- Konu Sahibi gurbetellerde94
Bende öyleyim ve seni çok iyi anlıyorumSevmediğimden değil ki yada saygı duymadığımdan. Adama bayılıyorum ama sinirlenince duramıyorum maalesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim ve seni çok iyi anlıyorumSevmediğimden değil ki yada saygı duymadığımdan. Adama bayılıyorum ama sinirlenince duramıyorum maalesef![]()
Benimde çok sinirli çabuk parlayan bir yapım vardır da ağzımdan çıkanı kulağım duyar
çok sinirli olmak küfür ve hakarete bahane değildir
Haklısınız bende sevmiyorum ki bu huyumu. Onu kırmak istemiyorum ki. Ama bazen kaçıyor ağzımdan.Benimde çok sinirli çabuk parlayan bir yapım vardır da ağzımdan çıkanı kulağım duyar
Benimde çok sinirli çabuk parlayan bir yapım vardır da ağzımdan çıkanı kulağım duyar
öyleyse bir kulak burun boğaz doktorunaIst bizim duymuyor sıkıntı orada
ya onun yapısı da sen gibi olsaydı karşılıklı küfürleşip birbirinize etmediğiniz hakaret küfür kalmazdıHaklısınız bende sevmiyorum ki bu huyumu. Onu kırmak istemiyorum ki. Ama bazen kaçıyor ağzımdan.
Bunun dışında başka bir sorunumuz yok kiBence uyumlu değilsiniz.
O aşırı kibar sevgilin susar susar bir gün patlar emin ol.
O böyle ezilip büzüldükçe sen daha da gürleyeceksin ne de olsa alttan alıyor diye.
Bu sinir anında küfürlere sığınmak tavsiyelerle yenilecek birşey değil.
Bunun dışında başka bir sorunumuz yok ki
Çok Biliyosun aslında hiç bişe bilmiyosun ... KBB ile cozulcek birsey değil bu.. Psikolog desteği psikiyatri daha mantıklı bunu da zaten biliyoruz oyüzden bu kadar ters cevap vermenize gerek yok insanlar çözüm için yaziyoröyleyse bir kulak burun boğaz doktoruna
ve yahut psikolağa gitmeye ne dersiniz
böylece sorun halledilmiş olur
Çok nadir kavga ediyoruz. Ondan sorun olmuyor.Sence bu küçük bir sorun mu?
Etrafımda böyle bir örnek var bu yüzden o uyarıları yaptım.
Hanımlar sakinCok
Çok Biliyosun aslında hiç bişe bilmiyosun ... KBB ile cozulcek birsey değil bu.. Psikolog desteği psikiyatri daha mantıklı bunu da zaten biliyoruz oyüzden bu kadar ters cevap vermenize gerek yok insanlar çözüm için yaziyor
İnsanlar bir yandan haklı benimki o kadar alttan alıyor ki ben yüz buluyorum biraz. Ama onunda kuralları vardır bende ona uyarım yani.Bende bazen çok çabuk atar la ni yorum ama sevdiğim insan lara susmayi öğrendim ...
Aslında normalde kibar bir insanım. Ama bazen takıldığım ufak şeylerde bir anda çıldırıyorum. Herkese karşı ona özel değil.