Sorun hangimizde esimde mi bende mi ?

eryez

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2023
13
3
1
27
Kızlar esim genel olarak disariya soguk biridir nettir fazla konusmaz uzatmaz mevzulari. polis memuru bundan bikac ay once yurtdisi gorevine gitti 3 ayligina iki bayan poliste vardi orda tabi birlikte nobetler ayni alanda kalmalar vs illaki bi ilesim oluyodur ama esimin yapisindan dolayi ben pek sorgulamamistim. geldiginde grup konusmalarini vs gordum o dahil olmamis ama bayanlar surekli laubali yazilar tuhaf fotograflar vs atmislar . Aradan uc ay gectikten sonra bayanlardan biri yanlislikla birer hafta arayla aksamlari esimi aramis isim benzerligindenmis ben bunun bilincli olabilicigeni soyluyoken esim kesin hukum veriyosun diyo
İnsan bi kez yanlislikla arayabilir konusmada degistirirsin ismi o zaman demis esim ama iki kez daha aramis kiz iki konusmada birer dakika digeri cevapsiz ama esim whatsapptan ona geri donmus espirili bi sekilde .ömrümü yedin degistir su ismi kiz . Tarzinda bi mesaj attini soyluyo
Kizi taktigimdan degil ama onun geri donmus olmasi mesaj atmasi bahsetmemesi silmesi konusu gectiginde bunu normal karsilamasi bana kendomi kotu hissettiriyo

Sorun eşinde bence normalde böyle biri olsa huyudur dersin bi kere olsa dediğin gibi hatadır dersin ama normalde soğuk biriyse huyu suyu mu değişti birden ve spesifik olarak birilerine karşı ? Ve tepkisi ya offf bu kızda arayıp duruyor yanlışlıkla uyarıcam artık gibi karşı tarafı yargılar bir ifade yerine neden seni yargıladı ?? Sen mi yanlışlıkla aramışsın ya da aynı durum sende olsaydı o bu sakinlikle olur öyle şeyler mi diyecekti ??

Yanlış aramalar olabilir ya bende çok arıyorum milleti yanlışlıkla.

Ya polis memuru eşleri hep böyle sanıyorlar ki polis kadınlar polis erkeklere ölüyorlar

Bakın bu meslekte az sayıda olan biziz, erkekler bizim peşimizde kuyruk :) Sizin evli kocalarınızda gözümüz yok ha onların var

Hababam sınıfındaki kızlara davrandıkları gibi davranıyorlar o doğru.

Özetle raat olun polis kadınlar, polis erkeklerin peşinde koşmuyorlar

Aslaa mevzuda bu zaten yani beni kısıtlar kalabalik icinde erkek kuzenim dahi batar ona ama kendisi dogal karsiliyo bide mesaj attiginde espirili olmana gerek yok diyorum ama iste bana hak veren bi tek siz oldunuz

Tabiki peslerinde olan coktur bende isin icindeyim arkada donenlerden az cok haberim oluyo ama pesinden kosanda hep tatli gelmiyo dimi cunku cogu erkek paralarinin derdinde acikcada soyluyolar

elbette kafana takman çok doğal. bunun meslek grubuyla bir alakası olduğunu zannetmiyorum. sen de zaten "herkes kocama hayran elimden almaya çalışıyorlar." tarzı bir şey dememişsin altı boş yorumlara aldanmamanı tavsiye ederim.

eşin eğer soğuk ve net biriyse bu samimi mesaj içine kurt düşürmüş olabilir ama amiyane tabirle söyleyeyim eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme. eşinin aklında yokken bile bunların muhabbetini yaparak onu sıkıp boğalabilirsin, ilerledikçe de senden uzaklaşabilir. ortada bir durum yok gibi gözüküyor, zamana bırak derim.

Yanlış aramalar olabilir ya bende çok arıyorum milleti yanlışlıkla.
Ya tabiki ama uc ay boyunca olmayipta sonra arka arkaya da olmaz degilmi oluyosada degistirirsin ayni isimde olan insanin yanina bisey eklemek zor degilki onun yerine arayasin

Tabiki peslerinde olan coktur bende isin icindeyim arkada donenlerden az cok haberim oluyo ama pesinden kosanda hep tatli gelmiyo dimi cunku cogu erkek paralarinin derdinde acikcada soyluyolar

Yok canım, bizim kızlar genelde amirlerle evlenmek istiyorlar

Niye eşinizin cep telefonunu karıştırıp kiminle ne kadar konuştuğuna bakıyorsunuz ki? Bence hiçbir şey yok anlattığınızda. Ben şahsen sorun etmezdim. Konusu geçtiğinde eşimin bunu normal karşılaşması bana kendimi kötü hissettiriyor demişsiniz ama normal zaten.

bence abartılacak bir durum yok, whatsapp konuşmalarına dahil olmadığını söylemişsiniz zaten. ömrümü yedin diye mesaj atması da meslektaşına şaka yollu bu aramaların onu zora soktuğunu belirtmek içindir muhtemelen (sizin tepki vermenizden sonra)

biliyorsunuz polislik zor meslek, hep yoğunlar ve stresliler. bu espirili konuşmalar ve şakalaşmalar doğal, hep ciddi olmalarını bekleyemeyiz.

Yok canım, bizim kızlar genelde amirlerle evlenmek istiyorlar
Etrafiniza baglidir ozel harekatta zaten yeni alim oldu diger birimlere gorede gorevler uzun ve birlikte yasamayi gerektirdigi icin farkli olabilir

Oyle tabi ama ayni tavri bi erkek arkadasina vermez mesela nettir geri donmeyi bile cok kez unutur

Etrafiniza baglidir ozel harekatta zaten yeni alim oldu diger birimlere gorede gorevler uzun ve birlikte yasamayi gerektirdigi icin farkli olabilir

Yok bayadır meslekteyim ben ama rahat olun polis kadınlar biraz rahattır meslek gereği ama evli erkeklerle işleri çok olmaz, çünkü bisürü alternatifleri var.

Beni de karakoldan bi meslektaşım sürekli karıştırıp arıyor ama sorun yapmadım hiç,espri yapıyorum ama bu kaçıncı ya diye

Siz asıl polis hastası kadınlardan korkun 155 diyoruz onlara polis üniforması görünce ölüyorlar evli bekar dinlemiyorlar, genelde atanmamış polis görünce 20 K maaş üniforma diye ölüyorlar

Tesekkur ederim..Aslinda olayi yada arayan kisiyi taktigimdan degil onun bunu normal karsilamasi bana tuhaf gelen cok kisitlayicidir da bana karsi disardaki insanlarin falan bakisindan durusundan rahatsiz olur karpuz kabugu dusurme mevzusunda da ne yapmaliyim bilmiyorum amacim onun tavrini konusmakken konu kizmis gibi gozukuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…