Sorun büyük arkadaşlar Yardım!!!

SABIRRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
32
1
28
İstanbul
ben klübü takip ediyordum üye olup bende derdimi söylemek istedim .ark utanıyorum ama eşimin cinsel organında yaralar cıkıyo tedavi görüyo ama bana acıklama yapmıyor yara geçiyor tekrar başlıyor bana bulaşırmı ve bu olay bizde stress ve sinir yapıyor yardımlarınız için teşekkürler..

tatlim yara dedigin sey sigil yada sivilce gibi seylermi..TEDAVi sekli nasil kremmi yaktirmami aciklasana biraz....

çok fazla bilgi sahibi olmamakla birlikte siğil olabilir ve bulaşıcıdır , büyük ihtimal çıktıkça doktora gidiyor doktor yakıyor onları kremle de tedavisi olduğunu da duymuştum. ve evet bulaşıcı ve bayanlar bu konuda daha hassas hemen ne olduğunu eşinle açıkça konuşup sende tedbirini almalısın yoksa bir bayanda daha büyük sorunlara yol açabilir...tabi eğer siğilse

çok fazla bilgi sahibi olmamakla birlikte siğil olabilir ve bulaşıcıdır , büyük ihtimal çıktıkça doktora gidiyor doktor yakıyor onları kremle de tedavisi olduğunu da duymuştum. ve evet bulaşıcı ve bayanlar bu konuda daha hassas hemen ne olduğunu eşinle açıkça konuşup sende tedbirini almalısın yoksa bir bayanda daha büyük sorunlara yol açabilir...tabi eğer siğilse

evet canım krem kullanıyo cıktıkca doktara evet siğil sivilce değil bana acıklamıyo tabiki ama sinir yapıyo ben önemsememiştim ama konuşmak istemiyo hassas yani öle olmasınıda doğal karşılıyom korkuyorumda

evet canım krem kullanıyo cıktıkca doktara evet siğil sivilce değil bana acıklamıyo tabiki ama sinir yapıyo ben önemsememiştim ama konuşmak istemiyo hassas yani öle olmasınıda doğal karşılıyom korkuyorumda

arkadaşım maksadım seni korkutmak değil ama düzgünce tedavisini olsun eşin ve sana bulaştırmamak için elinden geleni yapsın , çünkü bu siğillerin de türleri ver ve iyi huyları kötü huyları da var ve eğer kadına bulaşırsa rahim kanserine kadar yolu var diye biliyorum

dediğim gibi maksadım seni korkutmak değil ama en kötüsünü bil ki ona göre tedbirini alırsın

arkadaşların dediği gibi siğildir.
Muhtemelen Hpv dir. Son derece bulaşıcı ve tekrar eden bir rahatsızlıktır.
Sadece cinsel yolla , temasla bulaşır.
Bu virüsü taşıyan biriyle aynı klozete oturduğunuzda bulaşma riski vardır.
Pek çok tipi vardır ve bazı tipleri çok agresiftir.
Tamamen hiç bir zaman geçmez ve zaman zaman tekrarlar.
Kişi virüsü ömür boyu taşır.
Bence eşinizle bu durumu mutlaka konuşun, size mutlaka bilgi vermeli.
Çocuğunuz var mı bilemem ama eğer Hpv ise sizin için gebelikte de risk olabilir
Umarım daha basit birşeydir. .

ben klübü takip ediyordum üye olup bende derdimi söylemek istedim .ark utanıyorum ama eşimin cinsel organında yaralar cıkıyo tedavi görüyo ama bana acıklama yapmıyor yara geçiyor tekrar başlıyor bana bulaşırmı ve bu olay bizde stress ve sinir yapıyor yardımlarınız için teşekkürler..

canım onlar normaldede çıkıyormu bilmem ama genelde baska hasta bir bayanla birlikte olan erkekte çıkar ve yaktırmadıkça bildiğim kadarıyla tekrar eder ayrıca bulaşıcıdr hem ilşki için hemde birlikte jilet felan kullanmayın

Evet sigillere hpv virüsü neden oluyo biliyosunuzdur..TATLIM smer testini yaptiriyomusun yaptir bu durumda hemen

Böyle bir durumu eşinizin sizinle paylaşmaması doğru değil.
Risk altında olabilirsiniz.
Umarım daha basit bir durumdur ama mutlaka işin doğrusunu öğrenmeniz gerekli bence.
Bu konuda internette resimler de var.
Bir bakın eşinizdeki yaralara benziyor mu.

