Sorun eşimm

04042010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
19
0
36
İstanbul
Kızlar tek sorun eşim... Ona bir türlü yaranamıyorum her yaptığım suç kabahat en ufak bi şeyi bile büyütüp burnumdan getiriyor kıskançlıklarından bıktım artık bazen boşanmayı bile düşünüyorum ama aileme laf gelmesini istemiyorum bide küçük bi kızım var gidersen sana onu asla vermem yüzünü dahi göremezsin diyor sürekli hiç bi işe yaramadığımı söyleyip hakaretler ediyor daha sonrada beni çok sevdiğini söylüyor bu nasıl sevmek ben anlamıyorum diyorum bişey dediği yok bana akıl verin nolur
bana yaşattıklarını onunda yaşamasını istiyorum oda acı çeksin istiyorumm

Kızlar tek sorun eşim... Ona bir türlü yaranamıyorum her yaptığım suç kabahat en ufak bi şeyi bile büyütüp burnumdan getiriyor kıskançlıklarından bıktım artık bazen boşanmayı bile düşünüyorum ama aileme laf gelmesini istemiyorum bide küçük bi kızım var gidersen sana onu asla vermem yüzünü dahi göremezsin diyor sürekli hiç bi işe yaramadığımı söyleyip hakaretler ediyor daha sonrada beni çok sevdiğini söylüyor bu nasıl sevmek ben anlamıyorum diyorum bişey dediği yok bana akıl verin nolur
o zamn yaranmaya çalışma yani hayatı kendin içn yaşa fazla üzerine düşme zaten bi kitapta okudum 'erkekler martan kadınlar venüsten! diyoki erkeklerin üzerine düşmeyin geri durun mutlaka mağarasından çekilip dönecek heralde ayı demeye getiriyor :9::9::9::9::9::9::9::9:

Kac yillik evlisiniz ve yasiniz kac?Esinizin kiskanc oldugundan bahsetmissiniz sanirim sizin kendinize olan guveninizi yikmak istiyor sizi asagilayarak.Ama ben sizin bakis acinizida yanlis buldum ben aci cekiyorum oda ceksin istiyorum pek dogru bi yaklasim degil bence.Evet ortada bi problem var ama bunu onla konusun ,baska yollarla halletmeyi deneyin yoksa siz aci cekiyosunuz o aci cekiyo kucuk yavrunuiz ne olucak?Esiniz size hangi konularda ise yaramadiginizi söylüyo?Tam olarak derdi nedir somut örnekler verirseniz daha iyi yardimci oluruz belki

Siz de onu önemsemeyin..

Sevgi de saygı da karşılıklı olmalı..

Dırdır edin moralini bozun , sonra ben seni seviyorum deyin . Nasıl oluyomuş bakalım :1:

Son düzenleme:
Bu konuda yalnız değilsiniz.
Bir çok kadın aynı sorunları ve sıkıntıları yaşayabiliyor.
Boşanmak demişsiniz, ama ardından aileme laf getirmek istemiyorum demişsiniz...

Hayatta başkaları için yaşadığınız sürece asla mutlu olmazsınız!
Lütfen bunu bir kenara yazın!

Eşinizden de bu yüzden mutsuzluk duyuyorsunuz.
Kendiniz için değil, onun için yaşıyorsunuz, hayatı onun etrafında şekillendiriyorsunuz.
Elbetteki hayat müşterek ve elbetteki evli çiftler eşlerine uyum sağlayacaklar.
Fakat bu şekilde değil, hayatınızı ona adayarak, ona "yaranmaya çalışarak" değil.
Birazda kendiniz için yaşamayı seçin, kızınız için yaşamayı seçin...

