sorun benim

• Konu Sahibi Konu Sahibi were
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

were

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
48
0
36
Ankara
merhabalar şimdi konuları okurken genelde kadınlar eşlerden şikayetçi;onların isteksizliğinden bizim evliliğimizdede sorun benim.Cinselligi ayda 1-2 defa sorunsuz yapabiliyorum digerlerinde hep isteksizim eşim çok dertli bu halimden çok hassas bir insanım herşeyi kafasına takıp kendi kendime üzülürüm buda geceye diger olayları etkiler bu olay psikolojik bir olay olduğu için her zaman olması mümkün olmuyor ama bu aralar iyice isyanlarda eşim olayın diger boyutlara taşınması korkutmuyor değil elbette ama kendimi nasıl rahatlatıp bu olaya adapte olmalıyım onu bilmiyorum bu olay eşimde çok stres yapıyor sinirli, gergin kendimce bir çözüm bulmalıyım yardımcı olurmusunuz

valla kendin için istemiyor olabilrsin ama eşin için yapmak zorundasın, eşin şuan asabi, sinirli.. ama ilerleyen dönemlerde daha farklı yerlere kadar gidebilir bu olay ve cok farklı sorunlar yaratabilir...
ayrıca cinsellikten zevk almadıgınızı eşinize söylemeniz çok büyük bir hata... bu sözden etkilenip onunda cinsellikten sogumasına neden olabilirisiniz, sonrada eşim istemiyor diye bu kez siz ağlarsınızzz

Ne kadarlık evlisiniz canım ? Bak, eşini bu konuda memnun etmen gerekir, çünkü siz evlisiniz.
Yani, hani sevgili olsanız böyle bir zorunluluğun yok, gitsin adam başka yerde yapsın. Ama şimdi evliyken başkasıyla yapamayacağına göre ?

Kendini suclu hissetme sakın. Bu durumun derinine inilmesi gerekiyor, mutlaka bir uzmandan yardım almalısın. Burda bizim vereceğimiz öneriler senin hata yapmana sebep olabilir. Kendini gaza getirebilirsin, kendini yetersiz hissedebilirsin vs vs.

Asla eşini memnun etmek gibi bir zorunluluğun yok, cinsellik bir rahatlama bicimidir, olsa olsa kendini tatmin edemezsin.

Eşini memnun etmen gerektiği için değil, sağlıklı ve düzenli bir cinsel hayat her bakımdan sana da iyi geleceği ve güzel birşey olduğu için bunu aşman gerekiyor.
Mesajından anladığım kadarıyla biraz hassas ve kırılgan, biraz endişeli bir yapın var ve bir şekilde canını sıkan birşey varsa cinselliğe konsantre olamıyorsun. Cinsellikten başka da zararları var bu stresli halinin sana. Anksiyete diyorlar buna tıp dilinde. Bir uzaman yardımı alırsan hem stresten kurtulursun hem cinsel hayatınız düzene girer.

açtığınız tüm konuları okudum
genel olarak -bence- sorunlu bir psikolojiniz var
cinsellik psikolojinizi bozan birşey değil,
sadece bozuk ruh sağlığınızın sonuçlarından biri..
bir sonuç yani..

psikologa gitmelisiniz kesinlikle..

En az 10 konu açmış, onunda da yardım istiyor msj sayısı 45. Konuyu acıp 4 cümle yazan insanların konusuna yorum yaptığımda kendimi kandırılmış hissediyorum :)

Benim de tedavi olmam lazım ahahahahha

bütün yazdıgın yorumlar dıkkatımı cekıyorda ılgımı cektı kusura bakmayın sız cokmu 4 dortluksunuz yada yüksek lısansmı yaptınız:)

9 yıllık evliyim insanınız hangimizin hayatından kötü badireler geçmedi bu olaylar insanı mutlaka yıprattı etkilenmemek mümkün değil robot değiliz çünkü vücut bütün çalışıyor elbette olaylar hem fiziksel hemde psikolojik yoruyor elbette eleştirileriniz çok acımaz gerçketen hepiniz için demiyorum ama bazen çok abarttığınız oluyor yorum yapma gibi bir zorunluluğunuz yok elbette zorla bir durum var ama bura ne kimsenin birbirini aşağılamaya nede suçlamaya hakkı yok

topicinizde şahsınıza yazılan aşağılıyıcı, suçlayıcı bir tane bile mesaj yok..
burada kimse sizin kötülüğünüz için yazmaz
hepimiz iyi niyetli, diğergam kadınlarız
yoksa neden hiç tanımadığımız birinin derdiyle dertlenelim, ona yardımcı olmaya çalışalım
babamızın düşmanı mısınız sizi üzmeye çalışacağız?

ayrıca bir topic açıyorsanız, gelecek her türlü eleştiriyi yapıcı kabul etmeli, beslenmeye layık gördüklerinizden beslenmeli,
değersiz bulduklarınızı kaale almamalısınız
topic açıp, size yazmaya değer bulup emek verip yazan insalara "acımasızsınız" demek anlamlı değil..

Sizi aşağılamadık ki? Bir tane küçük düşürücü yorum gösterin.... Suçlamadık, yardım etmeye çalıştık.

Acilen bir uzmana görünmeniz faydanıza

cinsellik karsılıklı rahat biçim de yaşanan bir olay değilmidir
bir yerde okumuştum kadın kendini cinsel anlam da rahat hissederse yapamıyacağı sey yoktur diye
eşin bu konuda sana gereken güveni ve rahatlığı verebiliyor mu peki
sen ve eşin önce bu durumu aranız da konusmalısınız sonra doktora gitmelisiniz
onun senden istekleri varsa seninde ondan beklentilerin olmalı bence

canım bence bır psıkologdan yardım almalısın .
ruh saglıgınız bozuk olabılır
oldukca hassas bır yapınız oldugundan bahsettıgınız
esınız sızı kıracak bırsey yapsa bıle esınıze karsı
kın gudebılırsınız de .bunun sonucu esınızı boyle yaparak
cezalandırmak ıstıyorda olabılırsınız .
asamadagınız kafanızı yoran sorunlarınız vardır muhtemelen .
kesınlıkle bır psıkologdan yardım alın .

şöyle evlendigimizden beri eşim bu konu ile ilgili yeterli özeni gösterdi. Çoğu zaman dolduğu zamanlar oldu elbette diğer mesajlarıma bakanlar okumuştur mutlaka abim ve eşim arasında geçen olay beni çok yıprattı normalde de hassas olan ben bu olayla daha fazla kırıldım ,hassaslaştım ceza değildi eşime belki ama bu konu yıllardır bazen yoğun bazen de daha hafif evliliğimin içinde oldu bu olaydan sonra daha da isteksiz hale geldim bir dönem kısa süreli yardım aldım sonra kendim çabalamak için bıraktım şuan o olayların izleri varmıı evet zaman zaman oluyor eskisi kadar takmıyorum çünkü sağlığım elden gidiyor şuan gögsümde kist çıktı onunla uğraşıyorum o yüzden biraz daha kendimi telkin etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…