- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Merhaba Hanımlar
Sizi hep gereksiz sorunlarımla mesgul ediyorum yani siz oyle diyorsunuz
ama bu defaki galiba ciddi
sevgili eşimle her tartısmamızda sesini yukseltiyor.
aslinda oyle biridir ki romantiktir ev islerinde yardim eder insanlarin icinde surekli beni yüceltir arar sorar gezdirir vs.. neyse
Ben bugun evde degilim annemlerin yanina geldim basit bir konu icin hemen sesini yukselti ve bana salak,aptal ws.. cumleler sarfetti cok uzuldum.
Daha sonra onu diyen senmisin diyerek Ben ondan daha cok o tur laflar ettim suan cok uzgunum basit bir konuda tartışma bile degil hemen bu laf edilirmi en ufak birseye ses yukseltilirmi?
Ben hala buyumemisim cocukmusum bu lafta cabası.....
Konustum bu konuyu daha onceleri
ama hep özur dileyip sinirden borclardan ondan diyip kapatiyor.sonra ozur dilese bile o an bozuluyor moralim...
napmaliyim? konusmak fayda etmeyen bu adama ??????
Sizi hep gereksiz sorunlarımla mesgul ediyorum yani siz oyle diyorsunuz

ama bu defaki galiba ciddi
sevgili eşimle her tartısmamızda sesini yukseltiyor.
aslinda oyle biridir ki romantiktir ev islerinde yardim eder insanlarin icinde surekli beni yüceltir arar sorar gezdirir vs.. neyse
Ben bugun evde degilim annemlerin yanina geldim basit bir konu icin hemen sesini yukselti ve bana salak,aptal ws.. cumleler sarfetti cok uzuldum.
Daha sonra onu diyen senmisin diyerek Ben ondan daha cok o tur laflar ettim suan cok uzgunum basit bir konuda tartışma bile degil hemen bu laf edilirmi en ufak birseye ses yukseltilirmi?
Ben hala buyumemisim cocukmusum bu lafta cabası.....
Konustum bu konuyu daha onceleri
ama hep özur dileyip sinirden borclardan ondan diyip kapatiyor.sonra ozur dilese bile o an bozuluyor moralim...
napmaliyim? konusmak fayda etmeyen bu adama ??????