Sorunlar ne kadar derin ve ne kadar rahatsız edici çok açmamışsınız.
Fakat anlaşıldığı kadarı ile eşiniz size hakaret etmekten veya aşağılamaktan çekinmiyor.
Bu saygı yitimine ve beraberinde sevgi + güven yitimine neden olarak zaten istemesenizde evliliğin yıkımına sebep olacaktır.
O yüzden kendi özgüveninizi bir an önce kazanarak eşinizi karşınıza alıp eğrisi doğrusu neyse konuşmanız gerekiyor.
Bir kalemde evlilik silinip atılamayacağı gibi, hakaretler ve aşağılamalar altında yaşanacak bir müessese de olmadığı kesin!

Allah hakkınızda hayırlısını versin. İnşallah birşeyler istediğiniz şekilde düzelir, fakat elalemi düşünerek, aileme laf getireceğim gibi düşüncelere kapılarak, hayatınızı mahvetmeyin derim.
Başkalarının ne dediği, ne düşündüğü hiç önemli değil, önemli olan kendi huzur ve mutluluğunuz ve inşallah onu da en kısa sürede sağlarsınız :34:

Tabiki de yaranmaya çalışmayın o yokmuş gibi davranın hatta kendinize ne kdar baktıgınızı bilmiyorum ama kendi üzerinize daha cok düşün kendinize bakın daha çok cocugunuzu ve kendınızı düşünün sçzde onun gibi bencil olun emin olun işe yarayacak :kkk:

Konu acmıyorum esimle ilgili ama sizlerin yaptıgı yorumları sirekli okuyorum kendimden pay çikariyorum okudukça
Değiştiğimi görüyorum, yani en azından artık eşimi şımartmiyorum, elimi onun üzerinden çektim o bencilse bende bencil oluyorum o konuşmuyorsa ben hiçç konuşmuyorum, sonra bakıyorum yanaşmaya başlıyor:)
Sende bunu yap canım umursama ilgilenme, bende ise yaradı:) onların gözüne bu sekilde giriliyor artık kısasa kısas..
:kkk::kkk::kkk:

Kac yillik evlisiniz ve yasiniz kac?Esinizin kiskanc oldugundan bahsetmissiniz sanirim sizin kendinize olan guveninizi yikmak istiyor sizi asagilayarak.Ama ben sizin bakis acinizida yanlis buldum ben aci cekiyorum oda ceksin istiyorum pek dogru bi yaklasim degil bence.Evet ortada bi problem var ama bunu onla konusun ,baska yollarla halletmeyi deneyin yoksa siz aci cekiyosunuz o aci cekiyo kucuk yavrunuiz ne olucak?Esiniz size hangi konularda ise yaramadiginizi söylüyo?Tam olarak derdi nedir somut örnekler verirseniz daha iyi yardimci oluruz belki
3 yıllık evliyiz 26 yaşındayım evlenmeden önce 6 yıl görüştük hiç bu kadar sıktığı bunalttığı zamanlar yoktu ama şimdilerde sanki bna acı çektirmk için uğraşıyor gibime geliyo bişey yapalım şuraya gidelim diyorum tamam diyor hazırlıkları yapıyoruz en ufak şeyden sen cezalısın sen hiçbirşeyi hak etmiyosun diyo neden böyle yapıosun diyorum yapma etme diyorumm bana yalvar diyo yaa anlayamıyorum çözemiyorum bi türlü bazen melek bazen şeytan bazen beni dünyanın en şanslı isyanı bazen isyan ettiriyo ama

genelleme yapmak istemem ama birçok erkeğin duyguları alınmış gibidir. biz kadınlar çok hassasız onlarda bi o kadar düşüncesiz. yanlış anlamayın ama eşinizde bunların en ileri boyutu, ya onu takmadan umursamadan yaşamayı öğreneceksiniz. ya da yaptıklarının intikamını almak için elinizden geleni yapacaksınız. sanırım çalışmıyorsunuz. hem çalışıp hem de bu hareketlere maruz kalıyorsanız yuh derim size.

