Sorun esim

Cocukken yaptigi seyler icin de hesap sorun bence.
Sinirleniyorum bazen ama ya, ne hakla bilmem kac yil onceki mevzulardan dolayi insanlara hesap sorma hakkini kendinizde buluyorsunuz?
Ve ve en onemlisi, bu nasil bir ruh sağlığı?

Tedavi olun. Normalde hep şüpheci davranırım ama eski konularınızda da devamlı dedektifçilik yapıp adama takacak bir sebep bulmuşsunuz. Adamı rahat bırakın yoksa yakında kendi kaldıracak isyan bayrağını zaten

Canınız sıkılmış bence sizin taaa 11 yıl öncesine dönmüşsünüz üşenmeyip nasıl hesap sorayım diyorsunuz yapmayın Allah aşkına 11 günlük aylık olsa felan tamamda hıı evet aldattım mı diyecek derse ona göre yol çizebilecekmisiniz, tamam bir daha olmasın diye kabullenişe mi geçeceksiniz, ve 2013 te evlimiydiniz

Buradan bakınca sorun başkasında gibi duruyor ama siz bilirsiniz 🤔

Bu geçmişe olan kıskançlıkların altında bir nevi masum öfkesi görüyorum. Zamanında yaşayamamışsınız toplum baskısı, tabular derken ama bi bakıyorsunuz kendinizi sakladığınız adam çatır çutur yaşamış. İşin kötüsü siz yaşamış olsanız adam sizle evlenmezdi. Kocayı kıskanmaktan ziyade, ona hasetlenmek, haksızlığa uğramış hissetmek, kandırılmak gibi bir şey.

diğer yorumlarınızı da okudum,kusura bakmayın ama kendini geliştirememiş birisiniz ve kendinize olan güveninizde sıfır,ve böyle olmaya devam ederseniz aileside eşinizde sizi çok ezer.

Back
X