Aslaa mevzuda bu zaten yani beni kısıtlar kalabalik icinde erkek kuzenim dahi batar ona ama kendisi dogal karsiliyo bide mesaj attiginde espirili olmana gerek yok diyorum ama iste bana hak veren bi tek siz oldunuzSorun eşinde bence normalde böyle biri olsa huyudur dersin bi kere olsa dediğin gibi hatadır dersin ama normalde soğuk biriyse huyu suyu mu değişti birden ve spesifik olarak birilerine karşı ? Ve tepkisi ya offf bu kızda arayıp duruyor yanlışlıkla uyarıcam artık gibi karşı tarafı yargılar bir ifade yerine neden seni yargıladı ?? Sen mi yanlışlıkla aramışsın ya da aynı durum sende olsaydı o bu sakinlikle olur öyle şeyler mi diyecekti ??
Ya polis memuru eşleri hep böyle sanıyorlar ki polis kadınlar polis erkeklere ölüyorlar
Bakın bu meslekte az sayıda olan biziz, erkekler bizim peşimizde kuyruk :) Sizin evli kocalarınızda gözümüz yok ha onların var
Hababam sınıfındaki kızlara davrandıkları gibi davranıyorlar o doğru.
Özetle raat olun polis kadınlar polis erkeklerin peşinde koşmuyorlar
Tabiki peslerinde olan coktur bende isin icindeyim arkada donenlerden az cok haberim oluyo ama pesinden kosanda hep tatli gelmiyo dimi cunku cogu erkek paralarinin derdinde acikcada soyluyolarYa polis memuru eşleri hep böyle sanıyorlar ki polis kadınlar polis erkeklere ölüyorlar
Bakın bu meslekte az sayıda olan biziz, erkekler bizim peşimizde kuyruk :) Sizin evli kocalarınızda gözümüz yok ha onların var
Hababam sınıfındaki kızlara davrandıkları gibi davranıyorlar o doğru.
Özetle raat olun polis kadınlar, polis erkeklerin peşinde koşmuyorlar
Ya tabiki ama uc ay boyunca olmayipta sonra arka arkaya da olmaz degilmi oluyosada degistirirsin ayni isimde olan insanin yanina bisey eklemek zor degilki onun yerine arayasinYanlış aramalar olabilir ya bende çok arıyorum milleti yanlışlıkla.
Tabiki peslerinde olan coktur bende isin icindeyim arkada donenlerden az cok haberim oluyo ama pesinden kosanda hep tatli gelmiyo dimi cunku cogu erkek paralarinin derdinde acikcada soyluyolar
Esim genelde gorevelrde vs oldugundan denk gelebilicegimi sanmiyorumSorun arayanda...
Bir daha ararsa sen aç telefonu
Etrafiniza baglidir ozel harekatta zaten yeni alim oldu diger birimlere gorede gorevler uzun ve birlikte yasamayi gerektirdigi icin farkli olabilirYok canım, bizim kızlar genelde amirlerle evlenmek istiyorlar
Oyle tabi ama ayni tavri bi erkek arkadasina vermez mesela nettir geri donmeyi bile cok kez unuturbence abartılacak bir durum yok, whatsapp konuşmalarına dahil olmadığını söylemişsiniz zaten. ömrümü yedin diye mesaj atması da meslektaşına şaka yollu bu aramaların onu zora soktuğunu belirtmek içindir muhtemelen (sizin tepki vermenizden sonra)
biliyorsunuz polislik zor meslek, hep yoğunlar ve stresliler. bu espirili konuşmalar ve şakalaşmalar doğal, hep ciddi olmalarını bekleyemeyiz.
Etrafiniza baglidir ozel harekatta zaten yeni alim oldu diger birimlere gorede gorevler uzun ve birlikte yasamayi gerektirdigi icin farkli olabilir
Tesekkur ederim..Aslinda olayi yada arayan kisiyi taktigimdan degil onun bunu normal karsilamasi bana tuhaf gelen cok kisitlayicidir da bana karsi disardaki insanlarin falan bakisindan durusundan rahatsiz olur karpuz kabugu dusurme mevzusunda da ne yapmaliyim bilmiyorum amacim onun tavrini konusmakken konu kizmis gibi gozukuyoelbette kafana takman çok doğal. bunun meslek grubuyla bir alakası olduğunu zannetmiyorum. sen de zaten "herkes kocama hayran elimden almaya çalışıyorlar." tarzı bir şey dememişsin altı boş yorumlara aldanmamanı tavsiye ederim.
eşin eğer soğuk ve net biriyse bu samimi mesaj içine kurt düşürmüş olabilir ama amiyane tabirle söyleyeyim eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme. eşinin aklında yokken bile bunların muhabbetini yaparak onu sıkıp boğalabilirsin, ilerledikçe de senden uzaklaşabilir. ortada bir durum yok gibi gözüküyor, zamana bırak derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?