• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun bende.

rakbenadam

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
580
471
303
33
Hayata tutunmaya çalışan bi insanım..
Derdim birçok insanın derdine kıyasla küçücük kalır,dağına göre kar hesabı..
İnsanlarla iletişimim kopuk..bi türlü sağlayamıyorum
Burcumun kararsızlığı üstümde cok cok etkisi var siyah beyaz gibi net olamıyorum hiçbir konuda,griyim hep.
Dışardan bakılınca fettan biri gibi görünsem de özümde çok safımdır.
Arkadaş ortamında sessiz konuşmayan sürekli gülen asosyal insanlar vardır ya biri benim.
Yeni bi ortama girdiğim de pısırık kaldığım için ertesi gün yine o ortam toplanıldığında biz bulusuyoruz sen de gel diyen olmuyor hiç,bunun sebebi konuşmamamdır büyük ihtimalle ama konuşcak konu bulamıyorum malesef..ya da bi laf söylediğim de dinlenilmiyorum.. Aranılan insan nasıl olunur arkadaşlar,ortam da ne konuşulur?

Diğer sorunumda tabi ki takıntılı bir insanım,kafamı bişeye takıp takıp kendimi parçalıyorum sonra da takıntılı olduğum için kendime çok kızıyorum.

Kafamı bi türlü toplayıp yeni bişeyler öğrenemiyorum bu yüzden sınavlarım kötü . Beyne format atmak gibi bişey yok mu?
Bana akıl verin kızlar =)

Biraz pskilojik birazda karakter meselesi olabilir her insan ortamda aranan kisi olamaz taktikle bunu yapmaya calismaaak bana yapmacik geliyo ve anlasiliyor dikkat cekmeye calistigi ve itici oluyor oyuzden asiri degismeye calismak yerine kucuk bi kac yenilik isini gorecektir yardim alarak belki daha profesyonel olarak

Kendinizi olmadığınız bir kalıba sokmaya çalışmayın. İnsanlar sizi beğensin, arkadaşlık kursunlar diye çabalamaktan vazgeçin, o zaman başka tarzda insanlarla iletişiminiz olabilir.

Insanlari dusunmeden hareket et ve konus. Her seyden konusabilirsin. Böyle dene ondan sonra devami gelir..

Bitek kendini dusun , insanlari dusunerek hareket etme .

Burcum terazi :)

Kendime kalırsam kimseyle konuşmak istemiyorum ama yanımda insanlar olsun istiyorum,yalnız kalma korkum var.aa bu kız tek başına oturuyo demesinler istiyorum.Evet dedirtmiyorum da ama bulunduğum ortam da bana uymuyor.Kimse uymuyor.
En basitinden siyaset çok konuşuluyor ve arkadaşlarım bi kesimi solcu diğeri sağcı ben bu konu da bile arada kalıyorum iki tarafta haklı,onda bile kesin görüşüm yok.Ben zaten 22 yıldır akışına bıraktığımdan bunlar oluyor.Aşırı bi insan değilim -bence- ama çevre beni uçlarda gören bi insan olarak görüyor.

İçim dışım bir değil.Şöyle dışardan görene göre çok sosyalim ortamı var içiyor şu ayağı bu ayağı var gibi görünsem de tam bi ev kızıyım gibi.

Uçlarda yaşayan insanlar için normal insanken ev kızları diye nitelendirdiğim kız ortamına göre de uçlarda bi kızım.

Anlatabildim mi bilmiyorum ama herkes bana değişik olduğumu söyler,ben de bişeyler var ama ben de çözemedim.

Hiaaa ben de teraziyim haksizlim etme burcumuza:KK51:

acaba ortamdan memnun olmadigini zannettikleri icin cagirmiyor olabilirler mi tekrardan.
bir de konular hakkinda bilgin yoksa pasif kalman normal sen bilgi sahibi oldugun bir konuyu anlatmaya basla o zaman seni dinlerler. Gundemi takip et mesela, yenk cikan romanlari tavsiye et arkadaslarina ... once kendini gelistirmekle basla ise.

Bildiğimi aktaramıyorum yahu o an aklıma gelmiyor sonradan şunu deseydim diye düşünüyorum kitap filan cok okuyorum zaten bi konu hakkında fikrim varsa bile söylemiyorum dinlenilmiyorum diye. vallahi burcun en kötü özellikleri ben de toplanmış.

