Sorun kardesim

Kostebekpasta

Guru
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
1.839
5.107
358
30
Merhaba arkadaşlar.. 26 yaşında bekar bi kardeşim var ben doğum yapana kadar 2,5 yaşındaki oğluma bakmak için bana geldi bende kaliyo .. sorun su ki esim ve ben isteyken surekli evi karistiriyo begendigi camasir makyaj malzemesi ne olursa onemli degil alip sakliyor bunu huy edinmis sanirim :( bende gormezden geliyorum aksi ters bi karakter idare etmeye çalışıyorum doğuma kadar .. maddi olarak benden çok daha guz3l markalı ürünler kıyafetler kullanır ihtiyacı olmayan şeyler yani aldıkları.. istese veririm ama asla istemez her defasında ben senden iyi yerim iyi giyinirim diye övünen biri .. durumu eşime söylemedim canı sikilir anneme anlattım oda doğuma kadar idare etmemi önerdi.. ama artık canım sıkılıyo bu duruma en son kilitli çeyiz sandığı.dan beğendiği yazmayı alabilmek için camını kırmış sorduğumda da çocuğun kırdığını söyledi :(

Ayy canim inanmıyorum ya sandığı kırmak ne sok oldumm bence bu konuyu kardesinle konusmalisin böyle olmazz
Oğlumu bıraksak kimsem yok bi ay için de kreşe vermek istemiyorum . Aynı şeyleri ablama anneme de yaptı annem evde para saklamaya korkuyor buldu mu affetmiyor .. hem suçlu hem güçlü cinslerden laftan falanda anlamaz çünkü defalarca konuşuldu kendisiyle hemde en ağır şekillerde

Sizi mi kiskaniyor yoksa kleptoman mi acaba? Sorunlu bir kisilik ... Siz işteyken oglunuza kotu davraniyor olabilir. Hemen esinize durumu bildirin , beraber baska bir cozum bulun derim ben.

Oğlumu bıraksak kimsem yok bi ay için de kreşe vermek istemiyorum . Aynı şeyleri ablama anneme de yaptı annem evde para saklamaya korkuyor buldu mu affetmiyor .. hem suçlu hem güçlü cinslerden laftan falanda anlamaz çünkü defalarca konuşuldu kendisiyle hemde en ağır şekillerde

Aklı yerinde değil mi sonuçta, küçük çocuk da değil neden idare edesin ki

Bildigin hirsizlik bu
Bence susmamalisiniz, kardesinizle konusmayi deneyin.

Sizin kardesiniz ve gormezden gelebiliyorsunuz yarin obur gun baska birine boyle yaptiginda cok daha kotu seyler olabilir.

Sizi mi kiskaniyor yoksa kleptoman mi acaba? Sorunlu bir kisilik ... Siz işteyken oglunuza kotu davraniyor olabilir. Hemen esinize durumu bildirin , beraber baska bir cozum bulun derim ben.
Oğluma karşı çok iyi ben kizdigimda bile bana kızıyor bebekliğinden beri çok seviyor her fırsatta görmek sevmek ilgilenmek istiyor o konuda sıkıntım yok

Kardeşinizin tedavi olması lazım farkında mısınız? Hırsızlık yapıyor, yalan söylüyor ve bunları alışkanlık haline getirmiş, göz ardı edilecek şeyler değil bunlar.

canim sen çalıştığın icin mi bakiyodu kiz kardeşin dogum iznine cikilmiyor muydu bu haftalar rapor falan alip doguma kadar gitmesen? ama mecbursan sende haklisin cocukta kucuk hem hamilesin zor seni anlıyorum bende hamileyim...kardesin yerine annen baksa peki canim oğluna kiz kardeşinin nasıl biri olduğunu az cok anladim ama valla ben güvenip çocuğumu birakamazdim iyi bakiyo mu

canim sen çalıştığın icin mi bakiyodu kiz kardeşin dogum iznine cikilmiyor muydu bu haftalar rapor falan alip doguma kadar gitmesen? ama mecbursan sende haklisin cocukta kucuk hem hamilesin zor seni anlıyorum bende hamileyim...kardesin yerine annen baksa peki canim oğluna kiz kardeşinin nasıl biri olduğunu az cok anladim ama valla ben güvenip çocuğumu birakamazdim iyi bakiyo mu
Bakma konusunda hic bi sıkıntımız yok benden daha ilgili .. tek canimi sıkan evimi karıştırması

Annem rahatsız bakamıyor başka da kimse yok bakan o yüzden idare ediyorum

Back
X