SORUN ESIM

Vala erjekker kahvehanesine takilamayacagina evvelim bizimle idare edicen artik:KK66:
Ben gulme krizine girdim eniste gelince milet desifre olmaktan korkuyor adam direk kadinin nickile dalis yapti:KK66:

Kiz o sinirle yeni hesap alayim derdiyle kim ugrasir

Ama bence anlik ofkeyle eniste hata yapti ben oksam baska bi hesap alir pusuya yatar hanımı gozetlerdim bakim neler dusunuyo neler yapiyo

Ha karinin gublugunu okumusun ha kadiblar kulubundeki jesabini yakalamissin ikiside bir bence

Kiz o sinirle yeni hesap alayim derdiyle kim ugrasir

Ama bence anlik ofkeyle eniste hata yapti ben oksam baska bi hesap alir pusuya yatar hanımı gozetlerdim bakim neler dusunuyo neler yapiyo

Ha karinin gublugunu okumusun ha kadiblar kulubundeki jesabini yakalamissin ikiside bir bence
Hahah gunluktende fena bide bilsigin karsilikli dedikodu yapilio eekekler kulubude olsa keske pusuya yatip merak edileni takip edebilirdik:cool:

Hahah gunluktende fena bide bilsigin karsilikli dedikodu yapilio eekekler kulubude olsa keske pusuya yatip merak edileni takip edebilirdik:cool:
Ayyy ben cok merak ediyoedum varmi diye cok aradim ama bulamadim ama kiz erkekler bizim gibi eften puften seyleri dert etmezler ki

En fazla kas nasil yapilir daha fazla para nasil kazanilir tarzi seylere bakarlar kesin

Enişte Allah yardimcin olsun aldatmissin diyemem ama çok dikkatsiz davranmissin.
Bunaldin sen de galiba işler bilmem neler çok zordur eminim.
Ama diğer kadına hesap sorman gerekirdi karimla mesajlarimi nasıl okursun diye.
O konuda çok hatalisin.
Onun dışında sal gitsin biraz ya akışına bırakın ikiniz de bu kadar yıpranmaya değer mi her şey olacagina varır.

Eniste banada pek guven verrmedi.kadin ne munasebet telini alip esinle olan mesajlqra bakar.hastahaneyebgoturomus mecburi durum varsa eside birlikte gitseymis.
Gunahinialmayayim ama bana tuhaf geldi

Eniste banada pek guven verrmedi.kadin ne munasebet telini alip esinle olan mesajlqra bakar.hastahaneyebgoturomus mecburi durum varsa eside birlikte gitseymis.
Gunahinialmayayim ama bana tuhaf geldi
Kiz bizin is yerindeki abi telefonu hep benim yanimda birakip gidiyo hani baksam bakarim

Adamda hata var o kesin ama safliginin kurbani olmus biraz bilemeyiz belki kadindada bisey vardi ama yani bence enistede bisey olsa bilmedigi bu kadar kadina aciklama yapma ihtiyaci hissrgmez

Ama suda varki bu kadar zor zamanlafinda o kadin hep yanindaysa bi an farketmeden istemedende olsa kalbinin kaymasida muhtemel

Konu sahibinin kocası, bi mesaj yazdın hemen nereye kaçtın gel de cevaplarımızı da oku bari. belki söyleyeceğin bi kaç bahane daha bulursun.

1.onlara bakabilmek için çok çalıştım falan filan demişsin de bu her kocanın ve her babanın yapması gereken bişey zaten. benim babam da çok çalışıyor ne olmuş? ha tabiki minnet duyuyorum o apayrı bi olay, ama sanki çalışıp ailene bakarken lutfediyormuşsun gibi konuşma.

2.tamam hadi diyelim iş için o sırada sizin whatsapınıza gelen bişeyi o kadının açması okuması gerekti, o an öyle icap etti, buraya kadar tamam. ama bu kadın sizin eşinizle olan sohbetinizin üzerine tıklayıpta sizin eşinizle olan konuşmaları ne cüretle okur?? siz nasıl bi yüz nasıl bi cesaret verdiniz bu kadına? bırakın şu kadını savunmayı hala onu savunuyorsunuz ya. ''evet okumamalıydı hata yaptı'' diyemiyorsunuz, karınız suçlu ama o dış kapının mandalı kadın melek değil mi?!! :KK62:

neden o kadına toz kondurmuyorsunuz acaba? düşündürücü. :KK51: zaten bu kadınla baştan ortaklığa girmemeliydiniz o ayrı konu.

