorduktan sonra yazmış vs.benımkeyken hiç whatsap msj ı telefon falan gelmiyor.paranoyak mıyım bilmiyorym ama inanmıyorum.iki saattir işi vardı hiç whatsap a girmedi mesela.ev duzenleywcekti.normalde spordayken bile whatsap da.eve esya gelecek dolap yapıyorum demiş en son.ne dolabı yapacak ki esya gelir koyarlar.
Ya surekli whatsap da olup ortadan kayboldugunda giç girmemesindwn supheleniyorum.sizce ne yapmalıyım

Adam surekli whatsap da ıkı saattır ortadada whatsapda da yok.ben guvenemiyorum.manyak mıyım diyorum özetle

Bir erkek için internetten tanıştığı birinin ne kadar önemli olduğu tartışılır bence bağlanma derim

Internetten tanışmada bi gariplik göremiyorum ben vaktinin çoğunu nette geçiriyor insanlar.madem kötü ne işleri var demi

Adamın işi whatsappta derken? Nasıl bir işmiş ki o?
Ayrıyetten hiç tekin biri gibi gelmedi.
Ne güzel ilişkinin daha başında böyle tuhaflık sezmişin neden kafanı yoruyorsun ki arkadaşım bırak ve rahatla.

Muhendıs kendi firması.canım benim ben herkese bunu yapıom.sacmalıyo muyum diye soruom.buna da yapmayayım diye.bu arada benimleyken teli hep ortada.hiç saklamaz

Muhendıs kendi firması.canım benim ben herkese bunu yapıom.sacmalıyo muyum diye soruom.buna da yapmayayım diye.bu arada benimleyken teli hep ortada.hiç saklamaz

Bilemiyorum pek bilgi de vermemişsin ama tedirgin olduysan vardır birşey.
Biraz daha tanımaya çalış öyleyse ama samimi olmadan hareketlerini ölçüp tartarak.

paranoya mı yaptınız ne sürekli whatsapp ına bakıyorsunuz güvenmiyorsanız bitirin bence ilişkinin en önemli şeyi güvendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…