Sorun kardesim

Bildigin hirsizlik bu
Bence susmamalisiniz, kardesinizle konusmayi deneyin.

Sizin kardesiniz ve gormezden gelebiliyorsunuz yarin obur gun baska birine boyle yaptiginda cok daha kotu seyler olabilir.
Başka birinin çöpünü aldığını yada habersiz getirdiğini görmedik arkadaşı da yok zaten bunu sadece bana anneme ve ablama yapıyor.. bizim eşyalarımızı kendinin mı görüyor acaba anlamıyorum ki .. ha kendisi de kullanmadigi neyi varsa verir cimri değildir ama benim kullandigim seyleri habersiz almasi canimi sikti

Bu durumu normallestirmis. Tekrar tekrar konusun, gerekirse gercekten utanacagi birinin yaninda soyleyin.

Oğlumu bıraksak kimsem yok bi ay için de kreşe vermek istemiyorum . Aynı şeyleri ablama anneme de yaptı annem evde para saklamaya korkuyor buldu mu affetmiyor .. hem suçlu hem güçlü cinslerden laftan falanda anlamaz çünkü defalarca konuşuldu kendisiyle hemde en ağır şekillerde

Kres, hirsiz birinden daha kötü olamaz. Ki kres 1 aylik olmamali. Cocuk tam kres yasinda, arkadaslari ile oynama yasinda. Yani kusura bakma ama, cidden ceyiz sanidigini kiran birine mi çoçugunu emanet etmek istiyorsun? Aynisini görümce yapsa, yer yerinden oynardi.

Bence en iyisi çoçugu krese yollamaktir ve devamli yollamaktir.

Ve doguma daha 10 hafta var. Bu kadar erken gelmesine hiç gerek yoktu.

Merhaba arkadaşlar.. 26 yaşında bekar bi kardeşim var ben doğum yapana kadar 2,5 yaşındaki oğluma bakmak için bana geldi bende kaliyo .. sorun su ki esim ve ben isteyken surekli evi karistiriyo begendigi camasir makyaj malzemesi ne olursa onemli degil alip sakliyor bunu huy edinmis sanirim :( bende gormezden geliyorum aksi ters bi karakter idare etmeye çalışıyorum doğuma kadar .. maddi olarak benden çok daha guz3l markalı ürünler kıyafetler kullanır ihtiyacı olmayan şeyler yani aldıkları.. istese veririm ama asla istemez her defasında ben senden iyi yerim iyi giyinirim diye övünen biri .. durumu eşime söylemedim canı sikilir anneme anlattım oda doğuma kadar idare etmemi önerdi.. ama artık canım sıkılıyo bu duruma en son kilitli çeyiz sandığı.dan beğendiği yazmayı alabilmek için camını kırmış sorduğumda da çocuğun kırdığını söyledi :(
Bu durum hiç normal degil, cocugunuzu iyi emanet ediyorsunuz.

Normal bir davranış değil. Kleptomani hastalığı olabilir. Sorun şu ki kızkardeşiniz başka kişilerin eşyalarını da izinsiz alabilir,mağazalardan da çalabilir.çok fazla örneği var. Yoksa ne diye istemesin ki sizden.Bir Belediye başkanın kızı ile çalıştım.Maddi olarak hepimizden iyiydi ama gizli gizli çantaları karıştırıp para,parfüm gibi şeyleri çalıyordu. Neticede ele verdi kendini. Hiç hoş bir manzara değil.

Merhaba arkadaşlar.. 26 yaşında bekar bi kardeşim var ben doğum yapana kadar 2,5 yaşındaki oğluma bakmak için bana geldi bende kaliyo .. sorun su ki esim ve ben isteyken surekli evi karistiriyo begendigi camasir makyaj malzemesi ne olursa onemli degil alip sakliyor bunu huy edinmis sanirim :KK43: bende gormezden geliyorum aksi ters bi karakter idare etmeye çalışıyorum doğuma kadar .. maddi olarak benden çok daha guz3l markalı ürünler kıyafetler kullanır ihtiyacı olmayan şeyler yani aldıkları.. istese veririm ama asla istemez her defasında ben senden iyi yerim iyi giyinirim diye övünen biri .. durumu eşime söylemedim canı sikilir anneme anlattım oda doğuma kadar idare etmemi önerdi.. ama artık canım sıkılıyo bu duruma en son kilitli çeyiz sandığı.dan beğendiği yazmayı alabilmek için camını kırmış sorduğumda da çocuğun kırdığını söyledi :KK43:
:oha:

Henüz doğumunuza var, o zamana kadar katlanacak mısınız bu saçmalığa?

26 yaşında birinin bu davranışlarını hoş görmek üstünü örtmek mümkün olabilir mi?
Bu hırsızlık. Başkasının evinde yapsa suç.
Yani aslında sizde yapması da suç ama siz ablası olarak 'idare ediyorsunuz'.
Nedenki?
Vallahi idare edilecek bir davranış değil.

Yatak odasınizi kilitleme gibi birşey neden düşünmüyorsunuz ki ?
Özel alanıniza nasıl bu kadar rahat giriyor bence esinize söyleyin ve uyarsin belki utanır

Uzuldum. Kardes sonucta...
Yatak odani kilitleyip, kardesine de canim mahrem sonucta esim huyludur bu konularda rahatsiz oluyor. Oyuzden kilitliyorum gibi bir sey desen?
Kapiyi kirip cocuk kirdi diyecek hali yok ya.

Idare et demek , hastalığını göz ardı et demektir. Eğer gerçekten aileyseniz , cansanız anne kardeş, tedavi görmesini saglamalisiniz.

Durumunuz kritik mi bilmiyorum ama evde iki üç çocuk varken hem çocuğu bakıp , hem işe gidip, yemekle uğraşan hamileler var. Siz de yapabilirsiniz.

Kardeşinizin tedavi olması.lazım. siz idare ediyorsunuz kardeşiniz diye ama herkes idare etmeyebilir. Başına daha büyük sıkıntılar açılmasın sonra.

Benimde kız kardeşlerim var aynı durumda olsam bende kondurmak istemem ama bunu yapan birinin ben yokken bir sınır anında çocuğumu hirpalamadigini nerden bileyim ???ben birakmazdim asla eşinizin tarafından gelebilme ihtimali olan birisi yok mu ??aranız kötü bile olsa inanın bu durumdan iyidir

Kardeşinizle konuşmalısınız görmezden gelinmesi doğru değil
Yarın bir gün evlendi veya arkadaşlarıyla eve çıktı bu hareketini elalemin birine yaptı diyelim ortalık karışır ve kimse alttan almaz bu durumu
Böyle huy edinmesi doğru değil bunun bilincine varmış olmalıydı bu yaşına kadar
Ayrıca evden gönderin ve bu yaptığını öne sürün
Ben anahtarımı bir hırsıza teslim edemem diyerek gönderin
Bu konu anlayış gösterilecek bir durum değil yarını kötü olur

Back
X