o zamn yaranmaya çalışma yani hayatı kendin içn yaşa fazla üzerine düşme zaten bi kitapta okudum 'erkekler martan kadınlar venüsten! diyoki erkeklerin üzerine düşmeyin geri durun mutlaka mağarasından çekilip dönecek heralde ayı demeye getiriyor :9::9::9::9::9::9::9::9:
yıldız çok güldüm ya....

ben 11 yıllık evliyim ondan önce de bi 4 yıl çıktık 5 yılımızda evlendik. 2 yıl öncesine kadar çok iyiydik beni hiç kıskanmazdı hep şikayet ederdim sen beni kıskanmıyorsun diye çalıştığım iş yerinde 2 bayanız 30 personelden. giydiğime gezdiğime hiç karışmazdı. bi gün ne olduysa oldu u dönüşü yaptı resmen. telefonumu karıştıryor trip yapıyor. hafta sonları ben mutfağa girmezdim pazar yemeklerş ondan sorulurdu girmemeye başladı. misafirler geldiğinde yardım ederdi etmez oldu. hiç unutmam bigün hastayım işe gitmedim yatıyorum evde yordan döşek yatıyoru. işten bi bahane uydurup evde almış soluğu. hemen çorba yaptı zorla onu içirdi ilaçlarımı verdi sen bakmazsın kendine çıkmassın yataktan yedireyim gideyim dedi ve gitti. o kadar titrerdi yani bi gün ne olduysa oldu u dönüş ilgi alaka sıfır tripler mutfağa girmemeler yardım etmemeler. çektim kenara sordum senin sorunun ne diye saçma sapan cevaplar verdi. senmisin bunu yapan elimi eteğimi çektim. kendime daha çok bakmaya başladım. program yaparken ona pek danışmazdım zaten sadece gideceimi bilirdi daha da abarttım son dakika haber verir oldum. kızımla daha çok program yapmaya başladık arabayı da alıyordum elinden yemekleri de pek bi özensiz hale getirdim önceden olsa en az iki çeşt o da güzel bi masa eşliğinde göze hitap edecek benim gibi ama yokkk. yatak faslını da azalttım vee sonunda aynen geri döndü hemde daha iyi bir versiyonla reset attım yani anlayacağınız.
sakın şunu unutma sen bunların zerresini haketmiyorsun vazgeçilmez olan onlar değil sensin bunu önce sen hissetmelisin ki sonra ona hissettirebilesin.

ben 11 yıllık evliyim ondan önce de bi 4 yıl çıktık 5 yılımızda evlendik. 2 yıl öncesine kadar çok iyiydik beni hiç kıskanmazdı hep şikayet ederdim sen beni kıskanmıyorsun diye çalıştığım iş yerinde 2 bayanız 30 personelden. giydiğime gezdiğime hiç karışmazdı. bi gün ne olduysa oldu u dönüşü yaptı resmen. telefonumu karıştıryor trip yapıyor. hafta sonları ben mutfağa girmezdim pazar yemeklerş ondan sorulurdu girmemeye başladı. misafirler geldiğinde yardım ederdi etmez oldu. hiç unutmam bigün hastayım işe gitmedim yatıyorum evde yordan döşek yatıyoru. işten bi bahane uydurup evde almış soluğu. hemen çorba yaptı zorla onu içirdi ilaçlarımı verdi sen bakmazsın kendine çıkmassın yataktan yedireyim gideyim dedi ve gitti. o kadar titrerdi yani bi gün ne olduysa oldu u dönüş ilgi alaka sıfır tripler mutfağa girmemeler yardım etmemeler. çektim kenara sordum senin sorunun ne diye saçma sapan cevaplar verdi. senmisin bunu yapan elimi eteğimi çektim. kendime daha çok bakmaya başladım. program yaparken ona pek danışmazdım zaten sadece gideceimi bilirdi daha da abarttım son dakika haber verir oldum. kızımla daha çok program yapmaya başladık arabayı da alıyordum elinden yemekleri de pek bi özensiz hale getirdim önceden olsa en az iki çeşt o da güzel bi masa eşliğinde göze hitap edecek benim gibi ama yokkk. yatak faslını da azalttım vee sonunda aynen geri döndü hemde daha iyi bir versiyonla reset attım yani anlayacağınız.
sakın şunu unutma sen bunların zerresini haketmiyorsun vazgeçilmez olan onlar değil sensin bunu önce sen hissetmelisin ki sonra ona hissettirebilesin.

