- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
ben de çıkar gece 3 te dönerdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın benim yaşadığım ortam itibariyle ondan önce de gece 12de dışarıda kaldığım nadirdir. Ben zaten genelde 11de evine giden biriydim. Anlatmak istediğim çok elzem olmadıkça 1 saat daha erken gitmenin bana bir zararı olmadığı. Örnegin dün akşam kuzenim ile açık havada 12ye kadar da oturdum. Kendimi tamamen kısıtladığım bir durum yok. Ama onun hoşlanmadığı bir durumu üst üst e yapmaktan kaçınıyorum. Benim saygı duydum dediğim kısım bu.
Açıkçası kisassa kısas yapmaktansa empati kurup anlamasını isterim. Daha da olmuyorsa oturup konuşurumben de çıkar gece 3 te dönerdim
Koruyacağını düşünüyor sanırımne demek ben erkegim ? Gece basina bir is gelse onu onundeki seymi koruyacak igrenc igrenc muhabbetler![]()
Önceden bu kadar sık olmadığı için hiç müdahele etmedim. Ama artık her gün olmaya başlaması canımı sıktıiliskinin basindan beri böyleydi diyorsunuz , neden 5 yil sonra sorun etmeye basladiniz , en basinda etmeliydiniz, su saatten sonra erkek arkadasiniz hakli bence kusura bakmayin , 5 yil sonra neden degiseyim diye düsünürüm bende .
İşte geç kaldın kuzum müdahale etmek için. Değişmez bu saatten sonra, şimdide degismicek evlenirsen de degismicek. Bunu iyice kabullen ona göre davranÖnceden bu kadar sık olmadığı için hiç müdahele etmedim. Ama artık her gün olmaya başlaması canımı sıktı
Işın ilginç tarafı ben bu konuyu açarken çoğunluğun sorun etmem diyeceğini düşünerek açtım. Burdaki insanların pek çoğu kabul etmeyeceğini söylemesi benim düşüncelerimi güçlendirdi açıkçasıİşte geç kaldın kuzum müdahale etmek için. Değişmez bu saatten sonra, şimdide degismicek evlenirsen de degismicek. Bunu iyice kabullen ona göre davran![]()
Erkek arkadasın demek istiyorki benim hayatım bu gece kusuyum asla değişmez onunla evlenirsen cok geceleri gelmesini beklersin sinir hastası olursun gwce 3. 4 eve gelen erkek ten asla hayır gelmez aile babası olmaz ondan gece gezen adam nerelerde takıldıgı da belli bence sen ayakta uyuyorsun bacım 5 yıldır aynı dimi hic degişmedi? Ben olsam sevgim askım dinlemem yolu gösteririmHerkese merhaba
Benim 5 yıllık bir ilişkim var.
Bizim ilişkinin başından beri anlaşamadığımız bir durum vardı. Konu ise erkek arkadaşımın eve dönüş saatleriydi. Arkadaşları ile görüştükten sonra 3 4 veya 5 gibi dönüyordu. Ben aslında buna memnun olmasam dahi pek ses etmiyordum. Bu arada kendisi de 11den sonrasını pek güvenli bulmadığından saat 11den sonra dışarıda olmamı hoş karşılamıyordu. Ki benim de bu saati geçen gezmelerim nadir olduğundan benimle alakalı bir sorun yaşamıyorduk
Gerek pandemiden dolayı hassas oluşum gerekse de bu eve geç dönmeler benim pek hoşuma gitmediğinden bundan 3 gece önce saat 4 buçukta eve gitmesinden sonra ertesi sabah böyle yapıyor olman benim pek hoşuma gitmiyor diye serzenişte bulundum. Ama sanki bu hiç olmamış gibi konuştuğum sabanın gecesinde yine 3 bucukta gitti. Ben herhangi bir tepkide bulunmadım. Dün gece yine 3te eve gitti. Ve ben bugün bunun hoşuma gitmediğini ve asıl olarak meselenin benim hoşuma gitmediği bir durumu paylaşmama rağmen rahatsızlığımı görmezden gelip üst üste 2 gece daha aynı davranışı sergilemesini doğru bulmadığımı söyledim. Cevaben ise bu yıllardır böyleydi bunu zamanında konuştuk sen ve ben aynı değiliz ben erkeğim benim gece yarısı birşey başıma gelmez gibi savunmalar yaptı.
Akşam dışarı çıktığını haber vermek için aradığında yine aynı konu açıldı ve bak çıkıyorum işte neden lafını sözünü yapıyorsun öf dedi.
Ben çıkmasına vakit geçirmesine fazla tepki veren biri değildim zaten ama karşınızdaki kişinin hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda bunu ertesi 3 gece daha yapar mısınız?
Beni kızdıran durum o saatte dönmesi değil artık beni kızdıran durum hassasiyetine ben bu kadar dikkat ederken onun sanki hiç söylememişim gibi üst üst e bu durumu devam ettirmesi..
Siz bu durumu nasıl karşılardınız ? Kıymetli fikirlerinizi bekliyorum.
Işın ilginç tarafı ben bu konuyu açarken çoğunluğun sorun etmem diyeceğini düşünerek açtım. Burdaki insanların pek çoğu kabul etmeyeceğini söylemesi benim düşüncelerimi güçlendirdi açıkçası