- 14 Ağustos 2018
- 563
- 273
- 18
- 30
kizlar günaydın. çok erken yazıyorum farkındayım ama gece sabaha kadar uyumadım üzüntüden ve ağlamaktan. dun esim yemek yedi cay icerken meryem kizin üstü küçülmüştür yeni kışlık alalm dedi. bende tamam dedim. hemen yani başımızda duran patlamaya hazır olan kaynanam vaaayyy efendim ne elbisesi, paranız mi çok millet nasıl tutumlu davranıyor dedi bende iki tane elbise alıcak yani hemde gerçekten küçüldü kizlar hep küçük oluyo. neyse bu kaynanam hiç utanmadan getir dedi bakayım o kuculenlere, kizlar bir çuval elbiseyi aldi önüne habire al bunu giysin al bunu giysin diye attı önüme. hic ses çıkarmadım. sonra eşim de girdi işin içine. hep annesini korudu o nerde hak verdi kizlar. ama yemin ederm elbise konusunu açan da kendisi.. 2 tane elbisenin hesabını yaptı kaynanam. sonra birdaha topladım yerlerine koydum. kizlar kaynanamın oyle yapışı değil de oğlunun öyle yapısı çok ağlattı beni . ben senin karinim normalde çok iyi bir baba herşey çifter çifter alır her akşam poşetlerle kızıma meyve getirir muzu portakalı elması.. ama sırf annesini haklı göstermen için yaptı. yani beni attı onu tuttu. çok zoruma gitti ve çok ağladım. odaya girdi beni aglarken gördü bide kafa sallıyor bana benim sallayacağım yerde. kizlar çok bozuk. kaynanam şuan uyuyor. önüne kahvaltı serip yanından uzaklaşmak istiyorum. kizlar bana akıl verin. ben bu kaynanaya ne diyeyim smdi huzurumuzu bozdu. canım çok sıkkın. allah aşkına benim işime karışma artık diyesim geliyor. kizlar çok çektim çok bildiğiniz gibi değil. kayın babam vefat etti malesef. keşke o olsaydı beni korurdu eminim. kizlar ya es kişisine ne demeli. asla konuşmayı düşünmüyorum. gece gelmiş yatağıma ama yastığı mi aldım gittim yanından. kizlar ikisininde yüzünü görmek istemiyorum.. kaynanama esasen iki kelime söylemek istiyorum ama. ne demeliyim nasıl tavır almalıyım. kizlar boşanmayı bile düşünüyorum biliyor musunuz?