çok doğru vazgeçilmez o değil ...
çok saoğlun kızlar dediklerinizi yapacağım hemde aynen :d

eşin kendini kral ilan etmiş, sizde halkısınız.

mutlak hakimiyet kurmak istiyor. bunu da aşağılayarak, yalvar diyerek yapmaya çalışıyor.

arada birde melek pozlarına bürünüyor.

siz kendinize bakın, bu dünyada sizden önemlisi yok. siz ağladıkça, ne oldu böyle diye sordukça yaptıklarının doğru olduğunu düşünüyor olmalı...

böyle koca, insanı kocatır...

hemen boşanmayıda düşünme ayrıca küçük bi meleğin varmış her evlilikte bi takım sorunlar oluyor önemli olan zor olanı başarmak dediğim gibi kendine vakit ayır

Sanirim esinin kendine guven ve ego sorunu var bana yalvar falan demeleri hicte normal degil kendini ilah saniyo sanirim :20:Sanirim sizde bunu ona hissettirmissiniz hakli oldugunuz zamanlarda bile ayagina gidip neden öyle neden böyle diye sormak yerine o size cezalisin dediginde suandan itibaren sende cazalisin deyip o gelene kadar konusmayin,gitmeyin ama o sirada hayatinizi normal devam ettirin cocugunuzla ilgilenin sadece kendiniz icin biseyler yapin yani o yokmus gibi davranin ama bu konuda istikrarli olmaniz lazim kimi insan kus kalmaya dayanamaz gider yanasir o anlik kusluk biter ama sorun cözülmüs olmaz yani esinize onun taktikleriyle yaklasin bakalim kendini nasil hissedicek.Bide cok merak ettim esiniz herseyi dört dörtlükmü yapar is,para ,tamir falan yani onun elinden hersey mi geliyo ki size hic biseye yaramazsin gibi cumleler kurabiliyo sizde ona basarisiz oldugu bi konuda sende bunu hic yapamazsin zaten falan diye ezikleyin:33:oda kendini biraz beceriksiz hissetsin:22:

Aynen benim eşim de böyle sürekli hiçbir işe yaramadığımdan bahseder bende artık hiçbir konuda mükemmel olmaya çalışmıyorum çünkü kıymetini bilmiyor ne kadar üstüne düşersem okadar kötülüyor beni..Bide kaynanamın yanında yapıyor bunları bu daha onur kırıcı oluyor.

canım arkadaşlarında dediği gibi üzerine düşme sakın
belliki sen fedakarlık ettikçe kendini bişey zannediyor
ilgilenme onunla
herhangi bi aktivite için falan planda yapma belirli süre
o zaman belki çeki düzen verir kendine hemen ayrılma planlarıda yapma bence
biraz daha zaman ver bebeğin için

eşiniz balık burcu hayalperestmis fakat
neyin kafasını yasıyor acaba?
sen cezalısın bana yalvar ne demek ya? sız onun cocugu degılsınız eşisiniz.
bugun sana dondurma yok der gıbı sızı kafasına gore alıkoyamaz bence.
Kendıne ozguvenı yok egosunu boylemı pohpohluyor ki.
sızde neden boyle yapıyorsun dıye ustune duserek egosunu tatmın etmeyın.
kendınıze deger verdıgınızı bılsın. sızınde uzulup kırılabıldıgınızı anlasın bır zahmet.
Zıt gıtmeyın yanı tersleyıp sınır oldugunuzu anlamasın yavas yavas kendınızı cekın aradakı fark kafasına dank eder umarım:)

Son düzenleme:
Back
X