Sorun kardesim

Aynı şeyleri daha önce anneme ve ablamıza da yaptı diyorsunuz.
Huyunu bile bile niye evinize çağırdığınızı anlamadım.
Hadi çağırdınız diyelim yatak odanızı kilitlemek çok mu zor?

Kardeşinizin davranışları kesinlikle normal değil ve idare edilmemeli,acilen tedavi edilmeli.
Ruh sağlığı yerinde olmayan birine isterse kardeşim olsun,istediği kadar çocuğumla iyi ilgilensin,
asla ve kat'a evladımı emanet etmem.
Böyle bir sorumluluğu nasıl aldığınıza,
aklım sırrrım ermedi.

Çocuğunuz kırdı diyerek direk çocuğa iftira atmış, ne kadar severse sevsin, bunu çocuk duyduysa yalan nasıl söylenir öğrenmiş oldu, yapmadığı bir işte suçlandı.

Birde idare edilecek birşey değil ki bu, arkadaşı yok diyorsunuz belki bu nedenden ötürü yok.
Yarın birgün evlenecek, belki başka ortamlara girecek ve alıştığı şeyden vazgeçmeyecek.
Alttan almayın, durumu da normalleştirmeyin

Kardesinizle ilgili yorum yapmayacagim zaten arkadaslar yazmis gayet mantikli seyler
Ancak coxugunuzu dogumdan once krese baslatmanizda fayda var , tam ideal yas , dogumdan sonra baslatirsaniz bebek geldigi icin annem benden kurtuluyor , okula gonderiyor psikolojisine burunur , simdiden baslarsa onun dogali olur ve brbekle iliskilendirmez kres olayini
Hem havalar da isiniyor , cok hastalik vs de kapmaz , haftada 2 gun bile olsa krese baslatin , nacizane tavsiyem

Kim olursa olsun bu resmen hirsizlik ewe kamera koyardim walla kusura bakmasin acar catir catirda izletirdim inkar da edemez

Ben de ablamın yanında kaldım bir dönem. Eşyasını karıştırmak şöyle dursun çikolata kuruyemiş bile yerken düşünürdüm çocuklara kalsın diye. O ne rahatsız bir tipmis yahu. Hem ayıp hem suç.

Ben olsam yüzüne söylerdim. Aynı sizin düşündüğünüz şekilde. İstesen ben veririm buna gerek yok diye. Siz söylemedikçe o da kimse çakmıyor sanıyor.

Merhaba arkadaşlar.. 26 yaşında bekar bi kardeşim var ben doğum yapana kadar 2,5 yaşındaki oğluma bakmak için bana geldi bende kaliyo .. sorun su ki esim ve ben isteyken surekli evi karistiriyo begendigi camasir makyaj malzemesi ne olursa onemli degil alip sakliyor bunu huy edinmis sanirim :KK43: bende gormezden geliyorum aksi ters bi karakter idare etmeye çalışıyorum doğuma kadar .. maddi olarak benden çok daha guz3l markalı ürünler kıyafetler kullanır ihtiyacı olmayan şeyler yani aldıkları.. istese veririm ama asla istemez her defasında ben senden iyi yerim iyi giyinirim diye övünen biri .. durumu eşime söylemedim canı sikilir anneme anlattım oda doğuma kadar idare etmemi önerdi.. ama artık canım sıkılıyo bu duruma en son kilitli çeyiz sandığı.dan beğendiği yazmayı alabilmek için camını kırmış sorduğumda da çocuğun kırdığını söyledi :KK43:
Hiç idare edilecek bi durum yok ortada camı kırmak ne ya daha neler yapacak kim bilir bian önce yollayın gitsin çocuklada ilgilenmez bu

Gönder gitsin. Eşine sakın söyleme. Önüne gelir. İdare etme yoksa çokkk başın ağrır...

Back
X