ayy iyi ozaman:) teşekkürler bilgiler için gerçekten dikkat edilmesi gereken bir konu![]()
rica ederim ne demek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy iyi ozaman:) teşekkürler bilgiler için gerçekten dikkat edilmesi gereken bir konu![]()
aynen cok haklisin cnm...BEN düzenli yaptiriyorum bi seferinde IIId Geldi sonuc kac ay tekrar testler fln allahtan operasyona gerek kalmadanvucudum yendi ama cok üzülmüstüm![]()
çok kötüyüm gözyaşlarımı tutamıyorum
çok kötüyüm gözyaşlarımı tutamıyorum
Sana nasıl açıklama yapmaz anlamıyorum bu ne sorumsuzluk sonuçta bu durum seni de ilgilendiriyor. Açık açık anlatsa sende önlemini almış olursun şimdi tahminlerle beynini yiyor bu durum. Beraber Dr. a gitmelisiniz bence bu durumun cinsel hayatınızı nasıl etkileyebileceğini senin sağlığına ne gibi zararları olduğunu sormalısınız. Eşine söyle araştırdım de en basit bir durumda bile kadında hastalığa neden oluyormuş de. Mesela ben de mantar olsa seni bile etkiler sana bulaştırabilirim de yani bu işin kadını erkeği olmaz önemlimizi alalım sonra başımız ağrımasın dersin
kızlar cok kötüyüm ben önce önemsiz bişe sandım hani cıkar ya sivilce gbi baktım sonra tekrarlıyo krem kullanıyo yaktırıyo sanki banada bagırıyo ayrı yatmaya bende beni sevmediğini düşündüm kavga ettik snra yaram var dedi bugun anladım konuyu cunku acıklamıyo uzaklasmaya calısıyo bende yanlış anlamaya basladım beni sevmiyo baskası var felan bebeğim yok yeni evliyiz eşimi cok seviyorum((
doktorundan randevu alın ve gidip konuşun haberi olmasın..ya benle paylaşmıyoki uzaklaşıyo yara var diyo insan konuşur ne yapmamız gerekiyo diye bilmiyorum bu konularda hiç bi fikrim yok suan tek bildiğim hemen bi kontrol için randevu almak
ben klübü takip ediyordum üye olup bende derdimi söylemek istedim .ark utanıyorum ama eşimin cinsel organında yaralar cıkıyo tedavi görüyo ama bana acıklama yapmıyor yara geçiyor tekrar başlıyor bana bulaşırmı ve bu olay bizde stress ve sinir yapıyor yardımlarınız için teşekkürler..