Sorun büyük arkadaşlar Yardım!!!

aynen cok haklisin cnm...BEN düzenli yaptiriyorum bi seferinde IIId Geldi sonuc kac ay tekrar testler fln allahtan operasyona gerek kalmadanvucudum yendi ama cok üzülmüstüm:ssz:

2011 ocak ayında yaptırdığım test temiz çıkmıştı.Sonra başka birşey için ağustosta gittiğimde dr yine smear yaptı.Ve %90 kansere çevirebilir hücre bozukluğu tespit edildi.8 ay önce tertemizdi şok olduk.Benim operasyonla bölge yakıldı,çok şükür kurtuldum ama 6 ayda bir smear tekrarı yapılıyor.

Son düzenleme:
çok kötüyüm gözyaşlarımı tutamıyorum

öyle yapma ama illa kötü olucak diye birşey yok bak, arkadaşıma da eşinden bulaştı hpv testi yapıldı iyi olandan çıktı şu anda bir sorun yok, doktoru hamile kalmak istediğinde bilgi ver kontrollü gidelim demiş o kadar , ama sadece ihmal etme ve sürekli kontorolleri,ne git ve eşinde tabi ki... senden uzaklaşmak ayrı yatmak çözüm değil çünkü, birde nasıl bulaştığını öğren derim

Sana nasıl açıklama yapmaz anlamıyorum bu ne sorumsuzluk sonuçta bu durum seni de ilgilendiriyor. Açık açık anlatsa sende önlemini almış olursun şimdi tahminlerle beynini yiyor bu durum. Beraber Dr. a gitmelisiniz bence bu durumun cinsel hayatınızı nasıl etkileyebileceğini senin sağlığına ne gibi zararları olduğunu sormalısınız. Eşine söyle araştırdım de en basit bir durumda bile kadında hastalığa neden oluyormuş de. Mesela ben de mantar olsa seni bile etkiler sana bulaştırabilirim de yani bu işin kadını erkeği olmaz önemlimizi alalım sonra başımız ağrımasın dersin

Sana nasıl açıklama yapmaz anlamıyorum bu ne sorumsuzluk sonuçta bu durum seni de ilgilendiriyor. Açık açık anlatsa sende önlemini almış olursun şimdi tahminlerle beynini yiyor bu durum. Beraber Dr. a gitmelisiniz bence bu durumun cinsel hayatınızı nasıl etkileyebileceğini senin sağlığına ne gibi zararları olduğunu sormalısınız. Eşine söyle araştırdım de en basit bir durumda bile kadında hastalığa neden oluyormuş de. Mesela ben de mantar olsa seni bile etkiler sana bulaştırabilirim de yani bu işin kadını erkeği olmaz önemlimizi alalım sonra başımız ağrımasın dersin

arkadaş haklı. sizinde sağlığınız söz konusu..bu nasıl bir sorumsuzluktur. hastalığı neyse size söylemek zorunda..

kızlar cok kötüyüm ben önce önemsiz bişe sandım hani cıkar ya sivilce gbi baktım sonra tekrarlıyo krem kullanıyo yaktırıyo sanki banada bagırıyo ayrı yatmaya bende beni sevmediğini düşündüm kavga ettik snra yaram var dedi bugun anladım konuyu cunku acıklamıyo uzaklasmaya calısıyo bende yanlış anlamaya basladım beni sevmiyo baskası var felan bebeğim yok yeni evliyiz eşimi cok seviyorum :(((

Canım eşinle konuşmalısın.
Muhtemelen bekarlığında kaptığı birşey bu.
Daha yeni evliymişsiniz, başka şeyler aklına getirme.
Ama doktora beraber gitmelisiniz.
Durumu tam olarak netliğe kavuşturmalısınız.
Kadınlar için gerçekten tehlikeli olan türleri var.
Eşin tedaviye başlasada bu arada sanada bulaştırmış olabilir.
Test yaptırmalısın mutlaka.
eğer bulaşmadıysa aşısını olursun en azından.
Sakın yakınlaşalım diye ısrar etme hatta durumun tam olarak ne olduğunu öğrenmeden asla yaklaşmasına da müsade etme.

Son düzenleme:
bunu illaki yeni kaptı diye birşey yok belki yıllar önce kaptı ama bağışıklık sistemi şimdi zayıfladığı için şimdi kendini gösterdi , eşin kendine dikkat etsin yediklerine de , sağlıklı beslensin bir süre özen gösterin

ya benle paylaşmıyoki uzaklaşıyo yara var diyo insan konuşur ne yapmamız gerekiyo diye bilmiyorum bu konularda hiç bi fikrim yok suan tek bildiğim hemen bi kontrol için randevu almak

ya benle paylaşmıyoki uzaklaşıyo yara var diyo insan konuşur ne yapmamız gerekiyo diye bilmiyorum bu konularda hiç bi fikrim yok suan tek bildiğim hemen bi kontrol için randevu almak
doktorundan randevu alın ve gidip konuşun haberi olmasın..

Son düzenleme:
ben klübü takip ediyordum üye olup bende derdimi söylemek istedim .ark utanıyorum ama eşimin cinsel organında yaralar cıkıyo tedavi görüyo ama bana acıklama yapmıyor yara geçiyor tekrar başlıyor bana bulaşırmı ve bu olay bizde stress ve sinir yapıyor yardımlarınız için teşekkürler..

Canim acik acik konusmaniz lazim utanacak bisey yok. Bir sekilde ikna et ya da doktoruyla iletisime gec. Bana bilgi vermiyor korkuyorum falan de. Cunku eger sigil ise kadinlarda cok tehlikeli mazallah sen de kaparsan rahim agzi kanserine kadar yolu var. Cok sikintili tedavi sureci.

Back
X