Burcum terazi :)

Kendime kalırsam kimseyle konuşmak istemiyorum ama yanımda insanlar olsun istiyorum,yalnız kalma korkum var.aa bu kız tek başına oturuyo demesinler istiyorum.Evet dedirtmiyorum da ama bulunduğum ortam da bana uymuyor.Kimse uymuyor.
En basitinden siyaset çok konuşuluyor ve arkadaşlarım bi kesimi solcu diğeri sağcı ben bu konu da bile arada kalıyorum iki tarafta haklı,onda bile kesin görüşüm yok.Ben zaten 22 yıldır akışına bıraktığımdan bunlar oluyor.Aşırı bi insan değilim -bence- ama çevre beni uçlarda gören bi insan olarak görüyor.

İçim dışım bir değil.Şöyle dışardan görene göre çok sosyalim ortamı var içiyor şu ayağı bu ayağı var gibi görünsem de tam bi ev kızıyım gibi.

Uçlarda yaşayan insanlar için normal insanken ev kızları diye nitelendirdiğim kız ortamına göre de uçlarda bi kızım.

Anlatabildim mi bilmiyorum ama herkes bana değişik olduğumu söyler,ben de bişeyler var ama ben de çözemedim.

Sen terazi burcuysan ben neyim ben terazi burcuysam sen nesin o_O bu soylediklerinin tam tersi mevcut ben de. Durum burçla alakali değil sanırım.

yanlis anlasilmaktan korkma, kendin gibi olmaya calis..seni seven her turlu sen oldugun icin sevecektir. sevmeyenlerin hayatinda isi yok zaten.

senin yanlis yaptigin nokta su.
Sen kimse beni yanliz gormesin diye bi grubun yanina sokuluyosun ve bos bos bakiyosun.
Boylece digerlerinin gozunde direk su etkiyi yaratiyosun: pisirik.
Onun yerine varya, tek basina otur.
Telefonla ugras kulaginada bi kulakcalik al muzik dinle.
Boylece herkesin gozunde pisirik yerine esrarengiz bi kisilik olursun.
Filmlerdede gormedinmi hic, yeni gelen kisi havali havali tek basina biyere oturur.
Ve butun gozler onda olur, cozmeye calisirlar.

karşındakinin de senin gibi bir kul olduğunu, aslında senden hiç farkı olmadıgını aklından çıkarma.

Sosyal fobin de olabilir. Toplum icindeyken heyecanlaniyor musun, terliyor musun, kalbin carpiyor mu? İnsanlarin senin hakkinda ne düşündüklerini fazla onemsiyor musun?

Seni çok iyi anlıyorum aslında cevrendeki kişilerin senden bi farkı yok sadece dikkat cekmeyi biliyorlar kendi dunyalarinada belki senden daha beterlerdir tek yapman kendine bi haber bul ne bileyim gitar çalmayı öğrenmek gibi yani seninde zevk aldığın birşeyde seninle aynı fikirde olan insanlar la tanış onlarla sohbet et bence senin içine girdigin arkadaş cevrendeki sana göre değil yada kendini ifade edemiyorum bak sen yeni arkadaş yeni şeyler yaparken arkadaşlarından bunu heyecanla anlat kendini çek tavrın hep ben daha bilgili ve yanlız değilim yani site muhtaç değilim olsun ve bunu onlara hissettir bak o zaman peşinde nasıl dolaşıyor ve ulasilamaz oluyorsun söyleyeceğim çok şey var ama yazmayı beceremiyorum

Ya benim yazdıklarım neden hep yanlış gösteriyor? ??doğru yazıyorum ama gönderdikten sonra yazdiklarimi bende anlamıyorum

Ya evet toplumda konuşamıyorum aslında.ilginç bişey yaşadım diyelim bunu aktaramıyorum,aktarsam herkes normal bişeymiş gibi bakıyo hani şu fıkrasına gülünmeyen adam gibi bişeyim. :D Önemsemeyeyim diyorum ama çok önemsiyorum ben herkesi,aileme vermediğim değeri elaleme veriyorum ya böyle boğazlayasım geliyo kendimi..

Insanlari cok onemsediginde veya bir gruba dahil olmak icin ozel bir caba gosterdiginde ister istemez hareketlerin yapaylasir. Gulusun bile sahte gibi gorunur, bu da o ortamda mutsuz ve gergin gorunmene neden olur. O yuzden oncelikle ortamda rahat olmaya çalış, konusurken kafanda cumleleri toparlama calisma, seri bir sekilde kendi kendine anlatir gibi anlat soylemek istediklerini. Mumkun oldugunca dogal ol, dogal insanlari herkes oyle ya da boyle sever ;)

Back
X