Son düzenleme:
canım eşin seni koruyacağına neden sana tam olarak hastalığının ne olduğunu anlatmıyorki,
acaba eşinin doktoruna gitsen sana bilgi verirmi, korunmam için neler yapmalıyım banada bulaşırmı falan diye sorsan.
ayrıca sende bir doktora git, Allah korusun bulaşmışsa önlem alırsın tedavi olursun.

aynen cok haklisin cnm...BEN düzenli yaptiriyorum bi seferinde IIId Geldi sonuc kac ay tekrar testler fln allahtan operasyona gerek kalmadanvucudum yendi ama cok üzülmüstüm:ssz:

bendede test sonuçları yanlış çıkmıştı.
Şüpheli bir durum var dendi. Ben tabi o arada internetten iyice araştırdım.
Test tekrarlandı ama o arada benden bir ben gitti. Çok şükür sorun yok, ama laborantı öldürmek istedim.
Smear çok öneml yılda bir yaptırmak lazım.

Son düzenleme:
Smear testi vajinadan kücük bir sürüntüyle alinan örnekle yapiliyo yilda bir kez yaptirilmali..BU testte rahim agzi kanseri icin cok önemli.Cünkü prekansorojen yani

daha kansere dönüsmemis ama kansere dönüsme ihtimali olan hücreler tespit ediliyo..ayrica enfeksiyon mantar vs ne varsa artik..HÜCRELERDEKi BU BOZULMANIN

en önemli nedeni hpv virüsü ve kadinlarin % 80 ömründe en az bir kez karsilasiyor bu virüsle..CINSEL partner arttikca hpv virüsünü kapma riski %25 artiyo..BEKAR larada

yapiliyo bildigim kadariyla uzman bir doktor kizlik zarina zarar vermeden yapabilir..cinselligi daha yasamayan bayanlardada olabilir wc kullanilan ortak esyalardan

da bulasabiliyo...

Smear testi vajinadan kücük bir sürüntüyle alinan örnekle yapiliyo yilda bir kez yaptirilmali..BU testte rahim agzi kanseri icin cok önemli.Cünkü prekansorojen yani

daha kansere dönüsmemis ama kansere dönüsme ihtimali olan hücreler tespit ediliyo..ayrica enfeksiyon mantar vs ne varsa artik..HÜCRELERDEKi BU BOZULMANIN

en önemli nedeni hpv virüsü ve kadinlarin % 80 ömründe en az bir kez karsilasiyor bu virüsle..CINSEL partner arttikca hpv virüsünü kapma riski %25 artiyo..BEKAR larada

yapiliyo bildigim kadariyla uzman bir doktor kizlik zarina zarar vermeden yapabilir..cinselligi daha yasamayan bayanlardada olabilir wc kullanilan ortak esyalardan

da bulasabiliyo...

hımm teşekkürler bilgi için peki can yakıyormu bu test?

hayir tatlim kulak cöpü gibi bisey düsün vajinaya dokunduruyo sadece öyle kazima yada nebilim parca alma fln yok...

kızlar cok kötüyüm ben önce önemsiz bişe sandım hani cıkar ya sivilce gbi baktım sonra tekrarlıyo krem kullanıyo yaktırıyo sanki banada bagırıyo ayrı yatmaya bende beni sevmediğini düşündüm kavga ettik snra yaram var dedi bugun anladım konuyu cunku acıklamıyo uzaklasmaya calısıyo bende yanlış anlamaya basladım beni sevmiyo baskası var felan bebeğim yok yeni evliyiz eşimi cok seviyorum :(((

Back
X