Sorun Kan pihtilasmasi olabilir mi

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
Slm kizlar ben hsg cekildim bise cikmadi hormonlardada esimdede bi sknti yok bi tahlil kaldi oda kan pihtilasmasi testi 10 gun sonra cikckmi hicbiseyde sorun yok geriye bi tek bu kaldi bir kurtajm var bur kimyasal bu arada ama kafama takilan su kan pihtilasmasinda kan durmuo e bende o yok elim kesilse kani duruo geriye bi sorunda kalmio celiskili bise boyle bise yasayan varsa bana yardımcı olabilirmi lutfen

Olur mu canm kan durur zatn yoksa kan pıhtılaşması olanlar hep kan kaybı olur.. pihtilasmama olunca kan durmaz. Brde pıhtılaşmaya daha fazla meyil olunca bebek beslenemiyo ya gelişim geriliği oluyor yda neden kalbi duruyor anladnmi??

Ozmn bende kan pihtilasmasi olabilir demi geriye bi tek o kalio cunku ya olsnda en azindan sebebi belli olan biseyim cikar aspirin fln kullanirim kan sulandirici nebiliym bi sorunun cikmamasida kotuymus sevinsem ni uzulsem mi bilemedm cnm cnm

Ozmn bende kan pihtilasmasi olabilir demi geriye bi tek o kalio cunku ya olsnda en azindan sebebi belli olan biseyim cikar aspirin fln kullanirim kan sulandirici nebiliym bi sorunun cikmamasida kotuymus sevinsem ni uzulsem mi bilemedm cnm cnm
Valla ne desem bilemedim suan bnde kullanıyorum sebebinin bulunması guzl brsey ama 1 ayı geckindir iğne yapıyorum kendime ilaçlar faln çok kolay br süreçte değil hani ama sebebi bulunuyo en guzl yani o genede umarm tesadftr o düşukler iğneye faln gerk kalmaz.. düşünsene her gebelikte 9 ay aynı süreç olmaz zorunda sürekli kontroller faln . Bugünr şükür en azından bu kez saglikli ilerliyorm

Bende her gun kendini sisleyenlerdenim:) insallah pihtilasma degildir cok zor cunku hadi simdi neyse de ben karnim buyuyunce nasi saplicam o igneyi onu dusunuyorum mesela

Ya cnm dogru diosn insallah sonuna kadarda boyle ilerler kucagina alirsn insallah.. Bende tabi istemem bi skntim olsun icimden hep kurtajdan sonra bi tikaniklik olmustur o tikanikliklar engellemistir bu ayda hsg hepsini temizlemistir ve bu ay insallah ugur getirir diye cok istiyorum geriyede bitek kan pihtilasmasi kalio bakalim haftaya aricm doktoru hayirlisi hersryn

A
Bende her gun kendini sisleyenlerdenim:) insallah pihtilasma degildir cok zor cunku hadi simdi neyse de ben karnim buyuyunce nasi saplicam o igneyi onu dusunuyorum mesela
Aa varmi cnm pihtilasma kullaniomusn igne zor deme valla bak ben ona bile raziyim olsunda igneye dayanirim valla

A

Aa varmi cnm pihtilasma kullaniomusn igne zor deme valla bak ben ona bile raziyim olsunda igneye dayanirim valla
Evet canim ilk bebegimin kalbi durmustu 9 haftada bende o yuzden cok korkuyodum trombofili yaptirdim orda mutasyon cikti simdi her gun igne yapiyorum bende zor ama gercekten oyle her gece ignemi yaparken cok mutlu oluyorum sifa olsun bebegime diyorum allah kismet etsin insallah herkese. Zor ama bir yandan da cok sukur cozumu var diyosun

Ne
Ne guzel sen ilkinde ogrenmissn benim 2 defa oldu daha fazlasini yasayanda var bende 8 haftaliklikkrn kalp atisi yoktu kurtaj oldum 2 ay sonra tektat kaldim kimyasalmis ondn sonra tam bir bucuk sene gecti olmadi daha yeni sebebini arastirioz insallah banada nasip olur sanada gecmis olsn dayancn artik kucagina aldigina unursun hepsini

Hic onemli degil zaten cekilen acilar... yeterki kavusalim sonunda. Devlet hastanelerine kalsa 3 dusuk olmadan yapmiyor testi ben cok sukur pesine dustum ikinciye bunu yasamayayim diye ozelde yaptirdim ve evet suphelerim cikti

Yaptırdın demi bu testi sonucu bekliyorsun? İnslh canm ya Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsim

Evet canim.gecen hafta bugun yaptik kan aldilar sadece bu 10 gun sonra cikck dediler digerlerinin sonuclari iydi bugunde hag cekldm doktor o testin cikmasini bekleyelm dedi

Evet canim.gecen hafta bugun yaptik kan aldilar sadece bu 10 gun sonra cikck dediler digerlerinin sonuclari iydi bugunde hag cekldm doktor o testin cikmasini bekleyelm dedi
Bakalm nasıl gelecek sonuç hayırlısı hakkında. Ya varsada atlatılır bi süreç bir şekilde Allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…