Sorun bendemi...

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
Slm arkadaslar yurtdisindayim ben öncelikle bunu söyleyeyim...
Konum şöyle...Benim yasadigim der kücük bir yer burda 2 arkadasim var gecen hafta sonu bi arkadasim aradi canim sende gel parka gidelim dedi tamm dedim Kizim 2 yasinda aldim gittim...
Gittigimde henüz gelmemislerdi benim evime daha önce gelen bi kadin vardi bu kadinin bas C öyle bahsedicem ...biraz sohbet ettik 10 dk kadar C abla ile sonra bnim arkadaslarimdan E geldi C ablayi ilk kez parkta gördü biraz sordu konustular bnde sustum onlari dinledim sonra E Kadina (C ablYa) dediki nerelisin C abla yerini söyledi E hemen AAA Bizim diger Arkadas icin R de orali taniyomusun dedi C ablada benim R ile aram iyi degil zaten burda bi onunla aram iyi degil dedi husumetim var dedi biraz daha konustular gitti kadin ..diger arkadasimiz R geldi gelir gelmezde E hemen gidip yetistirdi senin icin C abla böyle böyle dedi diye...bn E ile bas basa kalinca keske R söylemeseydin ne gerek vardi R zaten bilior o kadin onun arkasindan konusuo ...Sonra Eve Ben erken geldim R beni aradi Canim bi daha biri benim icin bir sey dese savun beni dedi..bende benlik bir sey yok E ve C konusuyordu ben ordaydim sadece keske C öyle bi sey demeseydi hadi o söyledi E ne gerek var sana söyledi neymis E nin zoruna gitmis...ben E yi aradim diyecektim ki beni laflara koymayin dedimde E bi bagiriyo Canim R benim arkadasim tabki söyleyecem hem daha önce konusuyordun falan filan yok sen ne demek istiyorsun senin derdin ne konuyu niye büyütüyorsun falan ..bu kiza simdi nasil davranayim sasirdim kaldi m ...

Hiç karışma azcikda mesafe koy o lafı yetistirene

Back
X