3. o kadın eşinizin mesajını okuyup size hesap sorduğunda, kadına ''neden özel mesajlarımı okuyorsun bu ne saygısızlık?'' diyeceğiniz yere, tutmuş eve gelip duvarları yumruklamışsınız. ''sen hayırdır'' derler adama. sizin özelinizi okuyan o kadın, ama azarı yiyen eşiniz. saçmalığa bak.

4. ''seneye boşanıcaz'' derken burnu sürtsün diye demişsiniz sözde. kusura bakmayın da boşanmayla tehdit olmaz o nasıl evlilik? hem neden eşinizin burnunun sürtmesi gerekiyormuş? eşiniz mi elin herifleriyle iş ortağı oldu? eşiniz mi o ortak denen elin herifiyle aşırı samimi oldu? eşinizi gideceği her yere o herif mi götürdü? o herif eşinizin telefonunu alıp sizin mesajınızı okudu da, eşiniz ona kızacağına size mi kızdı?

acaba kimin burnunun sürtmesi gerekiyor bu durumda? kusura bakmayın ama %20 haklılık payınız varsa %80 inde de haksızsınız.

haa bi de ''buraya abuk subuk yazanın kocasıyım'' demişsiniz ya, karınız olanları anlatmış sadece. demekki yaşattığınız şeyler ne kadar abuk subukmuş ki bu cümleyle de bunu kabullenmiş oldunuz. asıl abuk subuk olan sizsiniz.

ben eşinize tek bir konuda kızdım. o da siz eve gelip duvarları yumruklayıp bağırırken onun size ''arayıp özür dileyim tamam'' demesine kızdım. ne münasebet de özür dileyecekmiş eşiniz? özür dilemesi gereken eşiniz değil bu olaylarda. o lafı söylemesine kızdım sadece.

evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız size tavsiyem, o kadınla ortaklığı bitirin ve bundan sonra dış kapının dış mandallarına değil de eşinize, çocuklarınızın annesine değer verin.

Kizlar esim ozur diledi benden gonlumu aldi islerini yoljna koyar koymaz ortagini birakacagini soyledi bosan dedi herkes bosanmk kolaymi iki cocugu babasiz birakmk ben babasiz buyudum kiyamam onlara esim kadinla hep yanimda konustu teline mesaj yaziyorsa y az nimda yazdi yatakta yakalamadim ben sonucta ask medajlari sevgi sozleri duymadim yakalamadim duvari yumrukladina kendiside pisman lutfen artik uzamas ii n konu bu arada esim benim burdaki mesajlarimi yakalamadi kendim gosterdim her kadin aynisini dusunur diye lutfen artik kirici yorum yapmayin konuyu kapatin kizlar

Kizlar esim ozur diledi benden gonlumu aldi islerini yoljna koyar koymaz ortagini birakacagini soyledi bosan dedi herkes bosanmk kolaymi iki cocugu babasiz birakmk ben babasiz buyudum kiyamam onlara esim kadinla hep yanimda konustu teline mesaj yaziyorsa y az nimda yazdi yatakta yakalamadim ben sonucta ask medajlari sevgi sozleri duymadim yakalamadim duvari yumrukladina kendiside pisman lutfen artik uzamas ii n konu bu arada esim benim burdaki mesajlarimi yakalamadi kendim gosterdim her kadin aynisini dusunur diye lutfen artik kirici yorum yapmayin konuyu kapatin kizlar
. Vallahi Allah size akil versin.Kocanizin laflarina inandinizya!! Insallah 1 yil sonra tekrar konu acmazsiniz:((

Hiç inandırıcı değil ama yine de inşallah eşin doğru söylüyordur canım. Madem konu kapansın istiyorsun öyle olsun bakalım.

@Margarikotin

Valla bu durumda yapılacak tek şey 1 sene sonra mı boşanalım diyor. Hayır hemen boşanıyoruz de. Kadınla ilişkisini ortaya dök ver avukata çocuğuda alamaz senden nafakada verecek seve seve ondan sonra ne olursa olsun. Kadının biri gelecek gece kocamı serum takmaya götürecek kocan seni hiçe sayıyor buna ne olursa olsun katlanmazsın. Senin bi gururun var

Cok kotu allah sabir versin esini geri kazan ayrilma cocugunuz var o kadinla iliskisini kes.allah yardimcin olsun

Back
X