• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun bendemi...

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
Slm arkadaslar yurtdisindayim ben öncelikle bunu söyleyeyim...
Konum şöyle...Benim yasadigim der kücük bir yer burda 2 arkadasim var gecen hafta sonu bi arkadasim aradi canim sende gel parka gidelim dedi tamm dedim Kizim 2 yasinda aldim gittim...
Gittigimde henüz gelmemislerdi benim evime daha önce gelen bi kadin vardi bu kadinin bas C öyle bahsedicem ...biraz sohbet ettik 10 dk kadar C abla ile sonra bnim arkadaslarimdan E geldi C ablayi ilk kez parkta gördü biraz sordu konustular bnde sustum onlari dinledim sonra E Kadina (C ablYa) dediki nerelisin C abla yerini söyledi E hemen AAA Bizim diger Arkadas icin R de orali taniyomusun dedi C ablada benim R ile aram iyi degil zaten burda bi onunla aram iyi degil dedi husumetim var dedi biraz daha konustular gitti kadin ..diger arkadasimiz R geldi gelir gelmezde E hemen gidip yetistirdi senin icin C abla böyle böyle dedi diye...bn E ile bas basa kalinca keske R söylemeseydin ne gerek vardi R zaten bilior o kadin onun arkasindan konusuo ...Sonra Eve Ben erken geldim R beni aradi Canim bi daha biri benim icin bir sey dese savun beni dedi..bende benlik bir sey yok E ve C konusuyordu ben ordaydim sadece keske C öyle bi sey demeseydi hadi o söyledi E ne gerek var sana söyledi neymis E nin zoruna gitmis...ben E yi aradim diyecektim ki beni laflara koymayin dedimde E bi bagiriyo Canim R benim arkadasim tabki söyleyecem hem daha önce konusuyordun falan filan yok sen ne demek istiyorsun senin derdin ne konuyu niye büyütüyorsun falan ..bu kiza simdi nasil davranayim sasirdim kaldi m ...

Hiç karışma azcikda mesafe koy o lafı yetistirene

Back
X