Sorun eşimm

yaranma sende anacanım..
bırak konuşsun konuşsun susar...
susmazsada dinleme odanı başka odaya geç fln...
hem çocuğu göstermemeye gelinceeeee ne demek miş o öyle...

o zamn yaranmaya çalışma yani hayatı kendin içn yaşa fazla üzerine düşme zaten bi kitapta okudum 'erkekler martan kadınlar venüsten! diyoki erkeklerin üzerine düşmeyin geri durun mutlaka mağarasından çekilip dönecek heralde ayı demeye getiriyor :9::9::9::9::9::9::9::9:

Bu yorumu okurken koptum resmen :1::1::1::1::1::1::1:

ona ne kadar üzüldüğünden bahset ve neden böyle düşündüğünü sor. bakalım cevabı ne olacak.

Bence erkeklerin çoğunda kadına sahip olunca bir k.. kalkıntısı oluyor... kadın sanki malı? süreki eleştiri... tipini beğenmez,eğitimini beğenmez,işini beğenmez, mutlaka beğenmeyecek bir şey bulur... çünkü bir kadının kendisine değer vermesini hazmedemez pekçoğu... tipi kayık adamlar üç beş kilo fazlası olan karısına ahkam keser mesela.. aynaya baksa gördüğünden ödü kopacak ama bunu algılayamaz... canı sıkılır kadına patlar,sorunu vardır kadına patlar... konu sahibi demiş ya dışarı çıkacağız hazırlanırız sonra vazgeçer yalvar faan der diye?? hazımsız hepsi işte bunları gördükçe okudukça insan erkeklerden nefret ediyor

CANIM benım olumsuz yorumlar yapmak ıstemıyorum ama bu konuda olumlu yorum yapacak bır taraf bulamıyorum

ne demek ıse yaramıyorsun

bu nasıl bır acımasızlıktır yaaa bu asıl bır kalp kırma yöntemıdır

ee be adamm bu kadıın madem işe yaramıyorrr o zaman san ne dıyee dunyalar tatlısı bır evlat verdıııı

NASILLL?

yemın edıyorum bu tip erkeklerı böyle toplucaaa herkesın önunde asmak ıstıyorum ibreti alem olsun dıyeee

gerizekalıı..asıl işe yaramayan sensın..

nolur kusurıuma bakmaa cok sınırlendım eşineee

benım eşimm zaten dıllere destan maşallahı varrr ama asla bana işe yaramazsın demedı dıyemezdeee
o kadarda degıll
hıc bır b..ka yaramıyorsam o ıkı evladı kım verdı kım tasıdı karnındaaa kım buyuttu kım gecelerce uykusuz kaldı

senın hızmetcınmıyız bız yaaa erkeklere söyluyorum
bunlar kendılerını kaf dagında sanıyorlar herladee
hepsı benmerkezcı olmuss canımmm

.........

salla gıtsın sende aynı sekılde davrann hıcbır ıse yaramıyorsun de
yaptıgı ısı begenme hal ve hareketlerıne kurp bull
nıye böyle yapıyorsun noldu sana derse

"nasılmışşşşşşşş işte sende bana böyle yapıyorsun azda olsa yandımı canın " de bu ona yeterr

Back
X