sorun kaynanam :(

yasemin1989

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
533
7
kızlar çok büyük bir sorun deyil ama kaynanam çok canımı sıkıyor..
balkondan aşağıya özellikle ben çamaşır serdiğim zaman pis halılarını çırpıyor.kaç defa uyardım.yapma dedim.en sonunda sabrımı taşırdı geçen hafta cumartesi çamaşırları sererken uzattım kafamı yukarı ''yeter bee çamaşır seriyorum niye çırpıyosun dedim :KK47:
'' ben seni evde yok sandım '' dedi.evde olmasamda öylemi yapman lazım.
ben sizin yüzünüzden çamaşırları kurumadan tekrar yıkıyorum asıyorum dedim. :KK20:
1 hafta olcak nerdeyse ne ben kaynanamı görüyorum nede o beni.. konuşmuyoruz görüşmüyoruz.sizce çokmu abarttım ?
 
bence bilerek yapmış .. seni kızdırmak sinir etmek hoşuna gidiyo olabilir. onun için hep sakin konuş ki o çatlasın. yada balkona perde gibi bişey yap inadına hiç bir tepki vermeden :KK34:
 
bir kere 'yeter beee' demek için dialoğunuzun çok laçkalaşmış olması gerekir. Bu ilk sürtüşmenizolmasa gerek? Bence öyle demek yerine açıkça yanına gidip usulünce söylemeniz gerekirdi.
 
İnsanın da sabrı bir yere kadar.
Uyardınız anlamadıysa, tepkiniz taşmış artık.
Ben normal karşıladım şahsen.
Bırakın konuşmayın.​
 
Doğru. sonra bir olay olduğunda bana saygılı davranmadı ki der.. Kendi suçlarına bakmazlar ama karşısında ki kişinin artık dayanamayıp verdiği tepkiyi büyütüverirler.
 
Kadin sizi mi takip ediyor ki her camasir serdiginizde hali cirpiyor?

Sizde aksam yatmadan serin camasirlarinizi sabah erkenden geri toplayin :))

Ve oyle balkondan balkona konusmak yerine yuz yuze konusmayi tercih edin
 
keşke camdan konuşmasaydın. tam o sırada çamaşırı yarıda bırakıp yanına çıksaydın. "anne çamaşır seriyorum halı silkeliyorsunuz, bir kaç kere daha böyle oldu. nasıl yapalım yazık çamaşırlarıma düzene sokalım" .... tarzı birşey söyleseydin. konukoşmşu da duyduysa ne gerek var aranızdaki sorun elalem bilsin....
 
Konuşma tarzınızla kendinizi haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz.Bence daha sakin bir şekilde yüz yüze konuşun bunları balkondan balkona diil..
 
aranızda anlaşarakta bu işi çözebilirdiniz sonuçta aynı aile apartmanıysa ...biz öyle yapıyoruz ve ben en üst katta olduğum halde ...
 
halıyla beraber kaynananıda yere çekseydin:)

şaka bir yana sırf bu laf için mi darıldınız. kv yaptığı hata ki kim olursa olsun birşey silkelemeden önce herkes bir eğilir bakar balkonda bişey var mı diye yada inilir aşağı halı silkelicem açık penceren çamaşırın varmı diye sorulur. Bunu komşu komşuya bile der. Ki kv senin çamaşırlarını kirleterek eline ne geçtiğini sanıyorsa. Egolarını tatmin ediyor olabilir.
Sana gelincede yeter beeee gibi bir laf kullanman ayıp olmuş. Sonuçta anne dediğin kişi. Bence en kısa sürede gidip özür dile ki büyüklü sende kalsın. Eminim ki oda bu davranışından sonra halı değil bez bile silkelemez yaptığından utanır.
 
X