• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eşim... Yardım edin

nazi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
124
0
96
Hollanda
arkadaslar cok moralim bozuk,esimden hic ilgi gormuyorum ,hep ben yanina gidiyom hep ben ilgi gosteriyom,o ise butun gun is te eve gelincede bilgisayarin basinda.........bende ilgi gormuyunce bende bilgisayara kaciyom ama ne kadar da kalsam yine onu dusunuyorum.. ,,,,sanki sadece ihtiyaci olanda yanimda goruyom ou isi bitince yine bilgisayar,,,,,,,,,,,ne yapayim diyorum bende ilgi gostermeyeyim ama olmuyo dayanamiyom ,,,,,,,, simdi bile kusmusuz birbirimize onun umrunda degil bilgisayar yapiyo cok sikildim bu hareketlerindden ufffffffffffffffffff ne yapayim dayanimiyom cok ta seviyom
kalamiyorum onsuzCADIARZUCADIARZU

Son düzenleme:
eşin gelince ilgilenme........
hiç oralı olma...........sende geç tav nin karşısına senden ilgi olmayınca bir eksiklik hissedip belki yanına gelebilir.......belkide fazla ilgin sıkıyordur.........
bırak o senle ilgilensin yada konuşmayı denedinmi neden böyle yapıyorsun diye.......

canım ne cok ilgisiz ol nede çok ilgilen .hiç ilgilenme demıycem kas yapım derken goz cıkarmayalım ALLAH muhafaza.cokta ılgılenmekı hem sıkılmasın hemde kendını gokten ınmıs sanmasın oda senı onemsesın .dengeyı kur onada dank edıcektır noldu bu hatuna artık benı onemsemıyomu dıyıp yanasıcaktır

sorun bilgisayarı yok et canım

bilgisayarı boz nefret ediyorum vaktini bilgisayr basında geçirip
beyinlerinin uyusmasından:oklava:

bi taraf ilgili olunca diğer taraf havalara giriyor canım.kendimden biliyorum.benim eşim çok ilgilidir,boğar beni.bi ara bilgisayar oyununa takılmıştı.ilgilenmiyodu benimle ben hep dibindeydim o zaman.biraz ilgilenme bırak kendi haline.normale döner.

tipik bir erkek modeli başka ne denebilirki herkeste aynı dert ver bir sen değilsin canım ama biraz sende kendini çek devam ederse de etsin bakalım erkekler 7 sinde neyse 70 inde o oluyor nedense hiç değiştirmiyorlar kendilerini hep biz fedakarlık yapalım biz üstlerine düşelim kaydirigubbakcemile

hiç umursama sanki evde yokmuş gibi davran bak nasıl yola gelir

benim eşimde de evliliğimizin ilk aylarında ara televizyona kitlenirdi kalkmazde ben gider ilgisini dağıtsamda devam ederdi aynısını ona yaptım aklı başına geldi

Boz şu bılgısayarı, o olmayınca senın yanına gelır,ozamanda bol bol konusur zaman gecırırsınız.:1hug:

Simdi egri oturalim dogru konusalim...tüm gün ise giden bir insan eve geldigi zaman rahatini istiyor biraz...kafasini dinlemek istiyor...helede erkekler bu konuda zaten cok farkli.
Fazla üstüne gitme bence...:delphin:

Evde bütün gün oturup onu bekleyecegine sende kendine bir is bir ugras bul güzelim. :kahve:

Yurtdisinda yasiyorsun...dil kurslarina, kadin toplantilarina faaliyetlerine git...arkadas komsu edin...Senin hayatin esinden ibaretmi?:delphin:

Bilgisayari saklamakla olmaz bu is

Ilgilenme kendisiyle, konusma, orali bile, olma, çik gez, telle konus, arkadasinla gez, bak bakalim ona deger vermeyince nasil tipis tipis geliyor

Yataga girince de don arkani yat

Simdi egri oturalim dogru konusalim...tüm gün ise giden bir insan eve geldigi zaman rahatini istiyor biraz...kafasini dinlemek istiyor...helede erkekler bu konuda zaten cok farkli.

Evde bütün gün oturup onu bekleyecegine sende kendine bir is bir ugras bul güzelim. :kahve:

Yurtdisinda yasiyorsun...dil kurslarina, kadin toplantilarina faaliyetlerine git...arkadas komsu edin...Senin hayatin esinden ibaretmi?:delphin:

Gülsüm sultan çok doğru demiş..

Hayatını eşine vakfettiğin sürece o senin farkına bile varmayacak canım.. başka uğraşlar bul ki kendine olan gücenin de yerine gelsin sonra eşin düşünsün ne yapsam da bana da vakit ayırsa diyeyerimseniben

Şu nikini de değiştir bence çok çirkin ve rahatsız edici bir nik. Böyle şeylerin şakası olmaz.

Kesinlikle katılıorum..Bebişim biraz büyüsün hemen bi iş bulucam kendime..

canım benim bence ilgilenmemiş gibi yap yan yan bak bişi dediğinde gülerek cevapla hayatından cok memnunmussun gibi davran ama eşinle ilgilenme sadece yanına geldiğinde ilgilen oda gözlerine cok bakma kacır gözlerini bişi vericek mesela sana senbi dön al elindekini alırken önüne dönüp bigisayarınla ilgiler bidaha dön göz kırp sonrada tekrar bilgisayarınla ilgilen
umrunda değilmiş gibi bazen internet basında kahkaha at noldu ne gülüyon deli gari dediğinde :))ya su yoruma güldüm diye gecistir :CüvCüv:nasıl taktik ama bak lafımı dinle bunları uygıula ne hala düşüyo gör herifinikaydirigubbakcemile3

Back
X